• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melih Gökçek mazbatasını aldı

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.852
55.421
1.123
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı.
5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliye Sarayında düzenlenen törenle mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’nın elinden aldı.
Büyük bir yarışın yaşandığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden galip çıkan ve 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek, mazbatasını aldı. Ankara Adliye Sarayında düzenlenen mazbata töreninde konuşan Gökçek, “Cenabı Allah 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını lütfetti. Özellikle oy veren bütün Ankaralılara şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olan var olun” dedi.
Yaptığı kısa açıklamanın ardından Gökçek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’nın elinden aldı. Gökçek’in mazbatasını almasının ardından salonda bulunan vatandaşlar Gökçek’i ayakta alkışladı. Mazbata ile birlikte poz veren Gökçek, Kaya’ya çiçek takdim etti. Gökçek daha sonra Ankara Adliye Sarayını önünde kendisini bekleyen binlerce vatandaşa hitap etti.

Kaynak.İHA

Son düzenleme:
Türlü tutarsızlık ve usulsüzlükle aldığı mazbatası için hayırlı olsun diyemeyeceğim.

Oy verenlerin vicdanı ve içi rahat mı acaba?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı.
5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliye Sarayında düzenlenen törenle mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’nın elinden aldı.
Büyük bir yarışın yaşandığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden galip çıkan ve 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek, mazbatasını aldı. Ankara Adliye Sarayında düzenlenen mazbata töreninde konuşan Gökçek, “Cenabı Allah 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını lütfetti. Özellikle oy veren bütün Ankaralılara şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olan var olun” dedi.
Yaptığı kısa açıklamanın ardından Gökçek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’nın elinden aldı. Gökçek’in mazbatasını almasının ardından salonda bulunan vatandaşlar Gökçek’i ayakta alkışladı. Mazbata ile birlikte poz veren Gökçek, Kaya’ya çiçek takdim etti. Gökçek daha sonra Ankara Adliye Sarayını önünde kendisini bekleyen binlerce vatandaşa hitap etti.

Kaynak.İHA

alsın bakalım daha yasal süreç bitmedi önümüzde anayasa mahkemesi var o da yoksa yukarda Allah var:19::19:

alsın bakalım daha yasal süreç bitmedi önümüzde anayasa mahkemesi var o da yoksa yukarda Allah var:19::19:

Anayasada artık tayyipten soruluo tatlim.melihte tayyibin adami.bence tayyip amcam melihi aklar emekler boşa gider bizimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hak mıdır arkadaşlar,ağrı da 15 kez itiraz edilirken ankara da itiraza red hak mıdır:50:

Anayasada artık tayyipten soruluo tatlim.melihte tayyibin adami.bence tayyip amcam melihi aklar emekler boşa gider bizimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben o kadar ümitsiz değilim sonuçta kendi adamları olsaydı twitter ve youtube açılmazdı kim açtı onları?anayasa mahkemesi açtı:ssz:

allah allah oylarımıza bile karışacaksınız nerdeyse sana ne kime oy verdiysek verdik.özgür irademle başbakanıma melih gökçek 'e ve ak partime verdim.hayır bir milyon kere saysanızda alamazsınız demiştik dimi :1: mhp chp cemaat hepsi birleşti bi ak parti olamadı varya.buna gülünür işte :1::1::1::1:

madem kendinizden o kadar eminsiniz neden oyların yeniden sayılmasını istemiyosunu sonuçta siz haklıysanız zaten bin kerede sayılsa gene siz çıkacaksınız neden bu korku NEDEN?:19::19::19:

melih başgan 3 itiraz sonrası başkan olmuş,bunca şaibe varken tabii yeniden sayımdan korkarlar:ssz:

zaten ankarayı adam yaptı dahada yapacak inşallah :)))

valla bende anlamadım ankaralılara sorsan ankara en güzel şehir herşey çok güzel
seçimlerede gelincede ankara şöyle ankara böyle oldu şaşırdım yani :26:
melih başkan hiç bişey yapmadı diyorlar :))

valla bende anlamadım ankaralılara sorsan ankara en güzel şehir herşey çok güzel
seçimlerede gelincede ankara şöyle ankara böyle oldu şaşırdım yani :26:
melih başkan hiç bişey yapmadı diyorlar :))

bi sürü ödülü var adamın.denizimiz yok ama çok şükür parklarımız piknik alanlarımız adam gbi gezilecek avm lerimiz var dahada sayardımda mesai bitti gidimde eşimle bunu kutlim hadi eyvallah :46:

Back