• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melih Gökçek böyle poz verdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Melih Gökçek, seçimlerle ilgili Ahmet Hakan'dan kazandığı takım elbiseyle bugün basın açıklamasına katıldı.
Sitene Ekle
melih-gokcek-boyle-poz-verdi-6390061.Jpeg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aralarında polemiklerin eksik olmadığıAhmet Hakan için sürpriz bir açıklaması yapmıştı. Gökçek, "Ahmet'e Cumartesi akşamı bir sürprizim var." demişti.

AK PARTİ YÜZDE 42'Yİ AŞAMAZ

Gökçek, Ankara için hazırladığı projeleri anlattığı basın toplantısı sırasında da Ahmet Hakan'a sürprizini açıkladı. Gökçek, 1 Kasım seçimlerinde Ahmet Hakan'la bahse girdiğini ve iddaayı kendisinin kazandığını söyledi. Gökçek, Ahmet Hakan'ın "Ak Parti yüzde 42'yi aşamaz" dediği için 3 bin TL'lik takım elbise üzerine bahse girdiklerini hatırlattı, kazandığı takım elbiselerle poz verdi.

http://www.milliyet.com.tr/melih-gokcek-boyle-poz-verdi/siyaset/detay/2162733/default.htm

bence nefret ve kin, hedef gösterme olacağına karşıt görüşlü insanların böyle tatlı atışmalarının olması çok hoş

Bu adam cocuk gibi yahu, ciddiye alamiyorum hic. Ver oyuncagi eline oynasin. Hala bir agirlik ve mesleginin getirdigi ciddilik yok. Ergen cocuk gibi :KK48::KK48:

Sen onun ve oğlunun Ankara'daki icraatlarını bir bilsen, cocuğa değil başka bir şeye benzetirdin.
Arkadaşa cevap yazmışsın ama bende size sorayım neymiş icraatleri
Yada arkadaş çocuğa değil neye benzetirdi yaptıklarını bilse idi?

Bu adamın surat hep böyle.
Sinirli olduğunda mutlu olduğunda panik olduğunda. :KK53:
Ankara'yı sel basıyor trafik felç bu adam açıklama yaparken bile surat böyle. :63:
Bayramlık alınan çocuk gibi.
Keşke böyle umursamaz olabilsem. :KK51:

Sence bunu burada yazsam başıma neler gelir?
Orası beni ilgilendirmez bak yukarıda bir arkadaş yazmış....
Ne gelecek başına seni gözaltınamı alırlar bir üye kk da melih beyi övmüş diye olabailir mi dersin?

Orası beni ilgilendirmez bak yukarıda bir arkadaş yazmış....
Ne gelecek başına seni gözaltınamı alırlar bir üye kk da melih beyi övmüş diye olabailir mi dersin?
Başıma ne geleceği seni ilgilendirmezse ayrıntıya girmeyeceksin. Ya da özelden soracaksın. Bu forumda açık açık fikirlerimi belirtirim. Beni bilen bilir. Melih Gökçeği övmek ve ben:KK53:

Son düzenleme:
Allah razi olsun bir dinozurumuz eksikdi, oda Melih Gökcek sayesinde haloldu, ne mutluyum bilemezsiniz daha dogrusu anlayamazsiniz. Yani o Kadar mutluyum tarifi bilem yok.

Back