-Mavi Güzel kalın..Birde trombosit bağışı yapın Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.789 11.603 248 37 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 lamelifAmine .!.: bizim güzel mamaka anca şehir dışına çıkarken niye geliyosan bu arada bi açık adresimi vermediğim kaldı Genişletmek için tıkla... Bana uzak kuzum ya bide ben üniversiteye geldikten sonra düzenli durdum ankara'da ondan önce malum babamın işinden dolayı hep başka yerlerdeydik mamak tarafını bilmiyorum pek
lamelifAmine .!.: bizim güzel mamaka anca şehir dışına çıkarken niye geliyosan bu arada bi açık adresimi vermediğim kaldı Genişletmek için tıkla... Bana uzak kuzum ya bide ben üniversiteye geldikten sonra düzenli durdum ankara'da ondan önce malum babamın işinden dolayı hep başka yerlerdeydik mamak tarafını bilmiyorum pek
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.540 217.137 1.223 52 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 lamelifAmine .!.: evet hiç bi konusunu kaçırmıyosun takipteyim adım adım kimde kimmiş bizim başkanımız bitane Genişletmek için tıkla... Aaa lütfen Kim'de bir başka Kim bize gelsin oyum ona
lamelifAmine .!.: evet hiç bi konusunu kaçırmıyosun takipteyim adım adım kimde kimmiş bizim başkanımız bitane Genişletmek için tıkla... Aaa lütfen Kim'de bir başka Kim bize gelsin oyum ona
-Mavi Güzel kalın..Birde trombosit bağışı yapın Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.789 11.603 248 37 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #23 MinikPiranha .!.: He ya belediye secimlerinde ona verdiydik oyumuzu da kazanamadi zaar. Genişletmek için tıkla... Evet kazanamadı siyasetide bıraktı herhalde gözükmüyor artık
MinikPiranha .!.: He ya belediye secimlerinde ona verdiydik oyumuzu da kazanamadi zaar. Genişletmek için tıkla... Evet kazanamadı siyasetide bıraktı herhalde gözükmüyor artık