Hangi semtler ki canım oralar?Biraz fazla yağmur yağınca deniz oluyor da neden boğaz gelmesin.
Eeee benim için 2 siyasi kimlik çok mühim biri Kuzey Kore başkanı Kim, diğeri Melih başkanmune hanım tikat ediyurum sen bizim başkanımızla çok uğraşıyorsun
bi kere mamak tarafında doğal doğal denizler oluyor
belki doğal seviyoz biz
ayrıca tema park girişi 50 olacak diye duydum kabul etmiyorum başkanım 50 lira ne demek da 5 kişi gitsek yarı kalanı nı çantadamı sokcaz içeri
Evet 50 tl ilk başta yuhhhh diyesim geldiysede muadillerini araştırdım min 80 dolar olduklarını görünce bi durdummune hanım tikat ediyurum sen bizim başkanımızla çok uğraşıyorsun
bi kere mamak tarafında doğal doğal denizler oluyor
belki doğal seviyoz biz
ayrıca tema park girişi 50 olacak diye duydum kabul etmiyorum başkanım 50 lira ne demek da 5 kişi gitsek yarı kalanı nı çantadamı sokcaz içeri
Hangi semtler ki canım oralar?
Ben hiç görmedim yaşadığım kesimlerinde
Eeee benim için 2 siyasi kimlik çok mühim biri Kuzey Kore başkanı Kim, diğeri Melih başkan
İkisine de sevgimi göstermezsem işlerim rast gitmez gibi geliyor, uğurlarım onlar benim
Evet 50 tl ilk başta yuhhhh diyesim geldiysede muadillerini araştırdım min 80 dolar olduklarını görünce bi durdum
Hangi semtler ki canım oralar?
Ben hiç görmedim yaşadığım kesimlerinde
Yalanlamak anlamında söylemedim ki benBiraz fazla yağmur yağınca Ankaralılar ''Ankara'yı sel aldı bir yar sevdim el aldı'' türküsünü söylemiyor mu hakkaten. O zaman haberler yalan söylüyor.
Doğrudur tatlım mamak tarafına anca şehir dışına çıkarsam gidiyorum bende denk gelmemişim hiçevet hiç bi konusunu kaçırmıyosuntakipteyim adım adım kimde kimmiş bizim başkanımız bitane
canım bu seneyi bilmiyorum ama mamakta samsun yoluna giderken arabalar yarıya kadar gömülmüştü haziranda ama nasıl yağmur yağmıştı tam ordan geçiyorduk çünkü
o yağmur izmire yağsa varya
ooooooo deme 80 dolar mı ?o değilde en azından ayağımız alışana kadar 25 falan olsunnn daaa
Yalanlamak anlamında söylemedim ki ben
Hemen neden kötü niyetli algılayıp ters bir cevap verdiniz anlayamadım?
Hangi semtler diye sordum benim oturduğum yerde olmuyor gerçekten alt yapısı iyi durumda
bizim güzel mamaka anca şehir dışına çıkarken niye geliyosanDoğrudur tatlım mamak tarafına anca şehir dışına çıkarsam gidiyorum bende denk gelmemişim hiç
Öğrenci indirimi bari yapsalar onada razıyım
Doğma büyüme ankaralıyım
İ.Melih Gökçek gerçekten çalışkan bir adam gayet iyi yapıyor işini
Birde eski Keçiören belediye başkanı vardı Turgut Altınok oda iyiydi
EtlikSeni çılgın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?