meleklerimiz duyarlarmı bizi:(((

Bayramin kutlu olsun ellerinden operim babaciim demek istiyorum.. Ama karsilik da almak istiyorum

Canım meleklerimiz bizi duyuyorlar ..Melekler yardımcın olsun..

Bayramin kutlu olsun ellerinden operim babaciim demek istiyorum.. Ama karsilik da almak istiyorum

annemsiz ilk bayram.. öyle koydu ki bana.. öyle oturdu ki içime..
şu dünyada anadan gayrısı yalan imiş. bu kadar yalnız kalacağımı hiç düşünmüyordum be anam..

hergün ziyaret ettiğim mezar bile bugün daha bi mahsundu sanki.. daha iç yaralayıcı..
öptüm öptüm öptümmmmm mezarını. ağladım yalvardım..

bugün 5 aydır benim son direğimin de yıkıldığını gündürr annemmm. annemmm. annnemmmmmm.
1 gün ömrün var onu da annenle geçirceksin deseler gözümü kırpmam annemmm.

zaten anlamsızdı bayramlar, şimdi ise yaram oldu annemmm. melek annem.

MEKANLARI CENNET OLSUN MELEKLERİMİZİN..

şuanda annemle okuduk yazımı oda agladı çok üzüldü..üzülmesin çok elbet birgün kavuşcak annesine dedi..dünde annem annesinin mezarı başında ağladı seneler gecse bile(20 sene)
hep gider mezarında konusur rüyama gir annem der ve aglar..sende yaşlancan anne olacaksın..çocugunla gıtceksin ama o hep ıcımızde acısı taze kalacak.

Allah bizlere sabır versin...Ruhları huzur bulsun..AMİN.

duvara çentik atan esir gibiyim.. her sabah kalktığımda "oh bir gün daha bitti, ömrümden bir gün daha gitti" diye seviniyorum. benim gözyaşımı dindirebilen tek şey, annemle birgün kavuşabilme ihtimalimizi düşünmek........

annenin de başı sağolsun. Mekanı cennet olsun anneannenin..

evet o acı hep taze kalcak..

NURLARDA YATSINLAR. AMİN..

Canimmm benim yurekdasimm..coookk iyi anliyorum seni yuregindeki sesi,gozlerinde bile aci cekiyorsun vucudundaki her bir hucren yaniyor benim gibi hic bir sey tam degil, dun ist.dan aile dostumz geldi bizim gibi yeni evliler kiz tek cocuk ailesi cok duskun anne ve babasi da o yuzden kizlari ve damadiyla geldi, aksam yemege gittik, kiz o kadar rahatti ki ayni masada esi, anne babasi vardi ve o gun bayramdi, ben mezarina bile gidememistim, ve onlari oyle gordukce ordan kalkip uzaklara gidip saatlerce aglamak istedim gozlerim dolu dolu yapilan espirilere tebessum ediyordum hani bi sozum var ya kimse anlamiyor agladigimi gozlerimin guler ken boyle zamanlarda... Evet yine kimse anlamiyordu ama ben agliyordum.

ve dıyorsun kı nıye ben nıye o...Allah sabır versın neyse kı bır esın var yanında yanlız degılsın ve sende bırgun Allahın emrı ıle anne olacaksın

şuan göz yaşlarım birbirine karıştı akıyor...inan ki boğazım düğümlendii ... sadece yazabiliyorum ...ALLAHIM inşallah yüreğindeki yangınıı hızlı hızlı söndürür biliyorum hiç bir zaman dinmeyecek ama acısını hafifletir inşallahh.

amin cnm sağolasın duaların için. inşallah cümlemizin acısını hafifletir Rabbim..
dinmiyor canım dinmiyooorrr..
benim boğazım hep hıçkırıklarla dolu, gözlerim de yaşlarla..

o melekleri hiç olmayanlarda var benim gibi. yani olupta hiç tanımamış olan. kokusunu dokunuşunu bilmeyen.. kucağına sığınıp ağlamanın, sonra başını okşarkenki o huzurun nasıl birşey olduğunu bilmeden büyüyen ben varım. nasıl birşeyki?

o melekleri hiç olmayanlarda var benim gibi. yani olupta hiç tanımamış olan. kokusunu dokunuşunu bilmeyen.. kucağına sığınıp ağlamanın, sonra başını okşarkenki o huzurun nasıl birşey olduğunu bilmeden büyüyen ben varım. nasıl birşeyki?

Herşey bomboş ellerimizde boş kalbimizde yaralı.tek sıgındıgımız dualar..birde rüyalar var tek bizi teselli eden..

Neredeseniz nerede bir ipucudamı yok..

Yada baş ucumuzdamısınız farkında degılız..

Neredediniz neredeee

Koca ıkı sene gectiiii ve meleklerımız yaşamış olsaydı eger azda olsa yaşlandıklarını gorurduk..dunku arkadaşım gıbı bende babamın tansıyonunu olcmek ısterdımm ne acıdırrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…