meleklerimiz duyarlarmı bizi:(((

nasılsın canım okuyormusun bu mubarek ayda melegıne dualar..allah mekanını cennet eylesınn canım

iyi değilim canım. sanki hergün daha da bi bitiyorum. hele yaşadığımız o son dakikalar aklıma gelince.. yalnızlığımla ağlaşıyorum. çünkü biliyorum ki benim bi derdim olduğunda bana gerçekten üzülen ve destek olan annemdi.. şimdi ise onun için üzülüyorum, üstelik yapayalnız.. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu derdi omuzlayacağım... bu dertle iyi bile yaşadım.. hayret ediyorum nasıl nefes alabiliyorum halaa.

okuyorum canım dualarımı. amin canım sağolasın. tüm ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun inşallah.
sen nasılsın?

Bir insan duygularını hislerini ancak bu kadar güzel ifade edebilir okurken inan gözlerim doldu....hatta iki damla yaş aktı bile...

bende sen gıbıyım bıraz zaman asımına ugramıs olanlardan..

bu aralar acayıp ruyama gırıyor..ve her ruyamda onun gıtmıs oldugu dusuncesıylen hep aglıyorum aglıyorumm ruyalarımda..

cok zor cok canım arkadasım..Allah bıze sabır versın ne dıyım kı

amin canım amin..
rüyada onu görüp de uyandığında o acı gerçekle karşılaşmak mahvediyor insanı.. çok özlüyorumm

çok güzel ve içten yazmışsın yazını
allah senin ve senin gibi olan tüm kardeşlerime sabır güç versin inşallah

canımmm nasılsın.. inanır mısın aklım hep sende.. sanki seni bi kenara atmışım da kendi dünyama kapılmışım gibi.. daha iyi misin diyeceğim ama ne daha iyi ne daha kötü olduğunu bilmezsin, 1 seneyi doldurmayı bekle, kabul edip inanamsan da o bi şehirde sizden uzak yaşıyormuş gibi inandırcaksın kendini.. ben öyleyim çünkü inanırmısın biri bana baban rahmetli olmuş dediğinde ben ona saldırmak istiyordum ilk zamanlar..şimdi ise sen öyle san diyorum...çünkü o benim yüreğimde yaşıyor biz birlikte yaşayıyoruz..birlikte uyanıp birlikte uyuyoruz.. hiç bir an içimden çıkmıyor ki...ama sesini çok özledimm.. keşke yanımda biri olsa beni anlayan. sen daha şanslısın burda birebir senile aynı durumda olan kişilerle konuşuyorsun.. benim o en zor günlerimde herkes kendi içindeki rahatlıkla alışırsın alışırsın diyordu,,onlar öyle dedikçe benim içim kanıyordu.. neye alışıcam? babamın öldüğüne mi alışıcam? olmaz böyle bişey..bu çok mu normal bir durum da ben alışıcam..alışmak ne demek yaa diyordum..ve öyle de oldu sonucu gördüğüm gibi değil hissettiğim gibi kabul ediyorum.. babamı yüreğime sakladım orda yaşıyoruz..her an aklımda her saniye gözlerimin önündeyse, bu da en büyük kanıtıdır. napalım kardeşimm bu acı bizim boyumuza binmiş artık herşeye çare bulabildim herşeyden yırttım da bundan kurtulamadım..ama halaa 1 yıl 2 ay 22 gün olmasına rağmen halaaaa o acı acı çalan telefonumun bir gün de^^BABAN GERİ GELDİ^^ demelerini duymak için çalmasını bekliyorum...ve öyle sanıyorum ki, anane bananne de olsam 70lik 80lik de olsam bu duyguyla oturduğum köşelerde bunu bekliyor olacağım..adım adım gittiğim o yollarda ve ömrümün son demi de olsa dünya gözüyle derler yaa evet o gözle son bir defa duymak ve görmek en büyük arzum..

ELBET BIRGUNNNN KAVUŞACAGIZZZZ...

hep bunu dınlıyorum sende dınle canımm

ELBET BIRGUNNNN KAVUŞACAGIZZZZ...

hep bunu dınlıyorum sende dınle canımm

dinledim canım ama çok acı veriyor..bi şarkı var ali han kavuşuruz diye avunurum ben... böyle mi geçecek sevda mevsimi...kabristanın yanına gidip gidip dinlerdim.. içeri gireden dışarda ama babamın kabrini görürdüm babamın kabri tepede yanında da 2 tane selvi ağacı var. oraya bakarak dinlerdim.

dün gece sabaha kadar ağladım
o eski günleri nasıl aradım
seni ölesiye severken canım
böylemi geçecek sevda mevsimi
seni ölesiye severken canım
sensiz mi bitecek sevda mevsimi

kavuşuruz diye avunurum ben
sensizlik çok zormuş yanıyorum ben
içimi ince bir sızı kavurur
sensiz mi bitecek sevda mevsimi
içimi ince bir sızı kavurur
böylemi geçecek sevda mevsimi

öyle özledim ki sevdalım seni
kalbimin tahtına yazdım sevgini
nasıl unuturum senli günleri
sensiz mi geçecek sevda mevsimi
sensiz mi bitecek sevda mevsimi canım babammmmmm

off offff..bılıyorum bu sarkıyı..mıllet sevgılıye soyler bızler ıse melegımıze

canım çok sağol ilgin için.. senin söylediklerini okurken bile, okadar içime işliyor ki yazdıkların.. yüreğin yanığını burdan hissediyorum..
canım benim, dayanamıyorum artık. o kadar ihtiyacım var ki annemeeeeeeeeeeeee.. onla geçirdiğim ve hoyratça harcadığım saniyelere nasıl acıyorum var ya...
bikaç gün önce rüyama girdi annem. rüyamda annemin dizlerine yatıyordum. annem hiçbişi yapmıyordu. mimik bile yoktu yüzünde.. donuk donuk bakıyordu. ama annnem başımı okşamasa da ben dizlerinde yatarken, onun varlığını ve sıcaklığını öyle hissediyordum ki inan.. sonra anneme dedim ki, anne nolur gitme.. sanırım annemin öldüğünü artık o kadar kabullenmişim ki, rüyamda bile gitme diyorum. neyse rüyamın sonunda öbür odaya gidip geliyorum, bakıyorum ki annem gitmiş... oysa gitme dediydim.. elinde olsa gider mi.. doyamadı yavrularına.. kardeşim 3 yıldır cezaevindeydi.. doyamadı oğluna.. hasretle geçti günleri.. ben de 4 yıl üniversite.. hep ayrı kaldı yavrularından..

çok özlüyorum canımın parçasını.. bilmiyorum gelemez bi daha.. ama ben ona gidebilir miyim.. görüşebilecek miyiz bi daha.. belki..

Ahhhh babaciimm canimmm bebegim seni yine cok ozledim yine kalbim aciyor, artik senden eser kalmadi cok kotuyum babamm yardim ettttttt nolur..al beni de sana gelmek istiyorum coooook

Şimdi yazdıklarınızı ağlayarak hasta yatağımda okudum ve ağladım...Benimde meleğim(annem)1,5 yıl önce gencecik yaşında vefat etti...Anne tek kişi ama aynı zamanda çok kişiymiş ben bunu anladım o kadar yalnızımki...Ameliyat oldum annem gibi bi bakanım olmadığı için enfeksiyon kapan yaramla yatağa düştüm...Şimdi ise tek istediğim rabbimden ben annesizliği tattığım için oğluma tattırmasın bu duyguyu o daha çok küçük((Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ahhhh babaciimm canimmm bebegim seni yine cok ozledim yine kalbim aciyor, artik senden eser kalmadi cok kotuyum babamm yardim ettttttt nolur..al beni de sana gelmek istiyorum coooook

canımmm benimmmm. geçmiyor bu acı geçmiyorrrr. özlemimiz gün geçtikçe artıyor. ben de annemin mezarında yalvarıyorum al beni yanına diyeeeee
ne diyeyim başka ne... kimse onun gibi bakmıyor bile.. acım artarak devam ediyo. bitsin bu hayat diyorum bitsin artık..

canım geçmiş olsun. evet anne herşeyimizmiş canım benim herşeyimizmiş. Allah yardımcın olsun. yavrunla uzun ömürler versin Allah sizlere inşallah.
amin canım. Allah bizlerin de meleklerimizin de yardımcısı olsun inşallah. onlara yattığı yerde rahatlık, bizlere de dayanma gücü versin inşallah..

Amin canım...Yaşamayan bilemiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…