- Konu Sahibi Hazal zamani
-
en sevdiğin meleğinmiydi peki(((
bu acıyı yaşadığın satırlarından ne kadar da belli oluyor.. ne kadar da tercüman oluyo hislerim(iz)e.. gönlüne sağlık canım..
yatsam annemin dizlerine.. saçlarımı okşasa.. ve ben o huzurla uyuyakalsam..
ne kadar alalede bir istek değil mi? benim için dünyanın en güzel, en muhteşem, en yüce dileği..... artık hiç tadamayacağım bir istek...
benim babam genç ve yakışıklıydı..yaşlı bile değildi..
hele senin melek anneciğin ne kadar güzeldi dimi.
7 sene oldu ama bır bılsen ıcımdekı atesı...
umarım çocugun vardır acını hafifletir
güzel olmaz mıııııııı((( o güzel gözleri ve bakışları gözümün önünde gitmiyo.. hele bana son bakışı...
2,5 ay oldu daha.. ama hergünüm bir asır gibi geçiyo.. geçmiyo günler.. geçse de ömrümün sonuna gelsem keşke diye dualar ediyorum hep..
bekarım cnm. 24 yaşımdayım. sen?
güzel olmazmı dedn ya..resmen dizlerim bacaklarım uyuştu canım.bende 34 yaşındayım..bu arada son bakış derken ...aniden mi oldu..zaten benimde sonum kalp olacak.çünkü o kadar ezdiki bu acılar beni..
kalp krizi.. diğer odaya uyumaya gitmiştim. 1 dakika geçmeden yığılmış yere..annemin yanından ayrılırken göz göze gelmiştik.. meğerse gitme der gibi bakıyormuş.. şimdi anlıyorum..
imkanım olduğu halde daha iyi yerlere götüremedim.. içimi en çok yakan bu.. bir de onun o çaresiz son bakışları... tarifsiz...
suclama kendini canım..o bır vesile ole olmasaydı kaza olcaktı..bizim zeynep ablamız vardı.kadın kalpkrızı geçirdi.oğlu aldı hastaneye yetiştirdi.kadın taburcu oldu çıkışta oğlu degıl kocası aldı ve ne oldu biliyormsn..kaza yaptılar karı koca oldu..oğluda sen gibi keşke ben alsaydım alsaydım yaşıcaktı falan filan..bakalım bizi ömür ne kadar..annen şanslı ki senin gibi bir evladı olmuş.yalan mı??
cunku acın taze zamanlan unutacağını sanıyorsun ama acı gerçek dahada o yara acılacak..düşün anneni cennette en güzel şartlarda olduğunu ama sen acı cekip yanında kalmasını isticeksn.bizim acımız özlemimiz onu görememek..peki canım şimdi sen babanlamısın..annene benzeyen bir teyzen varmı peki..şaslı mı şanssız mı birşey diyemeyeceğim içinde bulunduğum psikolojimden dolayı.. Fakat onu çok özlüyorum, çok seviyorum. Dayanamıyorum onsuzluğa. 1 dakika evvel hareket eden bir insanı 1 dakika sonra hareketsiz gördüğümü düşününce ve toprağın altında çaresizce yok olduğunu düşündükçe bitiyorum canım..
Tek inanmak istediğim şey ona gerçekten kavuşacağımı bilmek. çünkü bi ara imanımı kaybetmek üzereydim. çok sorguluyordum hayatı, ahiretin varlığını yokluğunu..
Anlattığın olaya gelince, allah rahmet eylesin..acaba ölüm saatinin değişmezliği diye bir husus var mıdır? Arkadaşlarımla sohbet ediyorum. Telkinlerde bulunuyorlar saolsunlar.. Bir arkadaşım ölüm saatinin kesin ve değişmez olduğunu söylerken, diğeri ölüm saatinin uzaması ya da kısalması bizim elimizdedir dedi. örnek olarak da intihar ve sadaka vermeyi gösterdi. Ikisi de din kültürü öğretmeni.
Böyle işte canım.. Bundan sonrası amaçsız, isteksiz bir hayat işte.. Hem ben kime dert yanıyorum ki.. Senin de aynı acıyı yaşadığını unutuyorum bazen.. Ama sürekli bi dert yanma havasındayım.. Sürekli anlatmak.. Hatalarımı, annemi, herşeyi.. öyle işte....
cunku acın taze zamanlan unutacağını sanıyorsun ama acı gerçek dahada o yara acılacak..düşün anneni cennette en güzel şartlarda olduğunu ama sen acı cekip yanında kalmasını isticeksn.bizim acımız özlemimiz onu görememek..peki canım şimdi sen babanlamısın..annene benzeyen bir teyzen varmı peki..
anneme benzeyen teyzem yok. bütün akrabalarımızdan da nefret ediyorum. babam ve kardeşimleyim cnm evet..
aynen bende bır anem akraba demek akbaba demek..resmen düşman..yabancılar daha ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?