Melekler

Azicik aklini kullan. Eger iman ediyosan boyle salak sacma seylerin olmayacağını bilmen lazim. Melekler kildan tuyden degil nurdan yaratilmislar. Bi de sana vahiy mi getiriyorlar hayirdir?
Dedigim gibi azicik aklini kullanip kutsal kitabini okusan boyle sacmaliklara inanip da şirke dusmezsin!!!!
Cok uyuz oluyorum senin gibi kara cahillere cooook!!!
Noldu şimdi mutlu mu oldun sen bilgili olsan kaç yazar sen beni taniyomusun biliyomusun senden mi.ogrencm yazcaksan adam gibi yaz yazmicaksanda sus ve uzaklas edepli ol

biraz urkutucu olmus bu kapi meselesi..
beki de kitabinda yaziyor melekler hic bir sekilde korkutmazlar diye...korkutan baska formlardir...bilemiyorum yani...
ben o surecte korkutucu biseyler yasamadim ama birakmamin sebebi hislerimdi...baska formlarin enerjisini hissediyordum sadece...ve kestim hemen. ..
tabi arada bazen yesillik olsun diye kart acarim
veya reklamlardan panolardan vs vs almam gereken mesaji aliyorum...ama fazla kurcalamiyorum ve sqdece hislleeime odaklaniyorum
Başka formlarin enerjisini nasl hissettiniz acaba

Ben kadın gibi yazıyorum sen git adam gibi oku. Pek etkili olmaz ama neyse. Sen git meleklerin tüylerine inan :KK70::KK70::KK70:
Ayy ne kadar komiksin ya ne güldüm ne güldüm kadın gibiymis ne.kadar mantıklı bilgili olduğun burdan belli bilgeceymis bilgecenin tipe bak hele ayrıca sen açtı bi oku meleklerin kanatları varmi yokmu elçi mi değilmi mesaj verir mi.vermezmi Zir cahil

Ben de cd'yi açmadım bile. O kadarına gerek yok. Bu konuyu okurken hadi bi mesaj dedim kaldırdım kafamı. Tv'de teb'in amblemini gördüm meğer uçan bişey varmış hiç o gözle bakmamışım :KK70: yetti işte bana bu. Tamam yani.
Sana ilginc bisey anlatayim
Benim mutfagin onundeki caddede 1 aydir bir pano var
aksi gibi bu aralar hep karamsarim...ne korktuysa oluyor...
asansorlerde mi kalmadim
ruh haliyetim de tam korktugum gibi
en son bugun oturdum dusundum ne oluyor bana diye
evet istediklerim hissetiklerim oluyor da ben pozitife gecemiyorum....tabi o pano zanggg diye gozume carpti ustunde kocaman 'istek' yaziyor...

Sana ilginc bisey anlatayim
Benim mutfagin onundeki caddede 1 aydir bir pano var
aksi gibi bu aralar hep karamsarim...ne korktuysa oluyor...
asansorlerde mi kalmadim
ruh haliyetim de tam korktugum gibi
en son bugun oturdum dusundum ne oluyor bana diye
evet istediklerim hissetiklerim oluyor da ben pozitife gecemiyorum....tabi o pano zanggg diye gozume carpti ustunde kocaman 'istek' yaziyor...
Peki sen ne çıkardın bu sonuctan

X