• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul baslama süreci sosyal gelisim endisesi tasımaktaym

Ya çocuğun yanında ölsem de kurtulsam mi diyorsun? Tamam zor şeyler yasamissin ama çok yanlış yapıyorsun silkelen kendine gel lütfen. Sabah kalkmak istemiyor diye bir şey de yok, çocukta disiplin eksik her sabah nasıl kalkıp okula gidecek ki yazılsa? Bir orada bir burada olmak da bahane değil. Devlete götüreceğim diye bekleyip durmussun biraz külfetli de olsa özele götür bu günler geri gelmez daha çok ah vah etmeden önlemini almalısın @KudrAlobar ne yapacağını açıklamış güzelce. Daha fazla bekleme.

Telefonda oyun oynamasına da izin vermemelisin daha yaşı çok küçük.
Bugun göturecegim özel egitim merkezine inanın iyi ki buraya acmısım hatalarımı daha net gördum

Çalışan kadının çocuğunu düzene sokması, bir an önce yaşının becerilerini yerine getirecek şekilde yetiştirmesi gerekiyor ki hayatı yolunda gitsin. Ev hanımları için öyle bir sınır yok. Vakit bol, yaz var kış var, bugün olmazsa yarın olur, dün canım istemedi yapmadım erteledim... Anneniz gibi titiz olanları da var ama geneli böyle.
Malesef sacma sapan bi dönemimiz oldu düzen kuramadm dedigins gibi hayat bahane kabul etmiyor bugun böyleysem dun ki yanlislarm yüzünden

Bu arada gördüğüm kadarıyla sizin de uyku düzeniniz yok. Sabah 4’lere 5’lere kadar oturup öğlen kalkıyorsunuz. Sitede en çok aktiviteniz gece yarısından sonra. Muhtemelen 12 gibi çocuğu uyutup kendinize zaman ayırıyorsunuz bu sürede. Ancak düzensiz uyku depresyonun en büyük sebeplerinden biridir. Çocuğun uykusunu da kendi uykunuzu da düzene solmalısınız. Çocuk 9 civarı uyursa size 12’ye kadar 3 saat kalır. 12 gibi en geç yatakta olmalısınız. Böyle düzensizlik büyük zarar verir her insana.
Haklsnz benimm uyku sorunum var uyku duzenleyici ilaclar da etki etmiyor ama oglumun ki duzene girdi cok sukur 22 de en gec uyumus oluyor

Back
X