- Emoji Skoru
- 9.334
- Puanlar
- 398
Benim kizlarim var. Yok sadece buyuk tuvaleti icin veriyordum. Cunku bir yakinimizin cocugu da boyle direnmis, surekli kabiz problemi yasiyordu. Cocuk tuvaletini yapmak isyemiyordu.
Biraz surekli hale getirmisti ,surec oturana kadar cok sikinti yapmadim.biraz buyuyunce bir yerde birakti.
Cisini yaptikca , alkis vs biz de yapiyordum.
Her cocuk bir degil. Erkekler de daha zor anladigim kadariyla.
Ama bir sekilde alisacak. Babadan destek alin.
Sabredin bir sekilde olacak
Biraz surekli hale getirmisti ,surec oturana kadar cok sikinti yapmadim.biraz buyuyunce bir yerde birakti.
Cisini yaptikca , alkis vs biz de yapiyordum.
Her cocuk bir degil. Erkekler de daha zor anladigim kadariyla.
Ama bir sekilde alisacak. Babadan destek alin.
Sabredin bir sekilde olacak
Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum, bazılarını deniyorum bende bu süreçte. Bir arkadaşı var oğlumdan 3 ay küçük, neredeyse her gün görüşüyoruz o arkadaşını çok seviyor. Evde görüştüğümüz zamanlarda annesi çocuğu ne zaman tuvalete götürse bizde gidip nasıl çiş yaptığını izlettiriyoruz oğluma. En son iki gün önce yine çocuğu izledi ardından hadi sende yap dedik, kendini kastı hayır yapmayacağım dedi sonra o gece sabaha kadar çişini tuttu , sanırım ters tepti. Tablet iyi fikir değil ama maalesef çaresiz kalınca başvuruyoruz işte, yarım saat önce bende denedim ve ilk defa telefondan bir şeyler izlerken çişini yaptı. Şimdi de ya hep böyle alışırsa diye tedirgin oluyorum. Sizin oğlunuzda alışkanlık yapmış mıydı?