Melekler

Basmelekler iceriklidir kitabı.. Basmeleklerle irtibat haline gecilemez. Meleklerle zaten irtibat kurulamaz, gonul gozunuzun acık olması ve cok temiz bir ruha sahip olunması gerekiyor bunun icin. :) Kitap icinde de gecen uyumlanma denilen calısma da istenilmeyen farklı kanallara kapı acılabilir ve o da cok tehlike arz eder. Kitap icerisinde okudugunuz bilgiler farkındalık arttırmaya ve pozitif dusunmeye yoneliktir sadece.

Rica ederim. Soyle diyeyim size.. Kitabın yazarını ve kitabın icerigini kotulemek haddim degil. Bir donem bende de bazı seyler olmustu. Sonradan fark ettim ki sadece insanların pozitif dusunmesine yonelik bir takım cumleler kuruluyor ve de farkındalık kazandırılmaya calısılıyor.

Orng: 23:00 bu saati gormek.. Sizde ne gibi bir fayda saglamıs olabilir.. Veya yolda bir (aslında guvercin tuyu) tuy gormek ne kazandırıyor gibi.. Yerde bilmem kac tl'lik bozuk para gormek ve bulmak da.. Hepsi farkındalık uzerine.. Ha tuy gordugunuz zaman hissetiginiz ilk sey pozitif dusunmek, onay aldıgınız dusuncesi ve olacak deyisiniz.. Yanılıyor muyum ? :)

Ben bi ara baya sardim bu ise kartlarini falan da aldim
Ve o donemde gercekten tuy buluyordum
Ve tesaduf mu dersin ne dersen de
hamile olduguma ilk suphelendigimde testten once kartlara sordum koca evet cikti hemde 2 kere
hem merak hem ne istedigini bilmek
berrak olmak cok onemli
tabi bu sure zarfinda biraktim niyeyse...daha fazlasini istemedim
ama hala arada gece saatler 00.00 gosterdigindd denk gelirim carpar gozume ve bilirim ki bir yenilik bekliyordur beni...hayatimla ilgili...
derin isler bunlar...kendini dinleyeceksin once sonra kartlarla birlestireceksin vs vs...sonra zaten kendiliginden oluyor
anliyorsun hissediyorsun az cok olan biteni
veya senin icinden gecen oluyor artik nasil yorumlarsan..
bi sure sonra skliyorsun ama...

Bende sardm buaralar kavramaya çalışıyorum bişey yaşadım ben bunu anlatmak istiyorum siz ne diceksiniz bakalım bu konuyu arastirmaya başladım içimden kalben yani keşke bana da bi işaret verseniz dedm o anda tvde adam şarkı söylüyordu içinde tüy kelimesi vardı o an ck etkilendm sonra beki eriklinin arınma meditasyonunu yaptım rahatlamak istyrdum çünkü hemde deneme amaçlı vücudumda değişik şeyler hissettm ck etkilendm sonra esim geldi yanıma ona biraz anlattm oda saçmalama falan ddi bide çok korkar boylr seylerden uğraşma dedi bana ben yatıyorum dedi gece 2 falan bende tamam bi sigara iciyim geliyorum ddm evde tık yok ama oğlumda uyuyor banyonun kapısı baya sert bir şekilde tak tak tak oldu esim kosarak geldi ona senmi yaptın ddm hayır sen yaptın dmi ddi bana ve aşırı korktu hadi birlkte yatalm falan ddi bende ck etkilendm sizce bu neydi bi mesajmiydi

Kuş tüyü bulma meselesi az çok bu işe inanan herkese oluyor benim gözlemimce.
Ben kitabı bitiremedim. Hep aklımın bir köşesinde baştan başlamak var ama duruyor. Vaktini bekliyor sanırım :) hahaha kafayı yemişim bak

Bence okuyabiliyorsan kuran oku en azından birkaç sure. Melek dediğin tak tuk eder mi :) korkutur mu yav. Minnoş onlar naif varlıklar :) Tövbe tövbe.

biraz urkutucu olmus bu kapi meselesi..
beki de kitabinda yaziyor melekler hic bir sekilde korkutmazlar diye...korkutan baska formlardir...bilemiyorum yani...
ben o surecte korkutucu biseyler yasamadim ama birakmamin sebebi hislerimdi...baska formlarin enerjisini hissediyordum sadece...ve kestim hemen. ..
tabi arada bazen yesillik olsun diye kart acarim
veya reklamlardan panolardan vs vs almam gereken mesaji aliyorum...ama fazla kurcalamiyorum ve sqdece hislleeime odaklaniyorum

Azicik aklini kullan. Eger iman ediyosan boyle salak sacma seylerin olmayacağını bilmen lazim. Melekler kildan tuyden degil nurdan yaratilmislar. Bi de sana vahiy mi getiriyorlar hayirdir?
Dedigim gibi azicik aklini kullanip kutsal kitabini okusan boyle sacmaliklara inanip da şirke dusmezsin!!!!
Cok uyuz oluyorum senin gibi kara cahillere cooook!!!

Sanırım daha acık yazmam gerekiyor. Aslında basta da belirtmistim biraz. :) Calısmaları tekrar etmeyin lutfen dedigim gibi farklı kanallara kapı acılması soz konusu..

Ben de cd'yi açmadım bile. O kadarına gerek yok. Bu konuyu okurken hadi bi mesaj dedim kaldırdım kafamı. Tv'de teb'in amblemini gördüm meğer uçan bişey varmış hiç o gözle bakmamışım yetti işte bana bu. Tamam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…