melek oğlumm için

aysel4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
14
11
34
Meleğimmm oğlummm bugün tam 32 gün oldu sen gideli ben seni öyle çok özledimki nefes almak bile diken yutuyomuşum gibi batıyo yarın bayram bebeği olan başka bi anneye 1 takım kıyafet gönderdim sana aldıklarımdan bebeğine giydirmesi içinde sıkı sıkı tembihledim yokluğun tarif edilemez bi acı Rabbim dayanma gücü versin herkes yarın bebeklerini giydirip misafirlerini karşılayacak bende gelip senin toprağını sulayacam evdeki oyuncaklarından en güzelini alıp gelicem sana yaşıyoken dokunamadım öepemedim kokunu alamadım toprağını öpmek o buz gibi taşlara dokunmakmış benim kaderimde olan sensiz ilk bayram bu herkesin içinde heyecan mutluluk neşe varken benim en karalı günlerim bunlar oğlummm benin meleğimm ömrümmm keşke bizim imtihanımız bu olmasaydı senin yerine ben ölebilseydim keşke cennette vildanın yani cennet bebeğin var diyolar Allah ın sana armağanı bu diyolar keşke böyle bi armağan olmasaydı bana seni gömdükleri ogün benide koydular o toprağın altına sensiz yaşamanında bi anlamı kalmadı intahar etmekten ölmekten korkmuyorum ama o günaha giripte bu dünyada senden mahrum edilmişken ahirettede senden mahrum edilmekten korktuğum için hala yaşayabiliyorum bahtsız bebeğimmm melek oğlummm sen benim gönlümün en derin en büyük en geçmeyecek yarasısın seni kurtaramadık o lanet hastalıktan 9 ay karnımda yaşatabildim senide 9 gün dışarda yaşatamadı doktorlar seni kurtaramadık sana nefes olamadım kalbini sök ver oğluna demelerini bekledim onlar demedi ben söküp ona takın dedim ama olmadı yapamadılar affet beni meleğimmm 7 gün boyunca küvezde ve sonrası olduğun ameliyatta canın ne kadar acıdıysa annene hakkını okadar helal et ben sana yokluğunda kalan bütün acıları helal ettim sende bana varlığında kalan anılarını helal et ...

Canimsin allahım yardimcin olsun benimde iki bebek kaybim var simdi hamileyim ama bu bebegimdede lekem var kalp atışı zayifladi allahim yar ve yardimcin olsun dualarım seninle sen gerçekten bi melek annesisin cennette bebeginin hic bir acisi olmayacak o orada sana babasına sefaaat edecek rabbimden gelene Hamdolsun rabbim daha büyük acilarla sinamasin ne desem gecirmeyecek yuregindeki yangını sadece onunla kavusacagin gunu bekle rabbim kucagimiza saglikli bebekler almayi nasip etsin kendine cok iyi bak bebimde oglum suan mezarda o daha cok kucuktu ama inan seni anliyorum allaha emanet ol dua et canim

kelimeler anlamsız artık bundan daha büyük bi acının olduğuna inanmıyorum inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alır güzel bi ömürle büyüdüğünü görürsün rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Başın Sağolsun şimdi o cennette bir melek öbür Dünya'da sana Şefaat edecek inşallah Rabbim hayırlı evlatlar verir en kısa zamanda onunla atlatırsın bu acıyı

Öyle deme bitanem seni cok iyi anliyorum acini hissedebiliyorum. Suan canın çok yaniyor evlat tabiki kolay degil sakin isyana dusme acin ne kadar buyuk olursa sinavin ne kadar agirsa mükafatı da insallah kat kat buyuk olacak ilk zamanlar bende acimdan ne dedigimi bilmiyordum icten ice sitem ediyordum ikaz edenlere kiziyordum sonra ya bundan daha buyuk sinavla sinanirsam halim ne olur diye düşündüm ben bu kadarina dayanamiyorum Allah korusun daha yasimi tutmadan tekrar sinanirsam. Hemde daha kotusuyle... simdi bugunlerimi aratma diye dua ediyorum sen özel Rabbimin sevdigi kulsun annesin
Insallah Allahim seni sevmiski ellerini acip o na dua etmeyi yonelmeni sana nasip etmis ne yaparsak yapalim yavrularimiz geri gelmeyecek bu imtihani yasmak zorundayiz oyleyse seytana uymanin anlamı yok kulaklarimizi tikayipRRabbimiz e yonelmenin yalvarmanin dua etmenin zamani. Bir yerde okumuştum biz " ya Rabbi " dedigimizde Allahimizda bize " buyur kulum " diyormus cok etkilenmistim ne mutlu bize acimiz ne kadar can yakicida olsa cigerimizde yansa bizlere bunu nasip etti Allah sevdigi kullari yaninda tutarmis O na dua etmemizi istermis. Uzun oldu kusura bakma canim yaşadığın aciyi yazdiklarindan yuregimde hissettim yanginina bir damlada olsa su serpmek istedim Allah a sigin ruhuna bedenine sifa iste inan huzur bulacaksın insallah

melek oğlummm çok özlüyorum elimden hiç bişey gelmiyo acısı ömür boyu böyle taza kalacak gibi yeniden çocuk yaparsam sevebilirmiyim kucağıma alabilirmiyim bilmiyorum kimseninkini görmeye tahammülüm bile yok Allah yardımcımız olsun

uff canım acın daha çok taze.o yuttuğun diken hiç geçmiyor malesef ona bile alışıyor insan.9 ay oldu yavrum gideli daha dün gibi.bizim kaderimiz bu işte.güçlü olmak zorundasın.bizde anneyiz tek farkımız onların büyüdüğünü göremiyoruz, onlara sarılamıyoruz,koklayamıyoruz ama onlar var ve bizi görüyorlar.yapacağımız tek şey meleklerimize layık bir anne olabilmek için çaba sarfetmek..Allahım sabır versin sana, bana, bizim gibi olan herkese.

başınız sağolsun bende bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum hele doğum yaklaştıkça, o büyüdükçe, yüzünü gösteren ultrason kağıtlarını elime tutuşturduktan sonra daha bi bağlandım 7 buçuk aydır karnımda kızım bu saatten sonra onu kaybedersem bende toparlanamam gibi geliyor. allah size sabırlar versin inşallah oğluşunuzla öbür dünyada bol bol hasret giderirsiniz

rabbim sabır versin size. benim de bebeğimi kaybetme riskim var malesef 26. haftam bitmek üzere. ben ultrasonda gördüğüm karnımda hissettiğim kadar çok bağlandım kızıma ama rabbim eğer nasip etmeyecekse vardır bi bildiği. ben ona sığındım dua edip sabır istiyorum sadece. rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. Allahım sabır versin size de.

Merhaba neden kaybetme riskiniz var?

Kelimelerin bittiği an Rabbim sabrını arttırsın canım çok ama çok zor bir sınavdasın seni anlayabiliyorum.Ben de evladını kaybeden yaralı bir anne olduğum için acı hiç geçmiyor sadece acınla yaşamayı öğreniyorsun.

başın saolsun ayselcim bende 10 haziranda 26 haftalık oğlumu meleğimi ayazımı dünyaya getirdim seni çok iyi anllıyorum benim meleğim 33 gün dayanabildi çok zor rabbim kimseye evlat acısı vermesinkadir gecesi akşamı oğlumu kaybettim bayramım zehir oldu ona dokunamadım kokluyamadım sevip okşıyamadım allahım onu benden aldı minicik cansız bedenini verdiler elimize her sabah kalbimin acısıyla uyanıyorum bende aldığım kıyafetlerden birini ve şekerini oğlumun mezarına götürdüm çok acı çekiyorum çok acı çok acı tarifi imkansızallahımdan sabırlar diliyorum basın saolsn tekrar akadaşım

Başınsağolsun canım Allah dayanma gücü versin Erken doğum mu yaptın canım

Canım benim ya kurban olurum sana ben.Sen ne melek bir annesin.Yazdikların yüreğime çok dokundu, kendimi senin yerine koydum.Bende 4 defa düşuk yaptım o nedenle acinı çok iyi anliyorum.Allah'a çok şükür ki yaşadığımız acı ne kadar büyük olsa da zaman yavaş yavaş hafiflemesini saglıyor,acılar ilk günkü gibi taze kalsaydı yaşamaya devam etmemiz mümkün olmazdı.Oğluşunu hiç bir zaman unutmayacağını biliyorum ama inan tekrar bir yavrun olacak.İleride bu acıyı hatirladığında belki için sızlayacak ama tekrardan yaşamaya ve dünyaya gelen saglikli yavruna odaklanacaksin.Eminim ki senin gibi fedakar ve evladi için canini bile feda etmeye hazır bir annenin kucagını boş bırakmaz Rabbim.Kendini hiçbir zaman yalnız hissetme,bilki acına ortak olan yüzlerce insan var.İmkanim olsa yanina gelip, sana sarilıp derdine ortak olurdum.Zaman senin için su gibi gecer de acın bir an önce hafifler inşallah canım.Kendine cok iyi bak dualarım seninle.

amin cnm rabbim hepimize sabıırlar versin erken dogum yaptm öncesindede 2düşügüm var çok acı yasadıklamz

yazdıklarınızla yalnız olmadığımı hergün biraz daha anlıyorum teşekkür ederim iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…