melek oğlumm için

rabbim dayanacak güç sabır versin sizinde başınız saolsun ne diyelimki umarım burda ayrıldığımız evlatlarımızdan rabbim ordada ayırmaz inşallah

rabbim dayanacak güç sabır versin sizinde başınız saolsun ne diyelimki umarım burda ayrıldığımız evlatlarımızdan rabbim ordada ayırmaz inşallah
Basin sagolsun.okudum agladim tekrar okudum agladim.yarali bi anneyi ancak acili anneler anlar.acisini hisseder.caresizlik cok kotu o senden parcaya hic bisey yapamamak .bende evladimi kaybettim.bes ay oldu onsuz gecen bes ay .simdi dogsa sunu yapar di bunu yapardu demekten kendimi alamiyorum
Rabbimin bildigi vardir elbet.diyorum sana bana ve bizim gibi acili anneelere Rabbom sabir versin
yuzumuzu guldursun canim
benimkide erkekti adi Araf olacakti.nasip degilmis

dusuk yapmis bir anne olarak acinizi cok iyi anliyorum allah yardimciniz olsun kolay degil bunlari atlatmak malesef

ne söyleyebilirim bilmiyorum rabbim bize ve bütün evladını kaybeden annelere dayanma gücü versin eşyaları bile hala duruyo bi kaç parçasını dağıtabildim içim parçalana parçalana verdim başka anneler bebeklerine giydirsin diye ne diyelim cennette meleklerimize kavuşmak dileğiyle

Ben bi kutuya koydum ultrason fotolarıyla beraber. Allah hepimize sabır versin

saolun arkadaşlar yazdıklarınızı ağlayarak okudum yine rabbim kimseyi evladıyla sınamasın allahım hepimize sabırlar versin dayanması çok zor ama rabbim bi şekilde sabrını verio içim acıyo sızlıyo hergün aynı acıyla uyanıorm ve biliyorumki ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam edicek oğlumu ayazımı çok özlüyorumhepinizde saolun

ben de kızımı kaybettim tam 10aylıkken toprağa verdim kızımı sapasağlam doğdu gelişti ama bir grip sardı yavruma aniden aldı benden bir gecede fenalaştı yoğunbakıma aldılar 3 gün direndi kızım sarem özlemi acısı öyle büyükki ilk gözağrımdı kalp yangınım oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…