melek oğlumm için

başın saolsun ayselcim bende 10 haziranda 26 haftalık oğlumu meleğimi ayazımı dünyaya getirdim seni çok iyi anllıyorum benim meleğim 33 gün dayanabildi çok zor rabbim kimseye evlat acısı vermesinkadir gecesi akşamı oğlumu kaybettim bayramım zehir oldu ona dokunamadım kokluyamadım sevip okşıyamadım allahım onu benden aldı minicik cansız bedenini verdiler elimize her sabah kalbimin acısıyla uyanıyorum bende aldığım kıyafetlerden birini ve şekerini oğlumun mezarına götürdüm çok acı çekiyorum çok acı çok acı tarifi imkansızallahımdan sabırlar diliyorum basın saolsn tekrar akadaşım
rabbim dayanacak güç sabır versin sizinde başınız saolsun ne diyelimki umarım burda ayrıldığımız evlatlarımızdan rabbim ordada ayırmaz inşallah :KK43:

rabbim dayanacak güç sabır versin sizinde başınız saolsun ne diyelimki umarım burda ayrıldığımız evlatlarımızdan rabbim ordada ayırmaz inşallah :KK43:
Basin sagolsun.okudum agladim tekrar okudum agladim.yarali bi anneyi ancak acili anneler anlar.acisini hisseder.caresizlik cok kotu o senden parcaya hic bisey yapamamak .bende evladimi kaybettim.bes ay oldu onsuz gecen bes ay .simdi dogsa sunu yapar di bunu yapardu demekten kendimi alamiyorum
Rabbimin bildigi vardir elbet.diyorum sana bana ve bizim gibi acili anneelere Rabbom sabir versin
yuzumuzu guldursun canim
benimkide erkekti adi Araf olacakti.nasip degilmis

Meleğimmm oğlummm bugün tam 32 gün oldu sen gideli ben seni öyle çok özledimki nefes almak bile diken yutuyomuşum gibi batıyo yarın bayram bebeği olan başka bi anneye 1 takım kıyafet gönderdim sana aldıklarımdan bebeğine giydirmesi içinde sıkı sıkı tembihledim yokluğun tarif edilemez bi acı Rabbim dayanma gücü versin herkes yarın bebeklerini giydirip misafirlerini karşılayacak bende gelip senin toprağını sulayacam evdeki oyuncaklarından en güzelini alıp gelicem sana yaşıyoken dokunamadım öepemedim kokunu alamadım toprağını öpmek o buz gibi taşlara dokunmakmış benim kaderimde olan sensiz ilk bayram bu herkesin içinde heyecan mutluluk neşe varken benim en karalı günlerim bunlar oğlummm benin meleğimm ömrümmm keşke bizim imtihanımız bu olmasaydı senin yerine ben ölebilseydim keşke cennette vildanın yani cennet bebeğin var diyolar Allah ın sana armağanı bu diyolar keşke böyle bi armağan olmasaydı bana seni gömdükleri ogün benide koydular o toprağın altına sensiz yaşamanında bi anlamı kalmadı intahar etmekten ölmekten korkmuyorum ama o günaha giripte bu dünyada senden mahrum edilmişken ahirettede senden mahrum edilmekten korktuğum için hala yaşayabiliyorum bahtsız bebeğimmm melek oğlummm sen benim gönlümün en derin en büyük en geçmeyecek yarasısın seni kurtaramadık o lanet hastalıktan 9 ay karnımda yaşatabildim senide 9 gün dışarda yaşatamadı doktorlar seni kurtaramadık sana nefes olamadım kalbini sök ver oğluna demelerini bekledim onlar demedi ben söküp ona takın dedim ama olmadı yapamadılar affet beni meleğimmm 7 gün boyunca küvezde ve sonrası olduğun ameliyatta canın ne kadar acıdıysa annene hakkını okadar helal et ben sana yokluğunda kalan bütün acıları helal ettim sende bana varlığında kalan anılarını helal et ...
:cry::KK42::mad::mad::mad: dusuk yapmis bir anne olarak acinizi cok iyi anliyorum allah yardimciniz olsun kolay degil bunlari atlatmak malesef :KK43:

Basin sagolsun.okudum agladim tekrar okudum agladim.yarali bi anneyi ancak acili anneler anlar.acisini hisseder.caresizlik cok kotu o senden parcaya hic bisey yapamamak .bende evladimi kaybettim.bes ay oldu onsuz gecen bes ay .simdi dogsa sunu yapar di bunu yapardu demekten kendimi alamiyorum
Rabbimin bildigi vardir elbet.diyorum sana bana ve bizim gibi acili anneelere Rabbom sabir versin
yuzumuzu guldursun canim
benimkide erkekti adi Araf olacakti.nasip degilmis
ne söyleyebilirim bilmiyorum rabbim bize ve bütün evladını kaybeden annelere dayanma gücü versin eşyaları bile hala duruyo bi kaç parçasını dağıtabildim içim parçalana parçalana verdim başka anneler bebeklerine giydirsin diye ne diyelim cennette meleklerimize kavuşmak dileğiyle :KK43:

ne söyleyebilirim bilmiyorum rabbim bize ve bütün evladını kaybeden annelere dayanma gücü versin eşyaları bile hala duruyo bi kaç parçasını dağıtabildim içim parçalana parçalana verdim başka anneler bebeklerine giydirsin diye ne diyelim cennette meleklerimize kavuşmak dileğiyle :KK43:
Ben bi kutuya koydum ultrason fotolarıyla beraber. Allah hepimize sabır versin

saolun arkadaşlar yazdıklarınızı ağlayarak okudum yine rabbim kimseyi evladıyla sınamasın allahım hepimize sabırlar versin dayanması çok zor ama rabbim bi şekilde sabrını verio içim acıyo sızlıyo hergün aynı acıyla uyanıorm ve biliyorumki ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam edicek oğlumu ayazımı çok özlüyorumhepinizde saolun:KK43::KK43::KK43:

ben de kızımı kaybettim tam 10aylıkken toprağa verdim kızımı sapasağlam doğdu gelişti ama bir grip sardı yavruma aniden aldı benden bir gecede fenalaştı yoğunbakıma aldılar 3 gün direndi kızım sarem özlemi acısı öyle büyükki ilk gözağrımdı kalp yangınım oldu....

X