melek misiniz seytan mi?

Hifsiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
103
2
Kizlar olaylara nasil karsilik verirsiniz? melekce mi seytanca mi?uzulup aglar misiniz yoksa ayaga kalkip sonuna kadar savasir herkesi yildirir misiniz? Çok üzgünüm çoook nasil bir tipsiniz ya da nasil olmaliCADIARZU tecrubeleriniz seytanca tavirlarinizi onayliyor mu?kazanan mi oluyorsunuz?hihoyyyt ya da niye meeklerle cok ugrasiliyokaydirigubbakcemile

ıyı olanlarla cok ugrasılır şekerım bılmıyorum nedn
ıyı olan genelde kaybeder fılmlerdekı gıbı olmaz

ama ne zaman gun gelır işte kazanan olur
yani içinin temızlıgıyle guzel dusunceıysle sonunda kazanan ıyıler olur da
azabı da genelde ıyıler çeker

ben onu sormuyorum kizlar.benim sordugum olaylara , fenaliklara nasil karsilik veriyorsunuz? bir melek gibi agliyarak mi yoksa seytanca tepkilerinizle mi?:jeyyar:

insan nasil davranarak sonunda kazaniyor sizce?ugrasmak mi iyi ugrasanlarla yoksa bu vakit kaybi mi

peki nedir iyilerle bu kadar ugrasilmasina sebep sizce? Hic dusundunuz mu kizlar?
peki niye cook zaman sonra iyilerin yuzu guler?
ne dersiniz?kaydirigubbakcemile3

kötü olmam ama melek olmamada gerek yoknaniknanik
şaka bi yana uygun zamanda melek olduğunu gösterecek insan onun haricinde susacak
kötülük döner seni vurur ama hep melek olmayada lüzum yok bencesırnaşık şey

öncelikle biraz böle kötü şeyler gelir hep aklıma o sırada kendimi yer bitiririm sonra kendi kendimi yedikten sonra karşı tarafa bişey kalmaz ya onada ii tarafıyla bakarım olumlu yaklaşırım ...iimi bilmiorum ama keşke azcık hırçınlık anımı karşı tarafada yansıtsam daha ii olur gibime gelio ezilenler hep iilerdir

Karşımdakine bağlı...Eğer melek gibi davranıyosa melek olurum, yok şeytanlık yapıyosa ben de şeytan olurum :jeyyar: Bazı insanlar tatlı dilden anlamıyolar lülülülülülü

genelde sakin bir kişiliğe sahibim
sinirlenmem kolay olmaz
ama sinirlenirsem de
gözüm pek birşey görmez

bu huyumu bildiğim için
düşünerek sevdiğim arakadaşlarıma
danışarak karar veririm

genelde melegimmm galibaaaa

ben genelde şeytancayımdır...kötükedihüso lanet olsun içimdeki insan sevgisine...:jeyyar:

Ağlayınca melek, tepki verince şeytan mı olunuyor sence? Önce bunu iyice bir düşün...

yaşadığım olaya göre kendime bir yol çizerim
fakat bu yol ne şeytnca ne de melekçe olur en doğru yolu bulup ona göre davranırım
olaylar karşısında soğukkanlıyımdır ağlamam neden ağlayayımki ağlamak çözüme ulaştırmaz karşımdaki hedefine ulaştığı için sevinir onu sevindireceğime onun yaptığının nasıl üzücü olduğunu ona anlatır benim üzüleceğime onun kendisinin ne kadar hatalı olduğunu göstermeye çalışır kendim içimdekini atmış olup onu düşüncelere salmak daha iyi olur
susmak bana yeni hatalara göğüs germeye yer hazırlamak olduğu için kendime böyle bir üzüntü yaşatacağıma karşımdakinin insan olması için onun gibi kırıcı olmadan kalbini insan dilini candan etmeye uğraşmak daha güzel

Ne melek ne de şeytanım...
Olumsuz duygularla beynimi yormam, ama kendimi de kollamasını bilirim...
Üzülüp ağlamam... Ama sinirden ağladığım olmuştur...
Sinirim geçince de ne yapabilirim diye bakardım..
Artık ağlamıyorum dibe de vursam ne yapar ne eder düze çıkarım bunu biliyorum...
Kimseyle de savaşmam bunun için sadece kendimi dinlerim o kadar...
Benim kendimi korumam başkalarına zarar verecekse yapabileceğim bir şey yok...
Karşı karşıya kaldığımda önce kendimi korurum..

kizlar bisey merak ettim de...sag tarafta ustte niye kotu icerik yaziyor?o nasil oldu ki?

ben seytanlık ıstesemde yapamıyorum
cok ıstedıgım seyden emınsem vazgecmem
ama genelde ıcıme atarım aglak yanım vardır seytanlık yapmam ama kendımı savunmasını bılırım yerı gelınce

insanoğluna elini versen kolunu kaptırırsın.herşeyin bi ölçüsü olmalı yosa üzülen hep sen olursun.savaşmak tam bana göre,hep de kazandım çok şükür.ama şeytanmıyım asla.sadece bana dokunana dokunurum ziyadesiyle.diğerlerine de tanıyıncaya kadar mesafeli.

sular yükselince balıklar karıncaları yermiş,sular cekilincede karıncalar balıkları...kimin kimi yiyecegine suyun akışı kara verirmiş.....bende öyle yapıyorum ....akışına bırakıyorum...ama genelde benden tarafa akıyor.....yaşasın kötülük.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…