- 26 Mayıs 2008
- 4.483
- 0
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.861
betülcüm haklısın canım bir arada büyütmek çok zor ,bende yan yana oturuyorum durumunu çok iyi anlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuşum ne güzeller onlar öle ya yerim çok öp benim için............
maşallah meleklerime, allah bahtlarını açık etsin inş:Saruboceq:
allahım nazarlardan korusun maşallah çok tatlılar
ne güzel melekler bunlar böyle allah c.c nazarlardan saklasın
bahtlarıda yüzleri gibi güzel olur inşaallah:1hug:
canım ben kızıma eltimlere girdiği için değilde benden habersiz gittiği için kızdım ve ceza verdim.bir arada olunca çocuk yetiştirmek çok zor.
kayınpederime gelince kaç defa uyardım ama anlamıyo.fazla sertde çıkamıyorum büyükler diye.kayınvalidemden allah razı olsun benim yerime o kızar.bazen bağırır bile kayınpederime.çünkü çocukların her dediğini yapıyo.
kzlar az önce kayınpederime çok sinirlendim.benim küçük kız büyük eltime gitmişti tam eve gelirken babam (kayınpederim)camiden gelmiş.dedesini görünce,
beni esmalara (küçük eltimin kızı)götür demiş.oda tamam demiş.benim kızdığım nokta eltimler evde yok.
Sırf benim kız istedi diye onu eve sokmuş.anahtarları var.
Ben kızıma bakmaya büyük eltimlere indim burda yok aşağıda dedi.
Bi indim aşağıya eltimler evde yok bizim kızla dedesi evde oturuyolar.çok sinir oldum ya.
Babama dedim baba evde yoklar ne işiniz var diye.kübra istedi dedi.bende sen çocuğun lafına ne bakıyosun bana haber verseydin dedim.
Ama çok moralim bozuldu.
Zaten zorla sözümü dinletmeye çalışıyorum.bide böyle olunca çocuklar hepten şımarıyo.sonra sözünü dinlet dinletebilirsen.
Bide eltimler evde yok ne işin var senin onun evinde demi ama.
Dedesine kızdım hırsımı kızımdan çıkardım.neden bana söylemeden gidiyosun diye.
altını çizeyim dövmedim ama çok kızdım.bide ceza verdim
kızlar nişanın tarihi kararlaştırıldımı hadiiii bekliyoruz...
öpüyorum ikinizin yavrularınıda çok şekerler.........
haklısın canım aynı ortanda olunca kalabalık olunca herkes karışır ve zordur...
ama yerinde olsam gerçekten cezalandırırm ben kayınpederimi 2 gün kübranın yüzünü gösterme bak nasıl düzelir hareketleri.....
ayyy maşallah prenseslere bak allah nazarlardan korusun .....................
allah analı babalı büyütsün canım :Saruboceq:tommiş yanaklarından bizim öp annesi benim cadılar bayıldı ay çok tatlılar diyorlar kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
VALLA SEKERIM SORMA BANADA SUPRIZ OLDU DESEM YERIDIR
SEZEN ELIFIN FOTOSUNU ISTEDI VERDIM
BIR BAKTIM SUPRIZ YAPMIS
COK HOSUMA GITTI AMA GUZEL OLMUS DEGILMI
TABIKI CANIM KIZ TARAFIYIZ SEKERIM BIZ DEGILMII?????????
SIZSIZ OLURMU???????
:roflol::roflol:
herkesın bır kulubu var.benımde :)))))))) kızlarım ve ben bur kulubuz:))))))
evde tek erkek olarak babamızı el ustunde tutsakta cogunluktayız:))))) veeeeee
bızım dedıgımız olurrrrrrr:)))))))))))))))))
kız cocuk annelerı sıkayatlerınız varmı?memnunıyetlerımızın cogunluk ta olmasına rgmen:)))))
benım var 1tane(((((
babayı paylasamamak.benı kıskanıyorlar.babalarından:)))))))
kız degıl sankı kuma bunlar.ne dersınız??????
benimde küçük bir kızım var 1 yaşında... babası yanıma yaklastıgında bagırıyor... öpmesini istemiyor hatta ben öpmeye kalkayım direk bagırır ve iter beni kendisi ummah yapacakmıs.. yan yana yatamıyoruz yattıgızda ise direk gelir ve aramıza girer beni iterr( kuma resmen aşkımmm der babası kosa kosa gider beni ise umursamaz ama inadına 4 yıl sonra erk dogurmaya çalıscam:))))