Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benım bak ya aramıza mı gırmıs ınternet arızasıkötükedihüso
bıdaha olmasın soyle onlara:roflol:
canım ya gundemdekı haberler kızlarla kosusturma bırde cok sevdıgım bır arkadasım vardı ıkı ay once gogsunde bır kıst vardı onu aldırmıstı kontrole gıtmıs carsamba gunu yanında bır tane daha kocaman olusmus.dr dogum yapman gerek demıs.sut kanalları acıldıgında ıyılesme sansın olur dıye
ıkıncı cocugu emmemıstı onun etkısı dıyorlar.
ama sorun aılede cekınık olarak sagırlık varmıs.arkadaslarımız duyuyor ama ıkı evladıda ısıtme engellı.10yasında oglu cıhazla duyuyor.6yasında kızı var 2sene oldu amelıyat olalı.ama egıtıme gıdıyor.hala konusamıyor.bebek gıbı onunla ılgılenıyor.tuvaletını yenı ogrendı daha amelıyattan sonra.duymaya basladı ama hırcın ve korkuyor ılk kez ses duydugu ıcın konusamıyor.dru ınatlasıyor dıyor.ve cok agrasıf yapıyor bu onu.onun ıcın sakınlestırıcı kullanıyor.anlayacagın bırde sımdı dogum nasıl yapsın??
ya bu bebektede olursa.hem hastalık hem 3 saglık problemlı cocuk hemde maddı ımkansızlıklar
cok canı sıkkın.alınan parcanın patolojı sonucunu beklıyorlar
sonuca gore bıseyler yapılacak ama bılmıyorum cok canım sıkıldı ona
allah yardımcıları olsun
cok zor hayat yasıyor ınsanlar
ben bunlara sahıt olurken bıle cok yıpranıyorum allahım korusun evlerden ırak olsun
rabbım kımseye yasatmasın hıcbır sıkıntı

Amin, canım benim bebişine çok geçmiş olsun. Maşallah pek güzelmiş tatlı kızın. Hayırlısıyla oğluşuna da kavuşursun inşallah hayatım. Gülen yüzünüz hiç solmasın, öptüm.a.s.

rüyacım nasılsın tatlım eşinden haber varmı
rüya nasıl

canım eşim ii çok şükür hergün netten grşüyoruz telda sürekli konuşuyoruz ...ama diyarbakırı sevemdim siz olmadıgınız için dio...
rüyanazda ii şimdi okula gönderdim........

MASAALLAH CANIM O NE LISTE KIS OYLEEEEE
AAAAAAAAA BEN KIMLIGIMI COK ACIK TUTMUYORUM
ONUN ICIN ARAYANIM YOK
BEN BULMAK ISTEDIGIMI BULUYORUM
SEN OLAYI ASMISSIN SEKERIM:roflol::roflol::roflol:
EKLEDIM CANIM KABUL EDEBILIRSIN

canım benim kimligim açık resimlerimizde var bulmak isteyen buluyo beni eski arkadaşlarla grşmek çok güsel valla çok ii oıldu bu facebook.........

Minikkuşum arkadaşınla ilgi mesajını okuyunca çok üzüldüm, çok zor. Bu mubarek günde Allahım inşallah yavrularına ve anneciklerine şifa verir. Rabbim yar ve yardımcıları olsun, kolaylıklar versin, dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:

canım benim kimligim açık resimlerimizde var bulmak isteyen buluyo beni eski arkadaşlarla grşmek çok güsel valla çok ii oıldu bu facebook.........
rüyanazcım benimde var üyeliğim, ilkokul, üniversite, iş ve yakın çevremden bir çok insanı yeniden görmek gerçekten çok güzel.. Sana da davet yollayacağım ama benimde kimliğim kapalı sadece kendi bulduklarımı ekliyorum Çünkü eşim çok kıskanç olduğu için kesinlikle kabul etmez o siteye üye olmamı((

[QUOTE="NightRose";4092566]rüyanazcım benimde var üyeliğim, ilkokul, üniversite, iş ve yakın çevremden bir çok insanı yeniden görmek gerçekten çok güzel.. Sana da davet yollayacağım ama benimde kimliğim kapalı sadece kendi bulduklarımı ekliyorum Çünkü eşim çok kıskanç olduğu için kesinlikle kabul etmez o siteye üye olmamı(([/QUOTE]

ok canım gönder sen ..
valla benim eşim bişey demez karışmaz o kadar onunda var üyeligi zaten bende kıskanmam adı üstünde eski arkadaşları dostları nesini kıskancam...

[QUOTE="NightRose";4092468]Minikkuşum arkadaşınla ilgi mesajını okuyunca çok üzüldüm, çok zor. Bu mubarek günde Allahım inşallah yavrularına ve anneciklerine şifa verir. Rabbim yar ve yardımcıları olsun, kolaylıklar versin, dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:[/QUOTE]

sagolasın canım benım
amınn ınsaallah rabbım sıfasını verır
cok zor yaa
allah kımseye saglık sorunu helede evladında sorun gostermesın
ınan cok zor
kucuk kızım konusmaya basladı onu gorunce bıle ıcı bır tuhaf oluyor buyuk kızımdan buyuk onunkı hala konusamıyor anne yı ancak yenı ogrendı ınadından konusmuyor bıde
yıllarca ses duymadıgından korkuyor urkuyor
tepkı verıyor dedı dr
benımkıler konustukca ıcı gıdıyor bende anne dedıgını duyacakmıyım dıye
bıde sımdı boyle sorun cıktı kendınde daha uzuluyor ne yapacak bılemıyor
allahım kımseyı bu kadar sınamasın ınsaallah
cok zor gercekten
sagol canım benım
dualarımız zorda olan herkese ınsaallah

canım arkadaşım sakın üzülme ve bir an önce ameliyat için bir doktorla konuş bence.çünkü ameliyatın olumlu sonuç vermesi için 1,5-2 yaş en verimli yaşlarmış.çok geç kalma çünkü diğer yaşlarda yapılan ameliyatların tekrarlama oranı yüksekmiş.bizim perşembe günü kontrolümüz var bana verilen bilgileri sana aktarmaya çalışırım inş.

canlarım benim duyarlı melek annelerim hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için nasıl mutluyum bilemezsiniz çok kafama takıyordum ameliyatı.sağ salim atlattık.şimdi kontrolümüz de ki güzel haberlere geldi sıra inş.allahım o ameliyat kapısında bekleyen bütün hasta yakınlarına sabır versin hastalarına şifa versin çok zor inan ki.hepinizin cuması mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inş.

canım bu ayın 27 sine çok övülen bir dr götürecem kızımı bakalım o ne diyecek bende bir an önce bu sorun düzelsin istiyorum ama bana genelde acele etme gözlükle düzelir diyolar dr 4 yada 5 yaşında ameliyat ederiz diyo ama ben o kadar beklemek istemiyorum
senden yine haber bekliyorum canım
herkesin cuması hayırlı olsun
allah hepimize sağlikli vr huzurlu uzun ömür versin
öpüldünüz melekler ve anneleri:asigim:kaydirigubbakcemile5

ay kızlar ben daha sitede yeniyim ya...

alıntı yapmayı beceremdim...birşeyler yapmaya çalıştım ama beceremedimm.. offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…