Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız meleklerimiz nasılllllllllllllll
gece yine sabahladık benim küçük cimcimemleee
geç uyandım kızımı okula gönderdimm
sonra ev işi yemek falan derken(tabi bu arada cimcimeyi emzirme molaları oldu sık sık)
anca gelebildim
sizler neler yaptınızzzzzzzzzzz
hepinizi öpüyorum canlarım görüşürüzzzzzŞenizŞeniz

ay kızlar ben daha sitede yeniyim ya...

alıntı yapmayı beceremdim...birşeyler yapmaya çalıştım ama beceremedimm.. offf

canım aramıza hoşgeldin a.s.
allah yavrunu bağışlasın (cümlemizinkini):ecrin_bebek::emir_bebek:
beraber güzel şeyler paylaşmak ümidiyle :1hug:

duruvenehircim aramıza hoşgeldingamyoncuiremsu çalışan anne olmak çok zor demişsin kesinlikle katılıyorum Ama büyüdükçe kolaylaşacak inşallah merak etme canım. Bütün annelerimizi ve kuzucuklarını sevgiyle öpüyorum.:1hug: Benim kızımın doğum günü 20 sinde ama çalıştığım için yarın yapıcaz inşallah Sınıftan arkadaşları gelecek yine, yarın hazırlıklar falan yazamayabilirim diye şimdiden iyi tatiller dileyeyim dedim kızlarŞeniz
a.s. Bir de daha önceki d.günü fotoğraflarımı ekledim Bakmak isterseniz:teytey:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=36102&goto=newpost

cnm sanirim seninle ayni maraton hayat yaşiyorum
sanki beni anlatmişin cnm ya bizimde aşimiz vardi bugün onu yaptrdik cnm

ay kızlar ben daha sitede yeniyim ya...

alıntı yapmayı beceremdim...birşeyler yapmaya çalıştım ama beceremedimm.. offf

cnm hoşgeldin aramıza benimde bir oğlum bir kızım var cnm
alıntı yapman için alıntyap diyazan yer tikla açilan sayfaya mj yz en alta cevapla yazar onu tıkla cnm:teselli:

canım bu ayın 27 sine çok övülen bir dr götürecem kızımı bakalım o ne diyecek bende bir an önce bu sorun düzelsin istiyorum ama bana genelde acele etme gözlükle düzelir diyolar dr 4 yada 5 yaşında ameliyat ederiz diyo ama ben o kadar beklemek istemiyorum
senden yine haber bekliyorum canım
herkesin cuması hayırlı olsun
allah hepimize sağlikli vr huzurlu uzun ömür versin
öpüldünüz melekler ve anneleri:asigim:kaydirigubbakcemile5

Mihriban sende hoşgeldın arkadaşimhihoyyyt

slm şekerler naber ben arkadaşa geçtim öglen yemek yedik şimdi eve geldim kızım okuldan geldi yemegini yedirdim biraz boyama yapçaz grş......

cnm sanirim seninle ayni maraton hayat yaşiyorum
sanki beni anlatmişin cnm ya bizimde aşimiz vardi bugün onu yaptrdik cnm

Frezyacım bebişine geçmiş olsun, huysuzluk etmiş ama çabuk geçmiştir inşallah.:CüvCüv: Ben de forumla cebelleşiyorum az önce de aşıyla ilgili ilk mesajını mailimde gördüm ama bir türlü yazamadım:1hug: Sistem öyle yavaşlıyorki bazen mesela alıntıyap diyosun pat atıyo forumdan mail adresime senin mesajın geldi sayfayı açtım hala yok iki üç kere daha denedim gelmedi yani anlamıyorum niye böyle oluyor Çok üzgünüm çoook modaratörler duysun lğtfen yazılan mesajları mailde gördüğümüz halde sitede neden daha geç görüyoruz?Sayfaları açmak, bir şey yüklemek anormal vakit alıyor:kızgın:

Mihiribancım sen de hoşgeldin, bebişine Allah acil şifalar versin canım.

Herkese iyi tatiller, güzel bir haftasonu diliyorum. Sevgilera.s.

529624dgtzmz33zz.gif
NightRosecim kızının doğum günü kutlu olsun.

siteye yeni üye oldum başından kalkamıyorum erken kalkıyorum atrık işlerimi bitirip başına zor geçiyorum evdekiler şikayetçi canım sıkılınca pasta yapardım yok artık pasta falan buraya takılıyorum...

Ahsenimcim çoook teşekkürlerŞeniz Ben de sana, senin bebişine ve bütün güzel annelerimize mis gibi taze güller yolluyorum:1hug: Sağlıcakla kalın:eek:
gulleras9tk2.jpg
w800.png

[

bu arada bende çalışan anneyim ve bebeğimi çok özledim..
inşallah 2 saat sonra kavuşacağım kuzucuğuma...
çalışan anne olmak çok zor yaaaa...[/QUOTE]

cnm hoşgeldin aramıza benimde bir oğlum bir kızım var cnm
alıntı yapman için alıntyap diyazan yer tikla açilan sayfaya mj yz en alta cevapla yazar onu tıkla cnm:teselli:

ay canım çok sağol ...
hoşbulduk..
Allah bağışlasın bebeklerini...

[QUOTE="NightRose";4094524]duruvenehircim aramıza hoşgeldingamyoncuiremsu çalışan anne olmak çok zor demişsin kesinlikle katılıyorum Ama büyüdükçe kolaylaşacak inşallah merak etme canım. Bütün annelerimizi ve kuzucuklarını sevgiyle öpüyorum.:1hug: Benim kızımın doğum günü 20 sinde ama çalıştığım için yarın yapıcaz inşallah Sınıftan arkadaşları gelecek yine, yarın hazırlıklar falan yazamayabilirim diye şimdiden iyi tatiller dileyeyim dedim kızlarŞeniz
a.s. Bir de daha önceki d.günü fotoğraflarımı ekledim Bakmak isterseniz:teytey:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=36102&goto=newpost[/QUOTE]

hoşbulduk canım...
inşallah dediğin gibi olur ve büyüdükçe kolaylaşır ama en kötüsü de akşama kadar çok özlüyorum ben meleğimi... gözüm hep saatte akşam olsada kavuşsam bebişime diye bekliyorum valla...

kızının doğumgünü kutlu olsun canım.. inşallah ailece hergününüz dününüzden çok daha güzel olsun..

sevgiler..

siteye yeni üye oldum başından kalkamıyorum erken kalkıyorum atrık işlerimi bitirip başına zor geçiyorum evdekiler şikayetçi canım sıkılınca pasta yapardım yok artık pasta falan buraya takılıyorum...

öle şekerim biz bagımlılık yaparız...:enbuyukkk:

Nıghtrose canım allah meleğine uzun ömürler versin
sağlıklı mutlu başarılı bi hayat geçirmesini ( annişi ve babişiyle) vee tüm sevdikleriyle
mutlu olması dileklerimle sevgilerimi gönderiyorum
annesi meleğini öp benim için

a.s. a.s. kaydirigubbakcemile3 a.s
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Iyi aksamlar arkadaslar,
nasilsiniz??
Ya bendemi sorun var sitedemi anlayamadim sayfayi uzatiyorum uzatiyorum
ne tesekkurler var ne diger sayfa siralari anlayamadim vallahi ne oluyor
cevaplanin da ucundan gorunuyo yaziyorum
sizdede oluyormu????

X