- 4 Nisan 2007
- 4.864
- 15
- 41
- Konu Sahibi minik kuslarim
gunaydın canım benım
sanada hayırlı cumalar olsun ınsaallah
hayırdır canım fecabooku ne yapacaksın
ben uyeyım canım
minigim o zaman diler yılmaz aydoğan a arkadaşlık yolla şeker......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın canım benım
sanada hayırlı cumalar olsun ınsaallah
hayırdır canım fecabooku ne yapacaksın
ben uyeyım canım
kızlarrrrrrrrrrr iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
bugün giremedimmmmmmmmmmmmm
çünkü internetimde sorun vardıııııııııııı
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
dünürüm benim kimler daral getirdi sanaaaaaaaaaa
kıyamam şaka maka özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeee
minigim o zaman diler yılmaz aydoğan a arkadaşlık yolla şeker......
arkadaşlar,canlar güzel melek anneleri şimdi belki çoğunuz meleklerinizle birlikte uykudasınız bende uyuyacaktım ama size haber vermeden yatmak istemedim.
benim meleğim küçük prenses kızım ameliyat oldu.14 ekim günü iki gözünden.bugün evimizdeydik nihayet.
ikisinde de erken doğum yüzünden şaşılık vardı.34 haftalık doğmuşlardı.göz kasları gelişmemiş kızımın ama ikizi oğlumda hiçbirşey yok şükürler olsun. meleğimin de artık düzelecek inş. allahın izniyle.çok iyi geçmiş ameliyatı.şimdi önümüzde ki perşembe kontrol var o zaman belli olucak sonuç.ilk izlenimde güzel dedi doktor.çok yorgunum ama kızımın gözleri için feda olsun herşey.
bir de oğlumun hasretliği var.babannesinde köyde bir an önce kavuştursun rabbim bizi.hepimizin meleklerini korusun allahım.
rüyacım nasılsın tatlım eşinden haber varmı
rüya nasıl
MASAALLAH CANIM O NE LISTE KIS OYLEEEEE
AAAAAAAAA BEN KIMLIGIMI COK ACIK TUTMUYORUM
ONUN ICIN ARAYANIM YOK
BEN BULMAK ISTEDIGIMI BULUYORUM
SEN OLAYI ASMISSIN SEKERIM:roflol::roflol::roflol:
EKLEDIM CANIM KABUL EDEBILIRSIN
rüyanazcım benimde var üyeliğim, ilkokul, üniversite, iş ve yakın çevremden bir çok insanı yeniden görmek gerçekten çok güzel.. Sana da davet yollayacağım ama benimde kimliğim kapalı sadece kendi bulduklarımı ekliyorum Çünkü eşim çok kıskanç olduğu için kesinlikle kabul etmez o siteye üye olmamı((canım benim kimligim açık resimlerimizde var bulmak isteyen buluyo beni eski arkadaşlarla grşmek çok güsel valla çok ii oıldu bu facebook.........
ok canım gönder sen ..
Bizimki bu cinsten hayatım:a015: Kendisi öyle yerlere üye olmuyomuş benimde olmama izin vermiyormuş açıklamasıÇok üzgünüm çoook Ama eve gidince davetimi yolluycam bitanem sen boş ver onu aramızda:)))))))))
ikizler canım geçmiş olsun benim kızımdada var kayma ama doğuştan değil merrdivenden düştükten sonra oldu dr gözlük verdi onu kullanıyo ama daha 2 yaşında düzenli takmıyo bende ameliyat düşünüyorum sonuç nasıl merak ediyorum cevap verirsen sevinirim acil şifalar
inşallah benim kızımda düzelir canım ya o günü sabırsızlıkla bekliyorumsenağlama
allah bagıslasın canım masaallah
amın canım guzel dıleklerın ıcın sagol cumlemızınkını ınsaallah
gorusmek uzere
sağol canım.. amin...
bu arada bende çalışan anneyim ve bebeğimi çok özledim..
inşallah 2 saat sonra kavuşacağım kuzucuğuma...
çalışan anne olmak çok zor yaaaa...