- 23 Aralık 2007
- 3.971
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
benimde tatlılar tatlısı,çok bilmiş bazende çok cadoloz bir kızım var henüz ikibuçuk yaşında enerjisi bitmek bilmiyo ve şu anda beni çok yoruyor.çok zor bir bebek ama inşallah ilerde en iyi kız arkadaşım olacak onu çoooooooooook seviyorum:asigim::Allahın bana verdiği en güzel şey kızımŞeniz
kızlar günaydın ben daha hamileyim ALLAH izin verirse kızım olacak onu çok çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum:Saruboceq:
kızım olacağını duyunca çok mutlu oldum ve bu mutluluk her gün artıyor ALLAH'ıma hep duacıyım onu bize sağsalim bağışlasın diye dilerim ilerdede kızımın yaptıklarını yazarım
ALLAH hepimizin yavrusunu korusun dilerim:Saruboceq:
benimde tatlılar tatlısı,çok bilmiş bazende çok cadoloz bir kızım var henüz ikibuçuk yaşında enerjisi bitmek bilmiyo ve şu anda beni çok yoruyor.çok zor bir bebek ama inşallah ilerde en iyi kız arkadaşım olacak onu çoooooooooook seviyorum:asigim::Allahın bana verdiği en güzel şey kızımŞeniz
kızlar günaydın ben daha hamileyim ALLAH izin verirse kızım olacak onu çok çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum:Saruboceq:
kızım olacağını duyunca çok mutlu oldum ve bu mutluluk her gün artıyor ALLAH'ıma hep duacıyım onu bize sağsalim bağışlasın diye dilerim ilerdede kızımın yaptıklarını yazarım
ALLAH hepimizin yavrusunu korusun dilerim:Saruboceq:
allahımmmmmm
allahımmmmmmmm:Saruboceq: sabah sabah duydum dumur oldum yaaa:
kıssss dunur allahım yaaaaaaaaa
zaten damadıma bakamıyor cocuk cıroz gezıyordu,sezenımın annelıgını yaptında sımdı sıra sınıf annelıgınemı geldıkötükedihüso
yarabbımmmmmmmmmm daha kotu bır haber alamazdım heralde
gettttttııııııııııııııııııı gettttttttttttttıııııııııııı gul gıbı damadım kurudu gettttttttttıııııııııııııı
]
haklısın dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haklısın deyince kavga çıkmazmışşşşşşşşşşşşş
ay ne yapayım kısssssssssssss bana kaldıııııııııı
sınıf analığııııııııııııııııııııııııııııııııı
yok tepem atarsa istifa ederimmmmmmmmmmmmm
sen merak etme gülümmmmmmmmmmmmmm
ben öyle sorunlu insanlarla uğraşamammmmmmmmmmmmmm
zaten damadına zor bakıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
öptüm canım seni ve kuzularımıııııııııııııııııııııııııııŞeniz
ader hg canım iyiyiz biz alışmaya çalışıos işte bana göre rüya daha çok zorlanıo ara tutturuyo gelsin falan die ama alışcak napalım canım eşimde rahat yerinde ....
sen nasılsın neler yapıosun...