Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende geldim bir yandan kızımla ders yapıyorum bir yandanda burdayım.

ruyacım ben geldim canım,çok şükür iyiim yemeğimizi yedik.büyük kızım derslerini yapıyo küçük oyun oynuyo.
sen nasılsın canım ruyanazım nasıl?

bende iyiyim cnım napayım rüyanaz çizgi film bakıyo biraz< resim yaptık babayla grştü biraz izlesin uyuyacak........

geçmiş olsun canım gripde olsak kopamıos burdan:enbuyukkk:

O zaman günaydın diyelim sana canım gece nerenize uyuyacaksınız bakalım.Sınıf annesi olmuşsun hayırlı olsun, ben geçen sene anaokulunda sınıf annesiydim ama tövbe ettim vallahi hayatım insanlara yaranamıyorsun inanki insanlarla uğraşmak çok zor.Neyse fazla canını sıkmayayım canım ne diyelim kolay gelsin.

selam kızlar bende geldim arkadaşlarla buluştum bugün ve derslerde bitince özleminize dayanamadım hemen pc başına geçtim. efsunefe hayırlı olsun sınıf anneliğin umarım çabuk tövbe etmezsin. şimdiden allah kolaylık versin...

na ber canım
hala uykum var desem
şaşırırmısın canım
harbidende var sen merak etme
akşam deli gibi uyurum
valla canım hayırlımı olur ne olur
bilmiyorum efeyle nasıl yapacam bilmem
anacım 7. sınıftada sınıf annesimi olurmuş anlamadım.
öğretmen ısrar edince peki dedim.
dediğin gibi insan oğluna yaranamazsın
valla şimdi gözüm korktuuuuuu:1shok:

hoş geldin canım
dayanamazsın tabiiiiiiiiiiiii
ay valla hayırmı şermi bilmem
bide işin kötüsü snıfta kimseyi tanımıyor olmam
kızın okulda ilk senesi
ama ben atımı sağlam kazığa bağladım
bütün velilerin telefonunu aldım.
sorunlarıda üstelik hiç sevmem:1shok:
hemen istifa ederim analıktan:roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar geçmiş olsun canım.bu grip sizi çok sevdi bi türlü ayrılmıyo sizden.allah şifalar versin canım.bir an önce iyleşin.
sınıf anneliğinde hayırlı olsun.allah kolaylık versin.
öptüm canım görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3

efsunefe sınıf anneliğin hayırlı olsun canım allah sana kolaylık versin işin çok zorkaydirigubbakcemile3 iyi uykular herkeze hihoyyythihoyyyt

benimde tatlılar tatlısı,çok bilmiş bazende çok cadoloz bir kızım var henüz ikibuçuk yaşında enerjisi bitmek bilmiyo ve şu anda beni çok yoruyor.çok zor bir bebek ama inşallah ilerde en iyi kız arkadaşım olacak onu çoooooooooook seviyorum:asigim::Allahın bana verdiği en güzel şey kızımŞeniz

kızlar günaydın ben daha hamileyim ALLAH izin verirse kızım olacak onu çok çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum:Saruboceq:
kızım olacağını duyunca çok mutlu oldum ve bu mutluluk her gün artıyor ALLAH'ıma hep duacıyım onu bize sağsalim bağışlasın diye dilerim ilerdede kızımın yaptıklarını yazarım
ALLAH hepimizin yavrusunu korusun dilerim:Saruboceq:

günaydın prenseslerime ve annelerine ...babam kahvaltıya gelcek onu bekilos kızlar ösledik valla ii olcak bizim içinde rüyanaz içinde..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…