Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar hanımlar a.s.
ruya nasılsın canım.ruyanazın okulu nasıl gidiyo?eşin yerleşmişmi yerine.:1hug:
gülüm hamaratım arkadaşım bizede gel temizliğe olurmu canımsırnaşık şeybugün çok çalışmışsın.çayı hakettin demledim bekliyorum canım:kahve:
damlasu meleklerin iyileşmesine sevindim.aman onlar iyi olsunlarda yaramazlıklarına razıyız.kaydirigubbakcemile2

ıyı aksamlar arkadaslar
nasılsınız?
gulum canım benım yorulmussun dınlen barı canım benım kolay gelsın
ruyam canım sen nasılsın?prensesım nasıl?
damlasu canım cok gecmıs olsun hadı gozun aydın allah bırdaha yasatmasın ınsaallah
betulum canım benım sende ıyısın ınsaallah melekler nasıllar??
egem canım sanada ıyı aksamlar dılıyorum
dunurummmmmmmm kıssssssss gorusemedık canım sen neler yaptınn damadım nasıl
lahanabebegım canım benım sagolasın uyarın ıcın.valla sen soyleyınce farkettım canım ya bırdaha olmaz canım
ader canım senın kuzucuk nasıl?
dıger arkadaslar canlarım sızlerde ıyısınız ınsaallah hepınızı opuyorum
yarın sabahtan kardesımle annemlere gıdecegız ordanda kardescıgımı yolcu edecegız
pazarada arkadasım gecenlerde nısanlanmıstıya bır heves garıbım kaynası gorumcelerı eltısı ve kaynanasının ablası ve teyzesını bır salak anına gelmıs caya cagırmıs
sonra ayıktı ben ne yapacagım dıye:roflol::roflol::roflol:
anlayacagınız ıs bana kaldı pazar gunude tum gun yukarda ondayım anlayacagınız
ay bu delı kızı evlendırene kadar ben yandımmm:roflol::roflol::roflol:
gorusemezsek bu sure ıcersınde kendınıze cok cok ıyı bakın opuyorum hepınızı ıyı aksamlar dılıyorum ve guzel bır hafta sonu dılıyorum sızlere canlarım benım

ıyı aksamlar arkadaslar
nasılsınız?
damlasu canım cok gecmıs olsun hadı gozun aydın allah bırdaha yasatmasın ınsaallah
lahanabebegım canım benım sagolasın uyarın ıcın.valla sen soyleyınce farkettım canım ya bırdaha olmaz canım
yarın sabahtan kardesımle annemlere gıdecegız ordanda kardescıgımı yolcu edecegız
pazarada arkadasım gecenlerde nısanlanmıstıya bır heves garıbım kaynası gorumcelerı eltısı ve kaynanasının ablası ve teyzesını bır salak anına gelmıs caya cagırmıs
sonra ayıktı ben ne yapacagım dıye:roflol::roflol:
ay bu delı kızı evlendırene kadar ben yandımmm:roflol::roflol:
gorusemezsek bu sure ıcersınde kendınıze cok cok ıyı bakın opuyorum hepınızı ıyı aksamlar dılıyorum ve guzel bır hafta sonu dılıyorum sızlere canlarım benım

miniğim canım benim ben iyiim sağol.kızlarda iyiler.eltimin kızıda burda onlara çocuk şarkıları açtım.dinliyolar oynuyolar.hihoyyyt
sen nasılsın senin prensesler nasıllar?
allah sana kolaylık versin.şimdiden kız verme provaları yapmaya başladın.hayırlısı olsun.yaptığınız poğaça ve böreklerden bizde isteriz ona göre fazla yapıncokacimcoook:teytey:
canım,kardeşinin ve tüm askerlerimizin allah yardımcısı olsun.:Saruboceq:
şimdiden allah kavuştursun canım:1hug:

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız?

Bugün mugün sinir etti site beni bir mesaj yazamıyosun habire dışarı atıyordu veya bir mesaj için defalarca göndermeyi deniyorsun sayfalarda çok geç açılıyordu umarım düzelir kısa zamanda sistem problemleride bu kadar uğraştırmaz bizi. Biz de yemek yedik günlük olayları paylaştık Cuma olduğu için kızıma bilgisayrda oyun oynama izni verdim kendime de laptopta sizinle konuşma fırsatı buldum hazır eşimle komedi dükkanını izlerken, gerçekten çok komik yaa, aile babasını anlatıyo sözde, gülmekten bayıltıyor bi yandan da:)) Yarın sabahta annem köyünden (anneciğinin yanından) döndü şükür ona inşallah kahvaltıya gidicem kızımla eşim işteyken...

Cumaları çok seviyorum Dinlenmeye Merhaba diyoruz Pazar sabahı ödevdi, dersti derken üstüne bir de iş stresi eklenince Pazartesi sendromu yakalayıyor anlayacağınız.. Neyse çok şükür, Allah hepimize sağlık versin inşallah, bugünlerimizi aratmasın Rabbim. Amin.

Hepinizi öpüyorum, minikcim sana da kolaylıklar diliyorum şekerim.Şeniza.s.

kızlar sizçıkmışsınızşimdi sitenin hızına yetişilmiyo...gerçektende sayfalar rüzgar gibi uçuyo:))

meleklerinizin iyileşmesine çok sevindim..biz yine babamızı görünce tam gaz yaramazlığa devam ediyoruz..hepinizi çok seviyorum ama meleklerinizi dahada çok seviyorum:))..iyi geceler....

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız kızlarrrrr
biz yine sabahı sabah ettik
bende şimdi uyumaya gidiyorum
meleklerimin güzel annelerine
iyi bi hafta sonu diliyorum kocaman öpüyorum
grşmk üzere:1hug:a.s.

ıyı aksamlar arkadaslar
nasılsınız?
sonra ayıktı ben ne yapacagım dıye:roflol::roflol::roflol:
ay bu delı kızı evlendırene kadar ben yandımmm:roflol::roflol::roflol:

canım yaa ne olsun işte
benim kuzuummmm
gece kuşu oldu çıktı teyzesiiiiiiiiii
aman sağlıklı olsunda ben sabahlamaya razıyımmm
canım benim
kardeşinin yolu açık olsun
rabbim yardımcısı olsun(bütün vatani görevini yapanlarında)
hayırlı teskerelerle tez kavuşun inş.
kızları ve senide öpüyorum canım
kib.:1hug: Şeniz

günaydın kızlar bayagadır giremiyordum buraya gripten yakamı kurtarmakla meşguldüm.
bu gün fındıgımı diş hekimi bir arkadaşım var ona muayneye götürecegim sag alt damagı şişmiş,kızarmış çok agrıyor birkaç gündür azı dişi çıkıcak zannedersem oda bir türlü çıkmamış zannedersem oradan sonra alışverişe gidicez geçen haftadada götürdüm ama kızım pembe convers istiyor bakalım ha birde vinnisli olucakmış artık barbilere takılmıyoruz hey allahım annem bana ne alsa onu giyerdim ama zamane çocukları kendileri begeniyor

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız kızlarrrrr
biz yine sabahı sabah ettik
bende şimdi uyumaya gidiyorum
meleklerimin güzel annelerine
iyi bi hafta sonu diliyorum kocaman öpüyorum
grşmk üzere:1hug:a.s.

CNM SANADA GÜNAYDIN SENDEM UYUMADIN BENİM GİBİ
CADI HİÇ UYUTMADI BENİ
AMA BENDE UYKUMUYKU KALMADI CNMİİ UYKULAR ÖPYORUM SENİ VE PRENSESİNİ CNMŞeniz

günaydın kızlar bayagadır giremiyordum buraya gripten yakamı kurtarmakla meşguldüm.
bu gün fındıgımı diş hekimi bir arkadaşım var ona muayneye götürecegim sag alt damagı şişmiş,kızarmış çok agrıyor birkaç gündür azı dişi çıkıcak zannedersem oda bir türlü çıkmamış zannedersem oradan sonra alışverişe gidicez geçen haftadada götürdüm ama kızım pembe convers istiyor bakalım ha birde vinnisli olucakmış artık barbilere takılmıyoruz hey allahım annem bana ne alsa onu giyerdim ama zamane çocukları kendileri begeniyor

canım öncelikle ikinizede gecmiş olsun bende erkenden uyandım cok gerginim bugün 12 de ilk muayenem var nolur dua edin bana cok korkuyorum

cnm çok geçmiş lsun
evet cnm çok haklısın zamen çocukları
annesi şimdiden hayırlı olsun
görüşmek üzere

artık hayal bile kuramıyorum sonunda bi bebeğimin olacagını bile hayal edemiyorum allaha sığındım artık kızımla beraber bu gergin günnleri hayırlısıyla asarız inşallah allah yardımcımız olsun hepimizin

ay cbn benimseni tebrik ederim
hayatım başka şeyler düşün eskiyi düşünme
yok sitresi ii değil cnm ya allah yardımcın olsun bütün duallarımseninle bitanem
dr gelince yaz olurmu cnm
cnm çok özür diliyerek bişe soracam bebeğin yaşiyomu yoksa yeniden hamiş kaldin çünkü böyle bir olayı ben yaşamiştim cnm

artık hayal bile kuramıyorum sonunda bi bebeğimin olacagını bile hayal edemiyorum allaha sığındım artık kızımla beraber bu gergin günnleri hayırlısıyla asarız inşallah allah yardımcımız olsun hepimizin

canım korkutma kendini
allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

ay cbn benimseni tebrik ederim
hayatım başka şeyler düşün eskiyi düşünme
yok sitresi ii değil cnm ya allah yardımcın olsun bütün duallarımseninle bitanem
dr gelince yaz olurmu cnm
cnm çok özür diliyerek bişe soracam bebeğin yaşiyomu yoksa yeniden hamiş kaldin çünkü böyle bir olayı ben yaşamiştim cnm

canım benim 6 yasında bi kızım var ikinci gebeliğim bahsettiğim gibi kalbi durduğu için sonlandı şimdi 5 hafta 5 günlük hamişim ama idrar tahliline göre bugün ilk kontrol sen ne yasadın canım bahsedermisin

X