-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.941
iyiyim canım çok şüküriyiiz canım yok bi yaramazlık çok şükür.sen nasılsın?
minik 2-3 gündür k k ya giremiyormuş,facede yazmış ben giremiyorum siz girebiliyomusunuz diye.
dedim dün gördük seni diye,yazamıyorum sürekli donuyo diyo,inş. düzelirde gelir en kısa zamanda.
selam herkeslere hayirli cumalarrrrrr
merhaba herkeze hayırlı hafta sonları olsun
dün bebişimizevine geldi çok şükür,ev halkının haricince bir süre kimseye göstermicez,temizliğe çok dikkat edilecek,şu an tam kübranın doğum kilosunda 2.300 gr.3-3,5 kilo olana kadar çok dikkat edilecek.neyse artık evine geldi allahın izniyle o da büyüyecek.
aaaaa canim hadi gözünüz aydin parmak cocuk olmus bebis cok kücük dogmus
saglikli olsunda kilo sorun degil oda cabucak büyür insallah
merhaba herkeze hayırlı hafta sonları olsun
dün bebişimizevine geldi çok şükür,ev halkının haricince bir süre kimseye göstermicez,temizliğe çok dikkat edilecek,şu an tam kübranın doğum kilosunda 2.300 gr.3-3,5 kilo olana kadar çok dikkat edilecek.neyse artık evine geldi allahın izniyle o da büyüyecek.
hadi gözünüzaydın canım
bebek zayıfmış ama iyi bir bakımla kilo alır çabucak büyür
sana da iyi hafta sonları canım
günaydin herkeslere güzel ve sicak bir hafta diliyorummmm
merhaba şekerler
bende keyifli ve huzurlu bir hafta diliyorum hepimize
öpüldünüz
amin canım sağol,ama bizim daha önceki olaylar vardı ya belki bilirsin gelinle ilgili,dünden beri yine var olaylar.bebeğin geldiğine sevinemedik.o kadar uğraştık koşturduk.ben çocuklarımı bıraktım yanında kaldım,evde aynı şekilde elimden geldiği kadar koşturdum annemlerde aynı şekilde. ama yok yok ağzınla kuş tutsan yaranamazsın,anneleri iki gün gelip yardım ediyolar onları göğe çıkartıyo bize bir kere allah razı olsun demiyo.daha bebeğe bir iğne almamışlardı hep annemin aldıklarını giyiyo babam hergün hastaneye taşıdı ama ne fayda demekki fena olacaksın hiç bi şey almıcaksın hiç yardım etmiceksin kıymetin bilisin.
mihrişim amma dolmuşum ya içimi boşalttım pazar gününden beri depresyon halindeyim resmen üzüntümden (sanki umurları oluyo ben niye üzülüyosam)
sağolun canlarım inş. öyle olur ....
betülcüm boşver canını sıkma
kimi insan böyle işte ne yaparsan yap yaranamazsın .insanın karşısındakiyle geçinmeye gönlü olmalı yoksa dediğin gibi ağzınla kuş da tutsan boş
gelininizi tanımıyorum canım yanlış anlama ama bu kadar canını sıkmana üzüldüm.kimse için değmiyo inan boşver takma kafana
bende çok istiyorum kafaya takmamayı ama yapamıyorum sürekli aklımda,
niye böyle oluyo diye.ne güzel gülüş cümbüş olmak varken niye böyle oluyo.
neyse şimdi az daha iyiim sen nasılsın meleklerin nasıl öptüm canım
ayyyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmmmmmmm
valla kızlar öldüm gelene kadarda yaa((
sayfayı açıyorum giriyorum topiğe tam yazacam hata veriyor sayfa kapanıyor dondukdan sonra sinir geldi haftalardır inşaallah sorun yaşamam yazarken vede gönderirken
nasılsınız bakalım faceden görüşüyoruz çoğunuzla durumlar belli koşturmaca dünya telaşı da mihribanım naber tatlımm yaa seni özledim valla diğer yafruşları görüyorum sürekli telde de konuşuyoruz epey senin için dağları deldim geldi valla:)))
keyifler yerindedir inşaallah
meleklerim nasıllar bakemmmmm?
iyiyim canım nasıl olayım bende özledim seni
umarım artık sorun çıkmaz da hep gelirsin topiğine diğerleri de kaçak zaten unuttular burayı
öpüldün kocaman
seni kastetmedim zaten canım sen ve nunuğa sözüm yok ama başka gelmeyenler varaaa ben geliyorum ya aşk olsun(((( :))))))))))
selam sekerler nabersiniz bakalim güzel hafta sonlari heppinize ve mckkkk kac gündür yatiyordum bas agrisi bulnatmi tekrar baslatmisti dün bugün iyiyim misafir gelecek bir ecik diyip kacacam hemen ben bisey yapmicam halim yok onlar halledecekler yani geenler kaynanmve görümcemler ama yinede rahat edemiyorum ben ya hic tadini cikaramiyorum bu hamileligin
selam kızlar topikten içeri bi girdim aha ne göriyim mihribanım bi taş attı ta kafama geldi:92::92::92::92::92::92::92:seni kastetmedim zaten canım sen ve nunuğa sözüm yok ama başka gelmeyenler var
: