Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam şekerlerrrrrrrrrrrr nabersiiniz bakalımmmmmmmmmmmmmm
sonunda geldimmmmm:))hepinizi çok ama çok özledim canlarım
eee keyfiler nasıl şekerciklerim
mihribanım kuzum geçmiş olsun hasta olmuşsun bensizlikden demiiiiiiii:KK66:
nunukummmmm betülümmmm sevvalim kamilem sultanlarımmmmmm benimmmmmmmm
neyse uzun uzun görüşürüz sonra canlarım mailler birikti temizlik yapmam lazım pcde ve ders notları lazım onları bir halledeyim yarından sonra küçük cadı bırakmaz bana bu evi çok sevdim ama birde interneti olsa daha güzel olurdu diyip duruyo:)))))
yarın görsünde keyfi yerine gelsin
herkese iyi geceler canlarım muckkk sizleri seviyorum
meleklerimide çok çok öptüm tatlişkolarımı

neyse uzun uzun görüşürüz sonra canlarım mailler birikti temizlik yapmam lazım pcde ve ders notları lazım onları bir halledeyim yarından sonra küçük cadı bırakmaz bana bu evi çok sevdim ama birde interneti olsa daha güzel olurdu diyip duruyo:)))))

h.g canim oh oh evi sevdiginize helede nazin sevmesine cok sevindim simdiden internetsiz durmuyor cadi allahim allahim bir kac sene sonra bunu baska sitelerde bulmayalim yerim ben o cadiyi oyunsuz duramiyoru fistikim benim bende seni ve sekerleri öpüyorum mckkkkkk :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

hoşgeldin canım nerelerdesin sen özlettin kendini
aynen dediğin gibi sensizlikten hasta oldum :KK9::KK9:
topiğini sahipsiz bırakma miniğim öpüyorum seni ve meleklerini:KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın kızlar nasılsınız bende girmedim uzun süredir geçmişede bakmadım umarım herkes iyidir ayşegül hg cnm bu arada...

günaydın kızlar nasılsınız bende girmedim uzun süredir geçmişede bakmadım umarım herkes iyidir ayşegül hg cnm bu arada...

nerelerdeydin cnm sen neden yalniz ve tek basina birakiyorsunuz bu sayfayi??
hadi benim durumum iyi degil iyi oldukca giriyorum haydin bakalim kizlar toparlanin :))

karlı bir bursa sabahından herkeze merhaba:KK64::KK64::KK64:
en sonunda kış biterken kar geldi,okullar da tatil.çocuklar sevinçten deli oldular.sabah bi posta kar topu oynadılar(yani oynadık) şimdi tekrar çıktılar kar biter diye korkuyolar.
2 gündür net yoktu,daha önceden annemlere gittim giremedim nete.
miniğim hoşgeldin canım,yerleştin evine,netine kavuştun hayırlı olsun tekrar.
mihrişim,nunuğum,kamilem,ruyacım nasılsınız canlarım hepinizi öpüyorum:KK9::KK9:

evet toplansın artık hanımlar herkes kaçak valla nunuğum:97::97:

evet canim ya kac zamandir hic kimseler ugramiyor artik herkes bosladi :KK43:(((

karlı bir bursa sabahından herkeze merhaba:KK64::KK64::KK64:
en sonunda kış biterken kar geldi,okullar da tatil.çocuklar sevinçten deli oldular.sabah bi posta kar topu oynadılar(yani oynadık) şimdi tekrar çıktılar kar biter diye korkuyolar.
2 gündür net yoktu,daha önceden annemlere gittim giremedim nete.
miniğim hoşgeldin canım,yerleştin evine,netine kavuştun hayırlı olsun tekrar.
mihrişim,nunuğum,kamilem,ruyacım nasılsınız canlarım hepinizi öpüyorum:KK9::KK9:

oh oh tadini cikarin karin biz bu yil cok gördük ama kar sefasi edemedim cünkü hic durmadi ve acayip soguktu disari cikinca birlerlerimize kadar donuyorduk allahtan artik kalmadi bahar geliyor insallahhh bende hepinizi kooooooooocaman öpüyorum sekerler :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

neysem ben cikiyorum melisa basimda kafamin etini yiyor oyun oynayacakmis hadin öptümmmmmmmm bye bye

gözlerime inanamıyorum uzuuun bir süreden beri ilk defa 3 kişi aynı anda topikte:KK64::KK64::KK64::KK64:
nunukAnne, minik kuşlarım, KubraBetul

neysem ben cikiyorum melisa basimda kafamin etini yiyor oyun oynayacakmis hadin öptümmmmmmmm bye bye

hadi bakalım öyle olsun,sonra görüşürüz bende öptüm canım
bu arada ben atlamışım bebeğin cinsiyeti belli olmuş,hayırlı olsun rabbim sağlıklı,eli ayağı düzgün vede zamanında(yani dokuz ay dolunca)kucağına almak nasip etsin

hadi bakalım öyle olsun,sonra görüşürüz bende öptüm canım
bu arada ben atlamışım bebeğin cinsiyeti belli olmuş,hayırlı olsun rabbim sağlıklı,eli ayağı düzgün vede zamanında(yani dokuz ay dolunca)kucağına almak nasip etsin

:KK49: :KK49: :KK49: ahh sagol canim hayirli ve saglikla insallahhhhhh :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

günaydın herkeze hayırlı sabahlar
ne kadar tatilde olsa biz erkenden kalkmaya alışmışız 7 de ayaktayız.
kar ın keyfini çıkarıyoruz ne kadar özlemişiz karı.
evi toparlayım anneme gitcez birazdan.şimdilik by akşama uğrarım yine

merhaba hanımlar bugün biraz kalabalıklaşmış topik:KK9:
devamı gelsin ama unutmayın topiği:KK34:

selam cnm nabersin yok ya unuttulanlar topigi oldu burasi artik :)))

günaydın herkeze hayırlı sabahlar
ne kadar tatilde olsa biz erkenden kalkmaya alışmışız 7 de ayaktayız.
kar ın keyfini çıkarıyoruz ne kadar özlemişiz karı.
evi toparlayım anneme gitcez birazdan.şimdilik by akşama uğrarım yine

oh oh tadini cikarin bakalim hem tatil hem kar ohhhhh güle güle git gel cnm byeee

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler herkes iyidir umarım
burda kar yok ama yağışlı soğuk bir hava var
nunuğum doğru söylüyorsun eksik çok unutulduk :26:bu arada minik yine görünmüyor:44:
öpüyorum hepiniziiiii:KK16::KK16::KK16:

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler herkes iyidir umarım
burda kar yok ama yağışlı soğuk bir hava var
nunuğum doğru söylüyorsun eksik çok unutulduk :26:bu arada minik yine görünmüyor:44:
öpüyorum hepiniziiiii:KK16::KK16::KK16:

iyiiz canım yok bi yaramazlık çok şükür.sen nasılsın?
minik 2-3 gündür k k ya giremiyormuş,facede yazmış ben giremiyorum siz girebiliyomusunuz diye.
dedim dün gördük seni diye,yazamıyorum sürekli donuyo diyo,inş. düzelirde gelir en kısa zamanda.

X