- 26 Eylül 2008
- 4.698
- 4
- 44
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.961
selam kızlar topikten içeri bi girdim aha ne göriyim mihribanım bi taş attı ta kafama geldi:92::92::92::92::92::92::92:
mihribanımmm ya sadece buraya değil koımple pc ye uzağım faceye bile uğrayamıyorum fazla....
ehliyet derdindeydim çok şükür aldım artık ehliyetli bi garıyımmm
fırsat oldukça gelicem çok utandımmmm
hayırlı uğurlu olsun ehliyetin canım bravo sana
taş sadece sana değildi başkalarına dakaç gündür kimse gelmiyor buna topik sahibi de dahil
ben hep uğruyorum topiğe ama kimse olmayınca yazmıyorum
neyse artık ihmal etme sendeöpüyorum canım
topik sahibinin sınavları vardı kaymakam olcak ya hatun
kamile ikiz halası oldu onlarla muhatap oluyo
nunuğun sağlık problemleri varr
efsunefe denen gacı kk da oyun külübünde yaşıyo sen denk gelmiyosun heralde
haberler şmidilik bu kadarrr
görüşmek üzere
herkese merahabalarr bugün bende kızım olacağını öğrendim çok sevinçlyim sizinle paylaşmak istedim benim de karnımda minik bir prenses var artık:93:
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin prensesine sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşalah
herkese merahabalarr bugün bende kızım olacağını öğrendim çok sevinçlyim sizinle paylaşmak istedim benim de karnımda minik bir prenses var artık:93:
selamlar kızlar,uzun zamandır girmemiştim özlemişim topiği...faceden biliyorsunuz ama mihribancım bilmiyor sanırım taşınma telaşım vardı uzun zamandır ev aldık evime taşındım yerleştim o yüzden ihmal ettim burayı artık buralardayım inşallah...hepinizi öpüyorum...
slm kızlar herkese nasılsınız görüşmeyeli benim açıkögretim sınavlarım vardı ondan çıkıştada memlekete gittik eşimin dedesi rahatsızdı bugun döndüm ne zamandır ugrayamadım buraya keyifler yerinde mi...
hayırlı uğurlu olsun ehliyetin canım bravo sana
taş sadece sana değildi başkalarına dakaç gündür kimse gelmiyor buna topik sahibi de dahil
ben hep uğruyorum topiğe ama kimse olmayınca yazmıyorum
neyse artık ihmal etme sendeöpüyorum canım
merhabalar melek anneleri
öpüyorum hepiniziiiii
hosgeldin aramiza allah sahlikla kucagina almayi nasip etsin insallah :))
selam canim nasilsin görüsmeyeli pek giremedim cok kötü günler gecirdimbebegi aldirmak zorunda kaldim bebegin sorunlari vardi dr dogarsa yasamaz dedi yasasa bile sakat olur diyince cok zor oldu
mecbur karari vererek aldirdik allahim melisama saglik versin insallah hepimizin cocuklarina saglik versin allahim..
bir kac hafta sonrada trye gidecem biraz kendimi toparlamam gerek degisiklik de cok iyi gelecek hepinizi allaha emanet olun kooooooocaman öpüyorum canim