-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.881
geçmiş olsun canım,aman dr a git ihmal etme bu hastalık kolay kolay gitmek bilmiyo başka türlü.
teşekkürler canım, hayırlısıyla bi alsaydık kucağımıza.
bende öptüm canım allah şifa versin
bu sabah betül ateşlendi dr a götürdüm ilaçlarını aldım şimdi iyi bi daha ateşlenmedi bakalım geceyide rahat geçirirsek bi daha ateşlenmez herhalde.
hadi bakalım bulantılar da yavaş yavaş geçiyomuş,bakılıyormuşsun da hamileliğin tadını çıkar
o da başka bi güzel duygu.(her ne kadar sorunlu geçsede)
sen iyi olda,boş ver kiloyu,sonra verirsin.bende öptüm canım
nabersiniz kuzularrrrrrrrrrrrrrr?
epey yoğunum arkadaşta kalmaya geldim pcyede ortak olam dedim pcm elimde geziyorum:)))
hepinizi çokkkkkkk öptüm şekerciklerimmm
kib görüşmek üzere
sağol canım.inan o kadar halsizim ki doktora bile gidecek gücüm yok
bugün biraz daha iyi sayılırım belki giderim
evet canim bulantim var gecmedi ama ben cikarmamk icin elime ne gecerse agzima atiyorum kilo alirsam veremem gibime geliyor ama saglikli olsunda kilo sorun degil :)))
len zaten az sürtüyordun simdide pclisindenmi oldunnesse canim saka biryana en kisa zamanda bekliyoruz evide yerlestirmissin hadi bakalim hamarat bacum benim :))
gecmis olsun canim hastamisin ?? dikkat et kendine
iyi akşamlar melek anneleri
çok yoğunum hastane ve ev arasında mekik dokuyorum.dün hastaneden çıktı gelinimiz bugün yine yattı galiba bebeğimiz daha fazla beklemeyecek hayırlısıyla bi kurtuysaydı.ben şimdi hazırlanıyorum birazdan hastaneye getcem.
şimdilik byyy fırsat bulursam uğramaya çalışırım yine.
hayırlısıyla kurtulur inşallah canım
Amin inşallah canım,sen nasılsın nasıl oldun?
merhaba ben müjde vermeye geldim ama kimseler yok((((
neyse ben yinede yazayım hala oldum dün sabah
daha kucağımıza alamadık erken doğduğu için 1 hafta küvezde kalacak ama sağlığı iyiymiş buda bizim tesellimiz
hadi gözünaydın canım.hayırlı uğrulu olsun bebeğiniz
kimseler yok ben arada bakıyorum ama herkes kaçak valla
minik de görünmüyor o gelirdi ama şimdi o da yok:44:
sağol canım,bende bu ara koşturmacadayım eve uğradığım zaman yazmaya çalışıyorum.
minik taşınmış evine yerleşmiş,ama internette sorun varmış düzelene kadar yok malesef
internet işide halloldumu gelir bırakmaz topiğimizi
iyiyiz biz canım ne olsun ev işi çocukların dersleri derken zaman geçip gidiyor işteiyi akşamlarrrr melekanneleri
mihribancım nasılsınnn canımmm kuzularım nasıl iyidirler inş öpüldünüzzz
günaydın yine topiğimiz her zamanki sakin((
mihrişim kamilem nasılsınız?öpüldüüz canlarım
ben bu sabah uyumuşum 11 e kadar,hala kendime gelemiyorum unutmuşum sabah uykusunu