Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar...
kamilecim hoşgeldin canım facede hep gördüğüm için kk ya 1 aydır girmediğinin farkında değildim şimdi okuyunca şaşırdım...sağol canım darısı bütün kiracılara olsun inşallah,oğlumda iyi ama antibiyotik kullandığım için ishal oldu bir yerini düzeltsem başka bir yeri yamuluyor...
miniğim inşallah sınavın güzel geçmiştir bir daha girmemişsin...
mihribanım,kübracım sizlerede kolay gelsin güle güle kirlenin ben bayram sonunda taşınacağım için hiçbir iş yapmayacağım sadece camları silerim yeter bayrama...toparlanırken yıkar yıkar kaldırırım artık...
nunuğum seninde yeni eşyaların hayırlı olsun...
kadir geceniz mübarek olsun canlarım dualarınızda beni de unutmayın...öpüldünüz...

iyi akşamlar KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN canlarım
kamilem,sevvalcim hoşgeldiniz hanımlar inş artık temelli gelmişsinizdir nasılsınız
mihrişim dün çok işlerim vardı,çocuk odasındaki peteği salona aldık çocukların odasında soba var
petek ısıtmadı o odayı.salondaki petekte küçüktü şimdi iyi oldu.
daha ustalar bizdeyken kayınvalidemle görümcem çarşıya çıkıyorlarmış
bende peşlerine takıldım örtü alcaktım nasıl olsa evde bi işi yapamıyorum bari çarşı işini halledeyim dedim.
akşamda eltimde iftardaydık gece bi bakayım topiğimize dedim klavye bozulmuş yazamadım
sabah eşim baya uğraştı ama olmadı şimdi yenisini aldık anca yazabiliyorum.
sen ne yaptın bitirebildinmi işlerini?
minik uğramamış nasıl geçti acaba sınavı inş iyi geçmiştir
belinaycım sağol canım,seninde allah yardımcın olsun
nunuğum sen nasılsın ?
hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar şekerler
betülcüm ev işi biter mi hiç benneyaptımkiyap yap aynı evde küçük çocuk olunca benim gözüme hiç temiz görünmüyor ki evkaydirigubbakcemile3
yinede bitti sayılır canım
hanımlar dualarınızda topiğimizin hanımlarınıda unutmayın birbirimize de dua edelim:Saruboceq:
allah kabul etsin
öptüm hepiniziiiiiia.s.a.s.a.s.

selamlar herkese canlarım
kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inşaallah
canlarım benim hepinize teşekkür ederim canlarım
sınavdan umudum yok yani 2 dersten kalırsam bir üst sınıfa geçebiliyorum ama diğer derslerde çok umutlu değilim bu sene kalıcam gibi sanki sınıf tekrarı görünüyor bana:KK43:
hayırlısı ne diyim
herkesi opuyorumnanaktan çok yorgunum ve gözü kör olasıca benle uğrasıyo uykum geldi hemen direniyorum dua edip az ibadet edemde yatayım
herkesin rabbim gönlüne göre versin inşaallah
tüm dilekleriniz kabul olsun meleklerimde ömür boyu sağlık sıhhat mutlulukla yaşasınlar sizlerle birlikde
rabbim evlatlarımıza herşeyin en güzelini nasip etsin inşaallah

selamlar herkese canlarım
kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inşaallah
canlarım benim hepinize teşekkür ederim canlarım
sınavdan umudum yok yani 2 dersten kalırsam bir üst sınıfa geçebiliyorum ama diğer derslerde çok umutlu değilim bu sene kalıcam gibi sanki sınıf tekrarı görünüyor bana:KK43:
hayırlısı ne diyim
herkesi opuyorumnanaktan çok yorgunum ve gözü kör olasıca benle uğrasıyo uykum geldi hemen direniyorum dua edip az ibadet edemde yatayım
herkesin rabbim gönlüne göre versin inşaallah
tüm dilekleriniz kabul olsun meleklerimde ömür boyu sağlık sıhhat mutlulukla yaşasınlar sizlerle birlikde
rabbim evlatlarımıza herşeyin en güzelini nasip etsin inşaallah

amin canım amin:Saruboceq::Saruboceq:
ne güzel dualar etmişsin canım
aynısı senin için ve meleklerin içinde geçerli miniğim:1hug::1hug:

merhabalar şekerler
bugün kimse gelmemiş daha fisfisfisdün gece yoruldunuz sanırım daha uyanamadınız değil mi:KK1:
bende üşenmezsem kuaföre gideceğim bir de muhtarlığa gitmem gerek.eşim seçim kağıtları gelmiş mi öğren dedi.sıcakda çıkmakda istemiyorum ama mecburen gideceğim
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi günler şekerlerrr,
mihribancım kolay gelsin canımm,maşallah genelde temizlikler bitmiş ben daha başlamadım bile :KK43: yarın nasip olursa halllederim sanırım bugün hiç halim yok görüşmek üzere öpüldünüzzzz

iyi günler şekerlerrr,
mihribancım kolay gelsin canımm,maşallah genelde temizlikler bitmiş ben daha başlamadım bile :KK43: yarın nasip olursa halllederim sanırım bugün hiç halim yok görüşmek üzere öpüldünüzzzz

sağol canım sana da kolay gelsin:1hug:
bende önce muhtarlığa gittim kağıtlarımızı aldım sonra da kuaföre gittim çok kalabalıktı :bbo:bayram için süsleniyordu sanırım herkeskaydirigubbakcemile3kaş aldırmak için yarım saat bekledim az önce geldimbayanssulusmile
bu arada hava biraz serinlemişti burda ama 2 gündür yine sıcak bastı ben yine çok susadım:gitme:eşim işten gelince pazarada gidecez artık nasıl olurum bilmiyorum
allahtan bugün dışarda yemeğimizi yiyeceğiz.bayram alışverişi için çarşıya çıkacaz yemeğide dışarda hallediceğiz.ondan kurtuldum yaniyerimseniben
neyse öptüm şekerler a.s.a.s.a.s.a.s.

selam kizlarrrrrrr ben geldim nabersiniz bakalim dün girdim ama yazamadim bakimmi ne varmis ondan yazamiyorsunuz dedi
bugün benim dogum günüm melisa krese sevinerek gitti sabah kalkar kalkmaz anne dogum günün kutlu olsun dedi(tabi bir ayisi var oda kutluyormus) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benim cadi kizim cok seviyo dogum günlerini bana hediye yapacakmis resim yapar getirir saniyorum cicekte toplayacakmis herkesleri öpüyorum sindiden ramazan(seker) bayraminizi kutluyorum seker gibi gecer insallah öpüyorum hepinzi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
dün bende yazamadım site bakımdaymış sanırım sadece okuyabildim birşey yazamadım
nunuğum doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere inşallaha.s.a.s.a.s.
bende şimdiden herkesin şeker bayramını kutluyorum güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah
biz bugün eşim işten gelince memleketine gideceğiz yarın ordayız akşama geliriz yani giremem artık şekerler
öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kuzular slm herkese bayramınızı kutluyor herkesi kocaman öpüyorum ben iskenderunda tatildeyim hafta içinde döncem herkesi mucuxladım hadi byyy

bayram001.jpg

hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun fıstıklar...
öpüyorum meleklerimi ve de sizleri...zemuszemus

kuzular slm herkese bayramınızı kutluyor herkesi kocaman öpüyorum ben iskenderunda tatildeyim hafta içinde döncem herkesi mucuxladım hadi byyy

bayramımız mübarek olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şeker tadında bayram olması dileğiyle inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
dün bende yazamadım site bakımdaymış sanırım sadece okuyabildim birşey yazamadım
nunuğum doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere inşallaha.s.a.s.a.s.
bende şimdiden herkesin şeker bayramını kutluyorum güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah
biz bugün eşim işten gelince memleketine gideceğiz yarın ordayız akşama geliriz yani giremem artık şekerler
öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeslere iyi bayramlarrrrrrrrrrrr hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mihriban canim tesekkür ederimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN melek anneleria.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
dün gezmekten uğrayamadım topiğe,ama baya bitirdik el öpme işini
kısmetse pazar günü de edirneye yolculuk var,kaydirigubbakcemile
eşim iznini kullanmamıştı bayramdan sonrası için izin almış
nunuğum geçmişte olsa doğum günün kutlu olsun canıma.s.:1hug:

selam şekerlerrrr
nasılsınız bakalım?bayramlaşmalar bitti bizim dün zaten bir benim birde eşin ailesi başkada yok arkadaşlarında çoğu tatilde
evde pinekleriz gezeriz kalan günlerimizide
rüya şeker ohhhhhhhhhhh gezdin baya bu sene canım seninde bayramın mübarek olsun
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr

günaydın hanımlar
bende 2 gündür giremedim eşimin memleketine benim memlekete gittik herkesle bayramlaştık evde yoktuk dün gece geldik bugünde hemen bir uğrayayım dedim
tekrar bayramınız mübarek olsun hanımlar
öptümmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X