- 26 Eylül 2008
- 4.698
- 4
- 44
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #35.921
merhaba hanımlar ben geldimmmmmmzemuszemuszemuszemus
4 gündür giremiyordum görümcelerim burdaydı az önce gittiler bende hemen yanınıza koştum.
şimdi temizlik yapıyorum bugün çok yoğunum hem temizlik hem bavul hazırlığı var kızlara banyo yaptıracam yemek yapıcam birkaç çeşit eşime derken iyice yorulacağımakannehir
sizler nasılsınız şekerler herkes iyidir umarım
belinaycım hadi gözünaydın kızına kavuşmuşsun sonunda:1hug:
şevvalcim miniğim kolay gelsin sizlere
şevvalcim kızınada geçmiş olsun canım
cumanızda mübarek olsun
öptüm hepiniziiiia.s.a.s.a.s.
bu arada şekerler yarın sabah yola çıkıyoruz
yine uğramaya çalışırım ama giremezsem şimdiden ben vedalaşıyım sizlerle:teselli:
1 ay kadar yokum özleyin beni şekerler
allaha emanet olun hepinizi
öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar..
Mihribancım iyi tatiller canım sanada..
Hayırlısıyla git gel inşaallah..çok öpyrm seni...
Şevval cim sanada kolay gelsin canım..boya badana ayrı bir dert ama mis gibi kokusuna bayılıyorum ben..
Allah a emanet olun meleklerinizle...:a015:
merhaba melek anneleri hepinize iyi akşamlara.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
sevvalcim geçmiş olsun meleğine allah şifa versin canım,sanada kolay gelsin
mihrişim hayırlı yolculuklar sana canım,bu topiği sen ayakta tutuyodun sen gidince bakalım ne olacak,özletme kendini canım fırsat buldukça uğramaya çalış.
belinaycım gözün aydın kızına kavuşmuşsun hasret giderin doya doya
miniğim,kamilem,ruyacım,bego ablam hepinizi öpüyorum
bu arada geçmiş kandiliniz ve cumanız mübarek olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
biz gelinimizle arayı düzelttik,dün kardeşimle birlikte dr a gitmişler bebek geliyomuş onun haberini vermek için annemlere uğramışlar,bundan sonra bundan sonra böyle şeyler olmasın unutalım gibisinden kanuşmuşlar
gelinimiz çok zayıf hepten 38 kiloya düşmüş bu olaylardan sonra.pazartesi birlikte kadın doğum dr una gitcez kısmetse.
inşallah bundan sonra böyle ciddi sorunlar yaşamayız
bu arada annemler köye gittiler akşam,betül de gitti onlarla.pazar dönecekler kısmetse
en fazla 1 gün ayrı kalmıştım kızımdan şimdiden özledim bile kuzumu.
neyse bende gelmiyorum gelmiyorum gelincede kafanızı şişirip gidiyorum.şimdilik bu kadar görüşmek üzere byyyyy
iyi akşamlar şekerler
sabahtan beri ev temizle yemek yap kızları yıka bavul hazırla derken iyice yoruldum.daha ütü yapacağım ama küçük bir ara vereyim dedimboshayallersmile
miniğim begom betülcüm çok sağolun hanımlar.yine arada uğramaya çalışırım topiğe fazla özletmem kendimi yerimseniben
betülcüm bebeğinizde hayırlı olsun canım gözünüz aydıngelininizle aranızın düzeldiğine sevindim.inşallah bundan sonra sorun yaşamazsınız.
tekrar öptüm hepinizi şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın hatun kişiler
mihrişimmmm özliycemmm canısı seni
hadi doya doya hasret gider bakalım
kübracım sevindim hala oluyomuşsun
işlerini de yoluna koymuşsunuz
allah bi daha yaşatmasın amma velakin benzer olayları bizim gelinizde yaşattı yaşadı
her seferinde oh şükür dedik yine tekrarladı ve takrarlıyorda
aslında kardeşim tam olarak eş ve aile arasındaki ince çizgiyi dengeleyemiyo
yzü yumuşak geliyo ondan kaynaklaınıyo
dedim ya inşallah bi daha yaşamazsınız
minik gel ben senin sıkıntını alırım yafrummmmmmm
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ben bugün yokum ablamın oğlu sünnet oldu perşembe günü bugün mürvetin kursuda yokken oraya gidicez akşama görüşürüzzzzzzzzzz
günaydın kızlar bugün güne üzücü bir haberle uyandık.
komşumuz kazada ailecek ölmüşler,ikindide cenazeleri kalkacak
komşumuz 3 kişi,4 kişide kardeşi ve ailesi 7 kişi ölmüş.ölen çocukların biri betülün sınıf arkadaşıydı.
haberlerde gösterdi belki öğle ve akşam haberlerinde de gösterir harmancık ta tır ve otomobil çarpıştı diye.
allah ölenlere rahmet eylesin kalanlarada sabır versin çok zor bi durum.