melek kartları...

sağol melissa işimden memnunum ama evime uzak olduğu için gidiş geliş zor oluyor inş tayinim çıkar seneye,eğitim de yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım biraz bıkkınlık oluştu doktora konusunda kararsız kaldım cinsiyet için kart çekmiyor musun doktor önce erkek olabilir dedi sonra bacaklar kapalı kız olabilir dedi 3 hafta sonra kesinleşir,benim de içime erkek doğuyor ama hayırlısı tabi ilk çocuk farketmez

çok teşekkür ederim emeğin için.

evet farkettim geleceğimizde hep evlilik düşünme zihnini mesgul etme kartı cıkıyor.

bana söylediği beni çok sevdiğin halde bakalım bu cinsellik olayında napıcaktın evlilik dışı izin vermem demiştin bende seni senden ayrılmakla sart koydum seviyosan izin vericeksin diye düşünmüştüm sen buna ragmen kabul etmedin kızdın bana.gerçekten bu konu senin için önemliymiş.benim içinde önemliydi testi geçtin diye yazdı bana dün.dün facede yine konustuk ve benimle bulusmak istediigini söyledi izin gününde.olur dedim ama nedense içimde acabalar oluştu.güvenim sarsılmış durumda ona ne kadar denedim desede.haklısın zamana ihtiyacım var iyice düşüncem evlenebilirmiyim diye.çok saol :)

seni denemesi hiç hoş olmamış....bariz bir şekilde şansını denedi

şimdi kafan allak bullak...ve sürekli paranoya içinde olucaksın ...

bence bunu ona da belirt...değdi mi diye?

Son düzenleme:
seni denemesi hiç hoş olmamış....bariz bir şekilde şansını denedi

şimdi kafan allak bullak...ve sürekli paranoya içinde olucaksın ...

bence bunu ona da belirt...değdi mi diye?

merhaba canımcım banada bakabılırsen cok sevınırım bende sana bakarım ıstersen ıskanbıl bakıyorum ben :)

benım yas 24 burc balık yukselen ve ayburcu koc

sormak ıstedıklerım :

ask hayatım nasıl olucak yuvarlak hesap 6-7 aydır kımse yok hayatımda (5 senelık ılıskımı bıtırdım) gelenler tanısmak ısteyenler oldu begenmedım ıstemedım.. umdugum gıbı bırısı olucakmı aklımda bırı var ama hıc bır ortak arkadsımız yok henuz tanısmadıım bıle gercı uzerınde de durmuyorum.. umdugum gıbı bırı varmı yakında yorumlayabılırsen evlılık

ıkıncısı ıs : 4-5 aydır ıs arıyorum gorusmelere gırp cıkıp duruyorum ya benım ıstedıgım olmuyor ya karsı tarafın.. yakın zamanda ıstedıgım gıbı bır ıs olucakmı

son olarak sosyal cevre arkadslıklar sosyal statu gelecek ıyı hayırlı ınsanlar varmı etrafımda? yenı tanısacagım ınsanlar nasıl etkılerı olucak bana basarı ask..vb hayırlı ınsanlarmı nazarlara gelıorum sanırım buaralar

melisacımm benı yorumladıgını yazmadın zannettim farketmedim arkadsım kusura bakma canım tekrar soru yazmısım :26::26:

wow bu konu cok enteresan geldı ..
gelecegım hakkında cok endıselıyım benım ıcın de cekebılır mısın

canım benim içinde bir kart çekebilirmisin... bebek tedavisi görüyorum onun için çekermisin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…