melek kartları...

içinde bulunduğun durumla ilgili meleklerin diyor ki güvendesin (fırlayarak geldi bu kart yani çok önemli)

sen ve sevdiklerin tamamıyla güvendesiniz şimdi ver her zaman...yani olması gerekti bu durumun ve oluyor..

yapman gereken ise aynen dua edip beklemek çünkü bir diğer kartın halloldu diyor

bu olay düzelecek bil .ilahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor ve bu durumdaki hayrı göreceksin..

Son düzenleme:
Bu durumu kimseyle paylaşamıyorum ben. Ve inan konusmaya o kdr ihtiyacım varki. Canım nasıl dua ederek yazdım bu msjı sana.. Rabbim bi teselli ne olur diye diye.. İnan gözlerim yaşardı. Çok iyi geld msjın.. Çok teşekkür ederim..

kıyamam

senin içindeki inancın yeter...

dua et Allaha ,meleklerine elbette yardım eder hiç kuşkun dahi olmasın

ama bilki güvendesin..bu çok önemli

ve hallolucak herşey...

Son düzenleme:
kıyamam

senin içindeki inancın yeter...

dua et Allaha ,meleklerine elbette yardım eder hiç kuşkun dahi olmasın

ama bilki güvendesin..bu çok önemli

ve halloluca herşey...

korkum şirke girerek yaptıklarımdan olmaktı. ama yazdıklarınla bahsettigimin alakası yok.. çok teşekkür ederim..

anlamadım demek istediğini:44::44:

hımm nasıl anlatsamki.. korkum gelecekten msj beklercesine bir yorum almaktı ama yazdıklarınla alakası yoktu.. gelecekten haber almaya çalışmak, farklı arayışlara girmek bunlar ettiğim duayı sabrımı harcayıp tam tersi beni büyük kayıplara sürükleyebilecek şeyler.. bende bu çelişkiyle yazdım ve hep bi teselli die dua ettim yukarıdada yazdım ya sana.. onu demek istemiştm..

Teşekkür Ederim :)

Teşekkür ederimm

merhaba
bana bir kart çekebilir misin..
ilişkimle ilgili düşünerek çekmen bişi sağlar mı bilmiyorum ama..
umarım onla iligli bi yorum yaparsın..

merhaba
bana bir kart çekebilir misin..
ilişkimle ilgili düşünerek çekmen bişi sağlar mı bilmiyorum ama..
umarım onla iligli bi yorum yaparsın..

ilişki kartın dua canım..

meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle

ilişkin hakkında...

nasıl olmasını istiyorsan karşındakinin aynen detaylarla

aç elerini ve dua et...

değişmesini istediğin huyları tek tek meleklerine, rabbine anlat...

ardından meleklerine teşekkür edip bu konuyu tamamen unutuyorsun..

en doğru zamnda ilişkinde değişim başlayacaktır

teşekkür ederim çok sağol..
bi de kartı çekerken ne hissettin sıkıntı mı hüzün mü rahatlama mı?

tatlım sen bana bı kere melek kartı bakmıstın ve sonunada sunu hıssedıyorum demıstın tam oluyodu o hıssettıgın bana cok uzakken olabılır duruma geldı dırekten döndu dıyebılırım.tugceyede baktırıyorum bu konuda saolsun en son ruyalarına dıkkat et demıstı bana.sendende bı kart ıstesem ve özellıkle kart sonrası hıssettıgın durumu belırtırsen cok sevınırım :)ilişkimle ilgili istiyorum küsüz 8 gündür gelcekmi bana barıscazmı sonumuz nolucak gibi görünüyo kartlarda.

ilişki için hafifle diyor kartın

yaşamındaki yüklerden ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda

yenilikler ve güzellikler gelicek diyor kartın...

ben sevgilini tembel hissettim ...enerji ve kişilik olarak..

şu an seni kesin düşünuyor diyebilirim

adım attı atıcak ama tembelliğinden erteliyor...

kız o tembel ben olmayım :) ay düşün düşün bugün nerdeyse tutamayıp kendimi adım atıcaktım hep baska seyler buldum oyaladım kendimi.haksız yere benı sucladıgından sımdı adım atsam havalara gırcek dıye o gelsın ıstıyorum gelse barıscam uzatmıcamda o gelmelı .gercı ben ne zaman bısey dusunsem düşündüğümü oda düşünüyo aynı anda aynı seylerı yazıyoruz belki oda beni düşünüp adım atmak istiyodur bekliyim bari sabredim şöyle 5-6 gun daha :) gelsin o yeterkı tembellıkte yapsa beklerım ben.

canım daha öncede baktırmıştım sana bu seferde iş hayatım için bakabilir misin girmeyi düşündüğüm sınavlar var
teşekkürler şimdiden

vhallla ben kart seçerken onu düşünüp hissetim:)

kararlı barışmaya ama cesareti yok :)

bu yüzden de hep erteliyor ...ağırlık çöktü onun üzerine ayrıldığınızdan beri...

ama arayacaktır...buna inan..

canım bna egitim icin kart cekebilir misin?

dünyana ışık ver diyor kartın...

hayat dolu birisin ...ama birileri ya da bir takım şeyler seni ikilemde

kuşkuda bırakıyor ve bu yüzden de senin hayat enerjin düşüyor

ve hayatını böyle dolu dolu yaşamana engel...çünü kızgınlıklar

öfkeler bazen de nefrete büyükçe yer verebiliyorsun hayatına

kartın diyor ki ışığını,enerjini doğru yerlerde kullan

bil ki o ışı senin hayatına da yansayacak sonra...

canım daha öncede baktırmıştım sana bu seferde iş hayatım için bakabilir misin girmeyi düşündüğüm sınavlar var
teşekkürler şimdiden

iş hayatın için evet diyor kartın ...

belli bir pozisiyon istiyorsun ve bu olacaktır:)

eğer kafanda herhangi bir pozisiyon yoksa...bugünden itibaren istediğin işi düşünüp hayal kurabilirsin

çünkü olacaktır...

sınav kartın da zaman bırak diyor kartın...

eğer ki başarısızlık olursa sakın üzülme...zamanı gelince olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…