- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #11.381
canlarımm canlarımm :) valla girelim hergün ya ne güzel görüşüoduk hamile kalan kaçtı olmaz böyle cok ayıp biz varz daha burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm gelirken mesaj at hemen açayım bizimki gececi teyzesi gündüz fırsatım olur:)canlarımm canlarımm :) valla girelim hergün ya ne güzel görüşüoduk hamile kalan kaçtı olmaz böyle cok ayıp biz varz daha burda
hepsi kaçtı :)))))gelirler belki aktif olunca topik...yasuyasu vardı paytpo vardı elalmami vardı badefnem vardıı bitli nerelerdee gelin yahuuuu
Ayy maşallah kuzuna kıyamam ben onun kızacakmı die bakan gözlerine Allahım her türlü sabrını verecek inşallah onun miss kokusunu çekince içime herşeyi unutucam hissediyorum :)))korkma canım benim bir çırpıda geçecek send ekucağına alınca unutacaksın herşeyi....gazımız geçmedi daha herkes erken doğduğu için normal 3. ayında geçer diyo yani 1,5 ay erkendi ya şimdi zamanında doğsa 2 aylık olacaktı...böyle teselli oluyorum ama olsun yorgunluğu bile güzel gece kalkınca gözlerimin içine bakıp tepkimi ölçüyo kızacakmıyım yoksa sevecekmiyim diye bir gülücükle işi bitiriyo çok kurnaz çok:))))
cnm acı elma yağını denedinmi? ayak tabanlarına sürüyosun. çok ağır kokuyo ama...kuzum 3 aylık oldu tam bir gazman gece uyumuyoz şimdi sesler çıkarmaya başladık algıları açıldı....senin doğum nezaman normalmi?
bitli geldi geldiyasuyasu vardı paytpo vardı elalmami vardı badefnem vardıı bitli nerelerdee gelin yahuuuu
canım aynı bıraktığın gibi iş güç bi değişiklik yok aynen devam ediyorum sen nasılsın oğlun nasıl büyüdümü neler yapıyorsunuz?cnm nasılsın?
elifcim seni gördüğüme sevindim canım merak ediyordum acaba doğurdumu diye çok az kalmış Allah kurtarsın canım benimSevgi_16 ezeleren kızlar nasılsınız ? napıyosunuz ? Biz iyiyiz kızımla şükür geldik bugünlere Allahım tez zamanda sizede nasip etsin göbişlerinizi doldursun inşallah :)) bizim zaman yaklaştıkça heycan be panikle bekliyoruz :)) ama hamişlik zor ilk 3 ay ve son 2 ay zor geçiyo ama her türlü sonuca değer kızlar rabbim nasip edecek inşallah
bide ben :)canlarımm canlarımm :) valla girelim hergün ya ne güzel görüşüoduk hamile kalan kaçtı olmaz böyle cok ayıp biz varz daha burda
canım walla arada giriyorum yazan olmayınca yazmıyorum seninle zaten görüşüyoruz özelde :) diğer arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun darısı bana ezele ve sevgiye inşallahcanlarımm canlarımm :) valla girelim hergün ya ne güzel görüşüoduk hamile kalan kaçtı olmaz böyle cok ayıp biz varz daha burda
inşallaaaahhhhhhcanım walla arada giriyorum yazan olmayınca yazmıyorum seninle zaten görüşüyoruz özelde :) diğer arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun darısı bana ezele ve sevgiye inşallah
ayy kuzucumda gelmişş toparlanacağız yavaş yavaş hadi tam kadroocanım walla arada giriyorum yazan olmayınca yazmıyorum seninle zaten görüşüyoruz özelde :) diğer arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun darısı bana ezele ve sevgiye inşallah
sevgicim sen ne alemdesin neler yapıosuninşallaaaahhhhhh
Saol canım benimm inşallah kolaycana doğurmak nasip olur inşallahhhh..... Sen napıyosun bakim sende durumlar nasıl tatlımelifcim seni gördüğüme sevindim canım merak ediyordum acaba doğurdumu diye çok az kalmış Allah kurtarsın canım benim