- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #8.681
ben gülmicemmmhadi biraz gülelim................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gülmicemmmhadi biraz gülelim................
tmm kızma bana ama napim söyle o boşluğu dolduramıyorum ....ya insan bulantı başlasın istermi başlasada artık içmesem diyorum...eeee bitki çayıda şua an tehlikeliymiş(((oofffffben gülmicemmm
elma ye muz ye süt iç kahwe nedir arkadaş yaaaatmm kızma bana ama napim söyle o boşluğu dolduramıyorum ....ya insan bulantı başlasın istermi başlasada artık içmesem diyorum...eeee bitki çayıda şua an tehlikeliymiş(((oofffff
leylacım yanda okundu yazanlar noluyo yazmayanlar noluyoezelinkinde değil ama benimkinde öyle yaparız cnm....ezelin arkadaşlar bildirim yapacak bitmiştir muhtemelen.....çok iyi olur valla....
paylaştırdığım ayetleri ben ezel ve yasuyasu okudu ....swetle moonserose okumadı henüz....leylacım yanda okundu yazanlar noluyo yazmayanlar noluyo
he siz tamamladınız yani anladım canımpaylaştırdığım ayetleri ben ezel ve yasuyasu okudu ....swetle moonserose okumadı henüz....
evet kuzum.... ALLAH razı olsun canlarım benim .......he siz tamamladınız yani anladım canım
can kuşum o sayıları toplayınca 9998 yapıyo bi tane kimde :) ne çok sordum demievet kuzum.... ALLAH razı olsun canlarım benim .......
hahahahahah yanlış hesap:))))düzelttim sağol cnm......can kuşum o sayıları toplayınca 9998 yapıyo bi tane kimde :) ne çok sordum demi
ama hiç iştahım yok kuzum inan çok zorluyorum kendimi...bu arada vitamin başladım dün biraz iştahım arttı ama bugün tık yok yine zor yiyorum.......elma ye muz ye süt iç kahwe nedir arkadaş yaaaa
canım ilk okuduğumda hamile olduğunu sık idrara çıkıyorum sürekli uykum geliyo yazmışın ya aha dedim ben :))))ama hiç iştahım yok kuzum inan çok zorluyorum kendimi...bu arada vitamin başladım dün biraz iştahım arttı ama bugün tık yok yine zor yiyorum.......
o cok sıkıntılı bı durum ya bende ilaca ilk başladıgımda öyle olmştm zorla kendini sewdiğin şeyleri ye ben hergün patates kızartması yiyodumama hiç iştahım yok kuzum inan çok zorluyorum kendimi...bu arada vitamin başladım dün biraz iştahım arttı ama bugün tık yok yine zor yiyorum.......
normalde patates kızartması hergün 3 öğün yesem bıkmam ama şimdi hiç cazip gelmiyoro cok sıkıntılı bı durum ya bende ilaca ilk başladıgımda öyle olmştm zorla kendini sewdiğin şeyleri ye ben hergün patates kızartması yiyodum
aayyy :)))) olsun canım ya bunları bile keyifle konuşuyoruzzzzya biraz önce marketten geldim kendimi dışarı zor attım önümde market personlei yerleri cilalayan aracını temizlik için kullanıyordu kokuyu alır almaz öğürmeye başladım benmiyim bulantı olsun diyen:)))))
dün sizlerin ismini yazdım şu an 127 adet ayetel kürsi okunmuş evlat sahibi olmak için......beraber olacak ben inanıyorum buna gerçekten burdaki tüm arkadaşlar içime doğmuş hepsi teker teker müjde verecek İNŞALLAH....aayyy :)))) olsun canım ya bunları bile keyifle konuşuyoruzzzz
inşallah canım Allah razı olsundün sizlerin ismini yazdım şu an 127 adet ayetel kürsi okunmuş evlat sahibi olmak için......beraber olacak ben inanıyorum buna gerçekten burdaki tüm arkadaşlar içime doğmuş hepsi teker teker müjde verecek İNŞALLAH....
sağol cnm cümlemizden......inşallah canım Allah razı olsun