- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #8.361
ayy ewet biraz bundan konuşalım erkek kız isim düşündünüzmü gelecek bebişlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız elif erkek hamza:))))ayy ewet biraz bundan konuşalım erkek kız isim düşündünüzmü gelecek bebişlere
tek isim koycaksın yani elif benimde kayınwalidemin ismikız elif erkek hamza:))))
aslında sahra ve tuna ve asya isimlerini çok seviyorum belki birini eklerim yanınatek isim koycaksın yani elif benimde kayınwalidemin ismi
isimleriyle doğup yaşasınlar:))ben iki ismi çok sewiyorum koyunca iki ismide söylemek gerekiomş ama kızım olursa inşallah Aişe Beyza istiyorum oğlum olursada Ahmet Kerem <3
aminn cümlemizinki inşallahhisimleriyle doğup yaşasınlar:))
iyiyim cnm sen nasılsın?nasılsın leyloşş
planlardan bahsetsene birazbende iyiyim canım saol planlar planlar bu ay cok fazla plan yaptım sanırım umarım hüsranla sonuclanmaz
wardır bi hayır kuzumdün yine medipolden aradılar 13 ocak a randevumu aldılar doktor bey ameliyatları varmış sinirlendim bende dedim bu ikinci kez iptal ediyorsunuz işin kötüsü adetli olurum bu seferde iptal ederseniz glmem dedim bakalım nolacak.......
bende öyle düşünüyorum cnm şaşkınım yani bu 2. iptal ama napalım hayırlısı.....wardır bi hayır kuzum
haziranda 6 aylık olurum işten ayrılırım işten ayrılınca hazırlıklara başlarım eşyaları falan alırım dasını düzenlerim gibii....planlardan bahsetsene biraz
Allah nasip etsin hayırlısıyla eylülde doğan bebeler çok sakin olur kuzumhaziranda 6 aylık olurum işten ayrılırım işten ayrılınca hazırlıklara başlarım eşyaları falan alırım dasını düzenlerim gibii....