- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
-
- Konu Sahibi The Calender
- #7.421
soyluycem diycem ogluna sor neden tembel oldugumu diye damarima basio iyicebu ihtimali hiç düşünmüyorlar nedense çok ilginçler ya daha doğrusu benciller....hiç takmaaa valla birgün zorlarsa sabrınıda söyle gitsin bari dua eder boş konuşana kadar....
soyluycem diycem ogluna sor neden tembel oldugumu diye damarima basio iyicebu ihtimali hiç düşünmüyorlar nedense çok ilginçler ya daha doğrusu benciller....hiç takmaaa valla birgün zorlarsa sabrınıda söyle gitsin bari dua eder boş konuşana kadar....
günaydın cnmgünaydınnnnn
neyse kuzum ne zaman hazır hissedersen o zaman git.....hayırr
cnm ya seni çok iyi anlıyorum....soyluycem diycem ogluna sor neden tembel oldugumu diye damarima basio iyice
anladım cnm 10 gün geçerse gidersin bir ihtimal....bu arada adet belirtin varmı?yok leyla hmile deilim eminim ya o yüzden gitmedim
canım walla ben anlamadım gitti ya söktürücü kullandım bideKızlar Nasılsıniz bugün keseyi gördük Rabbim sizinde gonlunüzün muradını versin inş.
ezeleren canım ben bile bişey hissetmiyorum hiçbir belirtimde yok.o yüzden sıkma canını.
Amin canım çok sağol. Tatlım sende üzme kendini olacağı varsa bak melek hiç beklemedigimiz anda geldi hala şoktayız. Ins Rabbim sana daha fazla aratmadan hayırlı bi bebiş gonderir.bol bol dua edeceğim size canım.bu arada hiç kendi derdimden sana bişe yazmadım ya kusuruma bakma keseyi gördünüz demek cok sewindim senin adınacanım inş sağlıcakla kucağına almakta nasip olur
cnm MAŞALLAH kucağınada sağlıkla aldığını duymak nasip olsun bize dualar için de ALLAH razı olsun....Amin canım çok sağol. Tatlım sende üzme kendini olacağı varsa bak melek hiç beklemedigimiz anda geldi hala şoktayız. Ins Rabbim sana daha fazla aratmadan hayırlı bi bebiş gonderir.bol bol dua edeceğim size canım.