- 5 Eylül 2014
- 401
- 251
- Konu Sahibi The Calender
- #4.181
inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leyloşş cuma akşam gittim doktora adetin 15.günü yumoşlar daha 9 mm idi doktor öteki ay aşılama yapalım dedi adetin 2.günü gel ilaçlarını yazayım dedi...ama hsg istemedi sen bir kere hamile kaldın gerek yok dedi böyle demesi kafamı karıştırdı yarın başka bir doktora gidip karar vereceğim ben artıkdüzelecek cnm benim üzme kendini lütfen.......
hoşgeldin cnm nerelerdesin?günaydın kızlar ben geldim
kuzu ya geç yumurtluyorsun sen bence...... hsg neden istiyorsun cnm şüphelerin mi var....eğer öyleyse kafan rahatlasın yaptır başka bir doktora git cnm zaten zararı yok faydası olur ......leyloşş cuma akşam gittim doktora adetin 15.günü yumoşlar daha 9 mm idi doktor öteki ay aşılama yapalım dedi adetin 2.günü gel ilaçlarını yazayım dedi...ama hsg istemedi sen bir kere hamile kaldın gerek yok dedi böyle demesi kafamı karıştırdı yarın başka bir doktora gidip karar vereceğim ben artık
ya aslında çektirsem iyi olur diyorum ama doktorda bir kere hamile kaldın tüplerde sorun yok gibi dedi...ama forumlardan okuduğum kadarı ile gerekli imiş ne yapacağımı şaşırdım yarında başka doktora gidicem bakalım o ne dicek...bu arada sence yumoşlar büyürmü dfahakuzu ya geç yumurtluyorsun sen bence...... hsg neden istiyorsun cnm şüphelerin mi var....eğer öyleyse kafan rahatlasın yaptır başka bir doktora git cnm zaten zararı yok faydası olur ......
hoşbulduk canım geçen hafta izinliydim bizim ufaklık okula başladı onunla birlikte bizde başladık sen nasılsın neler yaptınızhoşgeldin cnm nerelerdesin?
cnm sen bence ovulasyona devam et eğer kullanıyorsan bence sende geç yada erken yumurtlama var.....hsg tüpleri açıyor çektirmen faydalı olur tabi............gebelik olabilir daha önce ama iltihap akıntı gibi durumlardada tüplerden geçiş kolay olmuyor deniyor.............ya aslında çektirsem iyi olur diyorum ama doktorda bir kere hamile kaldın tüplerde sorun yok gibi dedi...ama forumlardan okuduğum kadarı ile gerekli imiş ne yapacağımı şaşırdım yarında başka doktora gidicem bakalım o ne dicek...bu arada sence yumoşlar büyürmü dfaha
aynı kuzum iş başvurusu yapıyom int den .....hoşbulduk canım geçen hafta izinliydim bizim ufaklık okula başladı onunla birlikte bizde başladık sen nasılsın neler yaptınız
napıyorsun balım:)günaydınn arkadaşlarr
yarında gideyim bakalım bu doktor iyi dediler ona gözükeyim ona göre hareket edicem siz test sonucunu ne zaman alıccksınız eşinincnm sen bence ovulasyona devam et eğer kullanıyorsan bence sende geç yada erken yumurtlama var.....hsg tüpleri açıyor çektirmen faydalı olur tabi............gebelik olabilir daha önce ama iltihap akıntı gibi durumlardada tüplerden geçiş kolay olmuyor deniyor.............
Canim keşke aklına Glen şey olsa ama şimdi hatırladım progestan hapı kullanıyorum ya o yapıyor bu ağrıyıkuzum antibiyotiğin etkisi olduğunu sanmıyorum çünkü ara ara bende kullanmıştım bende öyle bir etki yapmadı benim aklıma daha güzel bişey geliyor
allah kolaylık versin zor gerçekten hayırlı kapılar açsın allahaynı kuzum iş başvurusu yapıyom int den .....
nasıl olıyım canım dünün sinirini atmaya çalışıyorum üstümden sen napıosn kuşumm nasılsınnapıyorsun balım:)
bugün cnm bende gitmek istiyorum ama eşim iş çıkışı gidecek diyorki doktorla konuşurken videoyu açarımyarında gideyim bakalım bu doktor iyi dediler ona gözükeyim ona göre hareket edicem siz test sonucunu ne zaman alıccksınız eşinin
valla bu hap bende hiççç öle bişey yapmadı balımCanim keşke aklına Glen şey olsa ama şimdi hatırladım progestan hapı kullanıyorum ya o yapıyor bu ağrıyı
sağol cnm ALLAH razı olsun....senin ufaklık anaokulmu ilkokulamı başladı?allah kolaylık versin zor gerçekten hayırlı kapılar açsın allah
dün naptılar sana kim kızdırdı seni valla toplanır geliriznasıl olıyım canım dünün sinirini atmaya çalışıyorum üstümden sen napıosn kuşumm nasılsın