- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #3.721
hoşgeldin.....Selam kızlaarr geçmişi okudum biraz nasılsınız bakalım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin.....Selam kızlaarr geçmişi okudum biraz nasılsınız bakalım bugün
geçmiş olun kuzum sinüzit olmasın?oyy gözlerimle başım ağrıo benim yaaa
sen nerelerde geziyon bakimSelam kızlaarr geçmişi okudum biraz nasılsınız bakalım bugün
merhaba cnm hoşgeldin...Merhabalar herkese
war zaten canımgeçmiş olun kuzum sinüzit olmasın?
merhaba cnm hoşgeldin...
ondandır kuzum ilaç içme ama kürdende olabilir bak kimsinde baş ağrısı yapar.....war zaten canım
olurmuki ondan acaba 10 gün oldu başlayalı yeni etki eder mi öleondandır kuzum ilaç içme ama kürdende olabilir bak kimsinde baş ağrısı yapar.....
Valla bu çörekotu bal tarçın bir arkadaşta yapmıştı ama başında ağrıyordu ilerleyen zamanlarda geçmişti sanırım....olurmuki ondan acaba 10 gün oldu başlayalı yeni etki eder mi öle
Bnm de durup durup agrio kurden mi ki Gerci bn usutmus de gibiyim burnm tikanio falan. Pfff.Valla bu çörekotu bal tarçın bir arkadaşta yapmıştı ama başında ağrıyordu ilerleyen zamanlarda geçmişti sanırım....
Tskkrler canm. Ismin almira mi bu arada?Hoşbuldukkk bütün anne ve anne adaylarına güzel günler dilerimm
olabilir cnm her bünye farklı tepki veriyor benimde kasıklarımda dalgalanma oluyordu:)Bnm de durup durup agrio kurden mi ki Gerci bn usutmus de gibiyim burnm tikanio falan. Pfff.
Eheh nasi biseymis o demekki ic ogranlarini calstirioolabilir cnm her bünye farklı tepki veriyor benimde kasıklarımda dalgalanma oluyordu:)
Evet ya ne inatci ciktilarrAllahhhh şe bebelerimiz bi gelsede artık dengemiz şaştı walla yaaa
Hamile kalmadan önce bile hep aklımda kız olursa almira yada mira olarak koymak vardı.Ondan öyle yaptım.Kendi ismim fatma :)Tskkrler canm. Ismin almira mi bu arada?
HİÇ SORMA YA HAYIRLISI..........Allahhhh şe bebelerimiz bi gelsede artık dengemiz şaştı walla yaaa