- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 42
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #25.241
Rabbim sağlıkla nasip etsin 2 sezeryandan hangisinde daha çok zorlanmıştın canım?
Bende sezeryan oldum ama çok zor iyileştim hiç iyi geçmemişti sonda bile takmadılar bana Özel hastane olmasına rağmen☹ spinal oldum sen genel mi spinal mi?
Kimileri ilki daha zordu diyor kimileri 2.si daha zor diyor bünyeye göre değişiyor demekki
Bide yumurtlama gününü nasıl anlıyosun neler yaşıyosun?
[/QUOTE
Bomcugum bende sezeryan oldum. 10 gunde kendime gelemedim. Acik kalp ameliyatinda bu kadar zorlanmamistim. Ozellikle sezeryan tercih edenleri anlayamadum. :))). Normal ol cok daha ii
Birde ben o ovulasyon testletini hic kullanmadım bilmiyorum sonucta kullanıp tutturamayan cok.bana pek cazip gelmiyir nedense.neden dersen her kadin yumurtlama gununu az cok tahmin eder bence yada hamilelik düşünüyorsa zaten adet bittikten sonra düzenli bicsekilde 2 gune bir vs iliski olacaktir .her ikiskide sperm ler 3 gun canli kalıyor zaten yani mevla dilerse sperm yumurtayi dolluyor zaten nasipse yoksa olmuyor. bukadar basit ugrasip ta zaman kaybetmeye gerek yok bence.ama yapanlara da bisry diyemem
@benibekleyin @SiriusBlackK @fer_nur @Hayhatun @hayaksiiEneaciz ve aklıma gelmeyenler. Napıyonuz kuzlarr. Acık konuşun da şenlensin topikkk
ssvd bende 2.de cok istedim cnm nasip olmadı doktor bulamadim hic biri kabul etmedi 4300 gram di oglum herseyde varfir bi hayur elbet.ama yerinde olsam kesrnlikle uaptiracak bi doktor bulurdum. 2 sezeryan olduğum icin ben artik dusunemem risk çünkü. ayrıca evt bahsettiğim akinti oyle. adetimin genelde 14.ve 15.gunu cok yogun olup henen kaybolup gudiyir
Depremle yaşamaya alışmaya çalışıyoruz kuzum
ben her ayin hemen hemen ayni gunu oluyorum bazen 1 gun ya oynar yada aynidir..Haklısın canım 2 sezeryan olunca o risk göze alınamaz inşallah diğerlerinden daha kolay atlatırsın. Ben doktoru buldumda aksilik karşıda yani nasıl olur gidip gelme işi bilemiyorum bakalım önce bi olsunda Allah'ın izniyle....senin döngün 29-30 gün falanmı?
Ben her ay aynı günlerde görmüyorum o akıntıyı
Hepimizin için ne zor Rabbim muhafaza etsin cümlemizi aminbende kaç gündür bu konuyu düşünüyorum korkmamak mümkün değil
Cnm bu guzel bi haber. Incir kuru yapamam diyosan gunde 10 adete yakin incir ye bol bol su ic. Bi de gunde 1 saat yuruyus yap. Yaza kadar vaktin var. Sifa allahtan.
Amh 1.60 her ay yumurtlama oluyor kendiliğinden çatlıyor ama kalitesiz demekki
Simdi iyiyim ama hissislik var bole garip bi his. 2 ay gecti. Doktor 2 yila kadar hissislik surebilir dedi. Bebis cok sukur ii siradan sikintilarimiz var gaz ,uyky .. beslenmemiz maalesef mama deatekli gidiyoruz. Sase anne sutu yetmedi ... cok uyukusuz kalinca azaliyor. Yemedigim seyler kalmadi. Bence aut icin en onemli sey dinlenmek .. uyku :)))Aynen ballim bende anlayamıyorum yani kocaman kesiğin nesi cazip geliyor
İyileştinmi şuan nasılsın? Bebeğinde bol bol emiyodur inşallah....karnında hissizlik var dimi
Ben tam 6 ay sonra karnımı hissetmeye başlamıştımTatlim12345
Cnm oni bilmiyorum ben kaynatio suyunu ictim. 10 adet filan kaynatiyordum. Gun boyu ara ara iciyordum. O sirada hormonlarima ne oldu hic bilmiyorum valla. Ama tek bildigim bebek oldu supriz sekilde :))Kuzum ama incir prolaktin hormonunu yükseltiyomuş günlük 10 tane fazla bence dikkat etmek lazım
devam ediyor sanırım bebeğim tam anlayamıyorum. Çok hastayım. Ateşim var boğazım şişti. Vücudum çok ağrıyor sızlıyor. Uyuyamadım bu saat oldu. Kalktım 2 tane mandalina yedim biraz gözlerim açıldı. Şifayı kaptım sanırımK KurkmantoluS kuzu napıyosun sesin çıkmıyo? Senin dediğin o akıntı bende de var ya adet bitimi başladı seninki devam ediyomu?
Sizin orda da çok hissettiniz mi kuzum.Depremle yaşamaya alışmaya çalışıyoruz kuzum
devam ediyor sanırım bebeğim tam anlayamıyorum. Çok hastayım. Ateşim var boğazım şişti. Vücudum çok ağrıyor sızlıyor. Uyuyamadım bu saat oldu. Kalktım 2 tane mandalina yedim biraz gözlerim açıldı. Şifayı kaptım sanırım
Sizin orda da çok hissettiniz mi kuzum.
Simdi iyiyim ama hissislik var bole garip bi his. 2 ay gecti. Doktor 2 yila kadar hissislik surebilir dedi. Bebis cok sukur ii siradan sikintilarimiz var gaz ,uyky .. beslenmemiz maalesef mama deatekli gidiyoruz. Sase anne sutu yetmedi ... cok uyukusuz kalinca azaliyor. Yemedigim seyler kalmadi. Bence aut icin en onemli sey dinlenmek .. uyku :)))
Aynen cnm bende ole yapmaya calisiyorum.Evet dinlendikçe süt artıyor. Benimde sütüm başlarda iyiydi ama kısa sürede azalmaya başlamıştı bigün kısır yedim akşamdan sabaha baktım süt dolmuş nasıl fışkırıyo:) şaşırdım bulgur işe yarıyor içinde yeşil soğan kıvırcık gibi yeşilliklerle olunca hepsi sütü arttırır ve bol su tabiki
Uykusuzluk bitiriyo insanı yanında birileri varsa çocuğu uyutunca hemen sende uyu onunla
Baktırdım canım 7 çıkmıştıSen adetinin 21.gününde hiç progesteronuna baktırdınmı canım? O zamanki değer kaliteli olup olmadığını gösterir
Teşekkür ederim kuzum. Şuan bu dediklerini yapacak kimsem yokAhhh kıyamam tam grip olmuşsun☹
bol limonlu pulbiberli sıcak bi çorba yapan yokmu?kuşburnu ve zencefil ıhlamurdan daha etkilidir
Bende geçenlerde rahatsızdım ama çok şükür ağır geçmedi hemen kuşburnu kaynatıp içtim onunla toparladım
Bal varsa o da boğazını yumuşatır 1 kaşık bal, karabiber ve tarçını karıştırıp ye bebeğim
Allah şifânı versin
Hasta mı oldun kuzucum çok geçmiş olsunTeşekkür ederim kuzum. Şuan bu dediklerini yapacak kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?