Bebek Beslenmesi Meleğine yeni kavuşmuş bilinçli anneler...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
inşallah pazartesi doktora sorduktan sonra ben başlıyayım artık,çok hevesliyim ya,öğle sabırsızlanıyorum ki...

canm sen ne marka biberon kullanıyorsun?
kac dakika suruyor beslemen?

Canım bana mı sordun anlamadım ama bende yanıtlamış olayım: Dr. Browns kullanıyorum ama hiç ne kadar sürede bitirdiğine bakmadım :))

merhaba kızlar benim oğlumda 5.5 aylık şimdiye dek uyku bölünmeleri gibi problemlerimiz hiç olmamıştı ama dün gece çığlık çığlığa ağlayarak uyandı ateşi falan normaldi emzirdim altına baktım hatta hiç yapmamıza rağmen ışığı açarak bizi görüp sakinleşsin diye bile uğraştık sonunda başarılı olduk fakat aklıma takıldı o ağlayışı neden olabilir fikri olan var mı ? sütüm yetmiyor diye düşünüp gece yarısına dek still tee hurma lactamil üçlüsüyle beslendim hatta hala midem haşat halde :50:

merhaba kızlar benim oğlumda 5.5 aylık şimdiye dek uyku bölünmeleri gibi problemlerimiz hiç olmamıştı ama dün gece çığlık çığlığa ağlayarak uyandı ateşi falan normaldi emzirdim altına baktım hatta hiç yapmamıza rağmen ışığı açarak bizi görüp sakinleşsin diye bile uğraştık sonunda başarılı olduk fakat aklıma takıldı o ağlayışı neden olabilir fikri olan var mı ? sütüm yetmiyor diye düşünüp gece yarısına dek still tee hurma lactamil üçlüsüyle beslendim hatta hala midem haşat halde :50:

bebeğiniz hızlı buyume doneminde olabilir.. ve daha fazla beslenmeye ihtiyacı duyuyordur.. sütünüzü sağarak bir oğunde kac cc cıktıgına baktınız mı? 5,5 aylık bir bebek tek ogununde 150-180 cc civaıda beslenme ihtiyacı duyar... gece yarısı aglamarı genelde aclık sebebiyledir

bebeğiniz hızlı buyume doneminde olabilir.. ve daha fazla beslenmeye ihtiyacı duyuyordur.. sütünüzü sağarak bir oğunde kac cc cıktıgına baktınız mı? 5,5 aylık bir bebek tek ogununde 150-180 cc civaıda beslenme ihtiyacı duyar... gece yarısı aglamarı genelde aclık sebebiyledir

sağıp denedim emdikten sonraydı sağdığımda 80 çıktı her emzirmede iki göğüs emziriyorum demekki bundanmış ama doktorumuz dedi sıcaktandır diye şimdi beşiğine yatırmıyorum odasındaki kanepeyi açtım orada yatıryorum daha huzurlu sanırım

24 günlük bebeğim var 2 günlükken sarılık oldu bunun için dr mama verindede her emzirmeden sonra ben günde anne sütü haricinde en fazla 3 kez verdim başka bir dr çıktım ve mama verme dedi bende kestim mamaya şuanda gayet iiyi maşallah keyfi 1.5 saatte bir telefonumu kuruyorum geceleri emzirmek için kalkıyorum ne kadar sık emerse o kadar iyi kendiside bazen 1 saatte birde kalkıyor kısa süreli emdiği zaman hemen tıkıyorum ağzına mememi mıkırdandığında...

Back