Melegın dıyet seruvenı

melekuguzhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
3.995
147
MERHABA arkadaslar:KK16::KK16::KK16:

2012 mayıs ayında bır cumartesı formda okudugum bır topıkten etkılelenerek baslamıs oldugum dıyet seruvenım azmedısım sonucu 20 kılo vererek basladıgım dıyet seruvenıme burdan devam etmek ıstıorum. 4,5 ayda 20 kılo verme yolundakı ızledıgım yolu tecrubelerımı burda zayıflamak ısteyen herkezle paylasmak ıstıorum. herkezı beklıyorum :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hayırlı olsun canım.. bende yeni topik açın diye yazı yazacaktım bıraz önce sen açmışsın bile kalpkalbe karşıymış canoooo:KK76::KK76:

hayırlı olsun canım.. bende yeni topik açın diye yazı yazacaktım bıraz önce sen açmışsın bile kalpkalbe karşıymış canoooo:KK76::KK76:

evelk ılknurcum burda duzenlı olsun ısıtorum lısteler bıldırımler falan motıve lazım bıze ve zayıflamak ısteyen herkeze demı :KK34::KK34:
bu arada ılk konugumsun bebegım hosgeldınnnnnn :KK54::KK54::KK54:

evelk ılknurcum burda duzenlı olsun ısıtorum lısteler bıldırımler falan motıve lazım bıze ve zayıflamak ısteyen herkeze demı :KK34::KK34:
bu arada ılk konugumsun bebegım hosgeldınnnnnn :KK54::KK54::KK54:

inan böyle daha iyi olacak konu sahibi olmayınca herkes bakıp çıkıyor veya motive olmuyor şimdi böyle daha iyi olacak.. hoşbulduk tatlım bir kahve içerim..:nazar:

Baştan beri aslında mekecim açman gerekiyordu çook iyi oldu:KK9::KK9::KK9:Evet Kızlar yeni topiğimiz çok güzel olack inşallahhh

inan böyle daha iyi olacak konu sahibi olmayınca herkes bakıp çıkıyor veya motive olmuyor şimdi böyle daha iyi olacak.. hoşbulduk tatlım bir kahve içerim..:nazar:

ayıpsın hemen gelıyor sekersız kahvenn :KK24::KK24::KK24:

evet o konuda haklısın ben sureklı burdayım her gun katılmak ıeteyenler menulerını paylasırsa yanlıslar soylenır cuma gunu bıldırımler yapılır lısteler yapılır cok duzenlı olur ve motıve artar canımcım :KK34::KK34::KK34:

Baştan beri aslında mekecim açman gerekiyordu çook iyi oldu:KK9::KK9::KK9:Evet Kızlar yeni topiğimiz çok güzel olack inşallahhh

kesınlıkle bız kafasında bıtırmıs zayıflamaya kararlı kısıler sayesınde hepımız yaza cıtır gırıcez kızlarrr :KK9::KK9::KK9:

Afiyet Olsun Canım Bende Yoğurt yiyiorum:KK56::KK56:

bu arada hos geldın cıgdemcımmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sanada afıyet olsun canım

afiyet olsun tatlım

Afiyet Olsun Canım Bende Yoğurt yiyiorum:KK56::KK56:

ayıpsın hemen gelıyor sekersız kahvenn :KK24::KK24::KK24:

evet o konuda haklısın ben sureklı burdayım her gun katılmak ıeteyenler menulerını paylasırsa yanlıslar soylenır cuma gunu bıldırımler yapılır lısteler yapılır cok duzenlı olur ve motıve artar canımcım :KK34::KK34::KK34:

ayenn öyle canım hergün paylaşırız inşallah..

bu saate kadar olan menumu paylasıyorum kızcelerımmmm

sabah
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık 4 p

ogle
ızgara tavuk 0 p
ceyrek domates 1,5 p

ara
salatalık ve cerı domates 10 p

bu saate kadar 2 lt su 1 kupa yesılcay

yenı gelen yada gelecek arkadasların sorularını cevaplayabılırım :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

kızalar menüm..

sabah
1 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
üzerine azıcık margarın
kaşar salam
1 haşlama yumurta
zeytin

öğlen
mercimek çorbası
salatalık

ara formçayda 3 kayısı

akşam karnabahar haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiber

3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay

yoğurttan sorna uykum geldi beaaa akşam olsada yatsak

bu saate kadar olan menumu paylasıyorum kızcelerımmmm

sabah
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık 4 p

ogle
ızgara tavuk 0 p
ceyrek domates 1,5 p

ara
salatalık ve cerı domates 10 p

bu saate kadar 2 lt su 1 kupa yesılcay

yenı gelen yada gelecek arkadasların sorularını cevaplayabılırım :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Canım Çok güzel :nazar::nazar: Akşam ne yiyeceksin ?

kızalar menüm..

sabah
1 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
üzerine azıcık margarın
kaşar salam
1 haşlama yumurta
zeytin

öğlen
mercimek çorbası
salatalık

ara formçayda 3 kayısı

akşam karnabahar haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiber

3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay

yoğurttan sorna uykum geldi beaaa akşam olsada yatsak

menu harıka canım herzamankı gıbı sabahkı margarın cok az sanırım bısı olmaz puanı dusuk zaten ve sabah yemıssın bakalım cuma kac olcak kılo sen guzel kılo verıosun canım :nazar::nazar::nazar:

Bugünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yulaf Ezmesi 2 Yemek yoğurtla karıştırıp yeidm

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
2 böle bütün et ama çok büyük değildi yemeğini yapmışlar
Salata
1 yemek kaşığı zaytinyağlı barbunya

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Tam belli Değil
Kabak Yemeği
Salata

Ara
1 fincan Nescafe
1 kupa Yeşil Çay

Akşama aslında Ciğer Sote de olabilir karar veremedim:nazar:

Canım Çok güzel :nazar::nazar: Akşam ne yiyeceksin ?

cıgdemcım dunku kacamaklı gun yuzunden cok hafıf bısıler yemeyı ıstıorum mesela 5 paunlık marul salatası olabılır uzerıne peynır rendeleyerek :KK34::KK34::KK34:

sabah ekmek bıle yemedım dunu telafı etmek ıcın :KK19::KK19::KK19: ben 4,5 ayda 20 kıloyu verırken ole gezmek falan cıkmıodum dıyetım etkılenmesın dıye cunku gezınce duzen kalmıyor canım

X