• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meleğim gitti..

aysnrmzn

cennete uçuran iki kanat: SABIR ve ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
820
615
123
selam kızlar.. yazmak istiyorum buraya çünkü kimseye yeterince içimi dökemiyorum..çok güzel bir haber aldım adetimin bir günlük gecikmesiyle. bir melek gelecekmiş evimize 10 mayısta müsaitmisiniz kışa ben geliyorum diye haber verdi. sevindik istiyorduk çünkü. Rabbim de bekletmedi hiç verdi hemen şükürler olsun. sonra bulantılar halsizlik zor geçti ilk 3,5 ay. olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da razıydık.. sonra kızımız olacakmış onu öğrendik bayramdan önce adı hazırdı Elif diye seviyorduk babasıyla. sonra o tatlı kıpırtılar başladı hemen sonrasında tekmeler. ne tatlıydın sen öyle.. 18.haftaya kadar gelmiştik ve bir akşam kanama oldu haftalarca geçmeyen korku ve stresle geçen 4 hafta.onca ilaç onca iğne geçmedi ama sen sağlıklıydın her seferinde kalbin attı anne korkma dedin bırakmayacağım dedin.. sonra suyun azalmaya başladı ne kadar yattıysam su içtiysem olmadı sonra tamamen bitti. ama sen hala yaşıyordun inatçıydın sanırım biraz.. hastaneye yattım durumun ciddi kanında enfeksiyon var dediler. küçüktün doğsan da yaşamaz bebeğin dediler,seni kurtarmamız lazım dediler ve 16 eylül akşamı seni benden almaya karar verdiler. çok acıydı...nasıl tarif edilir bilmiyorum senin hala kalbin atıyordu. çok dua ettim o gece kendiliğinden hayatın sonlansın seni benden canlı canlı almasınlar diye çok dua ettim olmadı. ertesi sabah suni sancıyla doğdun meleğim. ve canlı doğdun seni benden canlı canlı kopardılar. kıpırtılarını hissettim doğarken.. sanki seni ben öldürmüşüm gibi acını yaşıyorum hala.. çok zordu meleğimm benim..
hastane günlerinden sonra annemde kaldım sanki biraz toplarladım gibi kendimi ancak bugün eşimle evimize geldik. evden öyle apar topar çıkılmıştı ki herşey ortadaydı. kullanılan ilaçlar,, reçeteler,, raporlar,, onları görünce çok kötü oldum.. ama geçecek biliyorum Allah ın izni ile geçecek.. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah.. bu arada kızlar çok korkuyorum tekrar bebek düşünmeye başladığımızda aynı problemleri yaşarım diye.. tam emin olmamakla birlikte koryoamnionit diye bir risk yüzünden bebeğimi kaybetmiş olabileciğim söylendi. ayrıntılı bilgiye genetik testler yapıldıktan sonra ulaşacağız. var mı böyle birşey duyan bilen çevresinde,, iyi örneklere çok ihtiyacım var da...

Allah yardımcın olsun... gönül isterdi ki çok güzel başlayan hikayeniz çok güzel bitsin ama rabbim böyle uygun görmüş.. buna da hamd olsun.. öncelikle size şifa diliyorum. siz sağlıklı olacaksınızki inşaallah doğacak yavrunuz da sağlıklı olsun... inşaallah bundan sonraki yavrunuz sağlıklı, sıhhatli nur topu gibi olur...

cok gecmıs olsun canım ınan ben okurken bıle kotu oldum su anda basıma agrı gırdı cok zor seyler atlatmışsın melegın tekrar kendı cennetine gıtmıs ama uzulme derdı veren allah dermanınıda verıp senı tekrar eskı mutlu gunlerıne de dondurur ben bu konuyu ıyıce araştır derım bır daha hayal kırıklığı yasamamak ıcın bu zor gunlerını ınsallh en kısa zamanda atlatırsın canım

allah sabır versin.dilerim bir daha yaşanmasın bu olay.rabbim neylerse güzel eyler.sabret ve dua et.inş bundan sonra çok güzel ve sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirirsin.

Back