- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
-
- Konu Sahibi Hayriye birdal
İnşallah buluruz yaBen doğum yapalı bir yılı geçti ama hala lekeler yerinde duruyor.çok fazla araştırma yaptım ama kesin çözüm bulamadim
canım kremin adı ne. bende soğuk ışık btl lazer yaptırdım. tam bitmedi. birde geri gelecek gibi ya. bu gün güneşte huylandımBenim lekeler azaldi ama bitmedi burdan duydugum bi kremi kullandim vu ara sanki gero geliyor gibi bitti diye sevinmistim ama kremi bitirene kadar kullanmami soyledi eczaci allah rast getorsin herkes farkli seyden memnun kaliyor dilerim herkes kurtulur lekelerden icindede ben
canım kremin adı ne. bende soğuk ışık btl lazer yaptırdım. tam bitmedi. birde geri gelecek gibi ya. bu gün güneşte huylandım
lütfen kremi yazar mısınBenim lekeler azaldi ama bitmedi burdan duydugum bi kremi kullandim vu ara sanki gero geliyor gibi bitti diye sevinmistim ama kremi bitirene kadar kullanmami soyledi eczaci allah rast getorsin herkes farkli seyden memnun kaliyor dilerim herkes kurtulur lekelerden icindede ben
İnsallah tabi.Son olarak arbutin içerikli bı krem aldım faydası olur umarım.İnşallah buluruz ya
Canim tek blt Soguk isik Lazer iyi geldi bana yuzde elli gecti. 2 Seans yaptirdim 2 de kontrol 700 tl vermiştim her seansa. Şey yapacam artık para biriktirip 3 ayda bi bu lazer i yaptırcam böle böle azalır inş. Kreme para harcamayacağım çünkü işe yaramıyorİnsallah tabi.Son olarak arbutin içerikli bı krem aldım faydası olur umarım.
Ne zaman yaptırdın peki. Lazeri pek önermiyorlar melasma için ama belki bu bot soguk lazer farklıdır .ben de araştırayım bakalımCanim tek blt Soguk isik Lazer iyi geldi bana yuzde elli gecti. 2 Seans yaptirdim 2 de kontrol 700 tl vermiştim her seansa. Şey yapacam artık para biriktirip 3 ayda bi bu lazer i yaptırcam böle böle azalır inş. Kreme para harcamayacağım çünkü işe yaramıyor
Ne zaman yaptırdın peki. Lazeri pek önermiyorlar melasma için ama belki bu bot soguk lazer farklıdır .ben de araştırayım bakalım
Öyle canını sıkma inşallah geri gelmezler.zaten her krem ve tedavi mucizevi iksirmis gibi lanse ediliyor da yalan kesinlikle uzun bir surec bu tedavi peki sizin melazmaniz nasıl olustuhadi ya . ocak ayında yaptırdım. hatta bazen düşünüyorum yaza geri gelirler mi diye . ama 8-9 seans kesin lazım. ve mezoterapi şu bu destek lazım. öle sosyal medyada anlatılan gibi tek seans olayı yalan yani. krem de yalan .
canım benim o kadar saçma oldu ki. benim 30 lu yaşlara doğru korkunç bi sivilce sorunum başladı. gittiğim her dermatalog oalyı rouccuran ile çözmek yerine habire krem dayadı. en son dediler ki sivilcelerin hormonal bizdenn diil. ella aknella hormon apı kullan sivilcen geçer. 3 ay yuttum. bu 3 ayda bu lekeler çıktı maalesefÖyle canını sıkma inşallah geri gelmezler.zaten her krem ve tedavi mucizevi iksirmis gibi lanse ediliyor da yalan kesinlikle uzun bir surec bu tedavi peki sizin melazmaniz nasıl olustu
Sakin expigment yada farkli soyan kremleri deneme daha yeniyse lekelerin farkli yollar dene daha berbat yapıyorcanım benim o kadar saçma oldu ki. benim 30 lu yaşlara doğru korkunç bi sivilce sorunum başladı. gittiğim her dermatalog oalyı rouccuran ile çözmek yerine habire krem dayadı. en son dediler ki sivilcelerin hormonal bizdenn diil. ella aknella hormon apı kullan sivilcen geçer. 3 ay yuttum. bu 3 ayda bu lekeler çıktı maalesef
Ya ben inanmıyorum maalesef artık kreme. En fazla dermapen alır evde kendim yaparım . Cunku yoruldum artik sacma seylere para vermektenInstagramda aromaterapi sayfalari var aromaterapi_brk diye mesela ordaki urunlerden kullanan varmi artdehuile diye yaglar ekliyormus varmi kullanan urunlerini
Bana lazer onermedi yuksel oltulu var samsunda ona gittim daha cok kararir dedi esmer oldugum icinBen artık sadece lazerleri deneyeceğim canım . Nd switch lazeri deniycem mesela aklımda o da var .