- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.400
- 598
sevindim araştırmışlar en azından..ama gömülmekte istemiyordu..Facebook'ta ki intihar videosu ile sosyal medyayı sallayan Mehmet Pişkin'in intihar notu bir anda herkesin konuştuğu konu oldu.
Ancak Mehmet Pişkin'in videoda vasiyetinde belirttiği isteği yerine getirilmedi. Mehmet Pişkin ne yazık ki kadavra olarak kullanılamayacak.
İntihar videosundaki Mehmet Pişkin'in vasiyeti olmadı!
İntihar videosu çektikten sonra hayatına son veren Mehmet Pişkin'in, 'kadavra olarak kullanılsın' dediği bedeni, vasiyetine rağmen gömülecek.
Arkasında intihar videosu bırakarak hayatına son veren Mehmet Pişkin'in vasiyesi yerine getirilemiyor. Pişkin'in arkadaşı Berna Akçalı Gür, otopsi yapıldığı için bedenin kadavra olarak kullanılamayacağını belirtti.
Gür yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:
"ARZUSU KISMEN DE OLSA YERİNE GETİRİLDİ"
"Mehmet'in son arzusu bildiğiniz üzere bedeninin kadavra olarak kullanılmasıydı. Biz onun bu arzusunu yerine getirmek amacıyla Çapa Tıp Fakültesinin Anatomi Bölümü ile görüştük. Kendileri otopsi yapılmış olan bedenlerin tıp fakültesinde kadavra olarak kullanılmaya uygun olmadığını ilettiler. Ancak adli tıpdaki incelemeyi yapan doktorumuz kendilerinin eğitim amaçlı kullanmak için tüm bedenini değil ancak topladıkları parçaların 3 ay boyunca öğrenciler tarafından incelendiğini ilettiler. Bu çerçevede Mehmet'in arzusu kısmen yerine gelmiş oldu."
http://www.haberform.com/haber/face...u-vasiyet-ne-kadavra-kullanildi-mi-125025.htm
inançlı yada inançsız her insan intihar eder eğer onun meyili varsa...meyili yoksa edemez ne kadar sıkıntıda olursa olsun..İnançsız insanların, sonu hep hüsran oluyor malesef... Allah affetsin...
Alakası Yok.. Herşeye Karşı,İnancı kalmamış.. Umudu kalmamış.. Yarınlara ümitli bakamamış...inançlı yada inançsız her insan intihar eder eğer onun meyili varsa...meyili yoksa edemez ne kadar sıkıntıda olursa olsun..
Bilmem ki belki annesi çocuğunun ruh halinin iyi olmadığını düşündü, yanlış karar aldığını düşündü. Aklıma benim ilk ailesi mezar istemiş olabilir gibi geldi. bu arada kadavra olarak kullanılsa bile vücudu yok olmuyor, işleri bitince zaten gömüyorlar...ailesi vasiyetini kaale almadımı?
inanın intihar etmek için meyilli olmak yatkınlık olması gerek..her kez yapamaz..cesaret edemez..Alakası Yok.. Herşeye Karşı,İnancı kalmamış.. Umudu kalmamış.. Yarınlara ümitli bakamamış...
tabii yoksa her umudunu yitiren, her büyük sorun yaşayan bunu düşünür ve uygulardı... Allah bu aşamaya getirmesin kimseyi. Amininanın intihar etmek için meyilli olmak yatkınlık olması gerek..her kez yapamaz..cesaret edemez..
sagol ablam allah razı olsun aminnnnnn konuyu hem bırda hemde sosyal paylasım sıtelerınde okudum ve vıdyoyu babamıda anlaya bılmek ıcın defalarca ızledım bılıyorumkı cok zor abla babam zaten kendınce bızlerı dusundugu ıcın yaptıgınıda bılıyorum aslında anname sureklı benım olumum sızın kurlusunuz demıstı annem ıse ayakkabın kapıda dursun sen otur yeterkı basımızda ol dıyordu aslında babmın mektubunu hergun okuyor onu yazarken neadar agladıgını bılıyorum hıs edıyorum kolay degıl bılıyorumbulutefe,
bu haberi okumuş olmana üzüldüm, keşke hiç girmeseydin konuyaAh ablacım inşaallah Rabbim babacığına merhametini esirgemesin fakat sakın nasıl anlamadık diye kendinizi suçlamayın, böyle bir kararı vermek çok zordur, baban sizi üzmemek için ruh halini gizlemiş olabilir, videoda bir nokta vardı mesela, doğumun tamamlanmasını bekledim diyordu Mehmet yani bir insan karar verirken aslında ailesini, çevresini, dostlarını, eşini defalarca düşünüyordur.
bulutefe,sagol ablam allah razı olsun aminnnnnn konuyu hem bırda hemde sosyal paylasım sıtelerınde okudum ve vıdyoyu babamıda anlaya bılmek ıcın defalarca ızledım bılıyorumkı cok zor abla babam zaten kendınce bızlerı dusundugu ıcın yaptıgınıda bılıyorum aslında anname sureklı benım olumum sızın kurlusunuz demıstı annem ıse ayakkabın kapıda dursun sen otur yeterkı basımızda ol dıyordu aslında babmın mektubunu hergun okuyor onu yazarken neadar agladıgını bılıyorum hıs edıyorum kolay degıl bılıyorum
bunda cok haklısın abla eşimde aynı seylerı soyluyor ben evde yanlız kalınca defalarca arıyor sanırım korkuyor.. ben kednımı hala toparlayamadım arefe gununden bayram akşamına kadar agladım hıc uyumadan ve bayramı esıme zehır ettım cıddıı bı tedavı gormeye ıhtıyacım oldugunun farkındayım cunku hayata tutunamıyorum adepte olamıyorum 5 dakka ıyıysem 5 saat kotuyum ve esıme zarar verıyorum ailemede abla tek kabullenemedıgım ıntahar edısı ınan bunu aklımdan hıc ama hıc cıkaramıyorum ısyan etmedım hıc ama bılmıyorum mantıgımı aklımı kullanamıyorum sanırım artık abla cok sagol benı dusundugun ve bunları yazdıgın ıcın allah razı olsun ablambulutefe,
babanın mektubunu okuma artık, bunu kendinize yapmayın ablacım, biliyorum babandı, biliyorum için yanıyor ve yeri dolmayacak ama bunu kendine yapma, kendine kötülük ediyorsun
Artık yavaş yavaş kabuk bağlaması gereken bir yarayı hergün kanatırsan bir süre sonra o yara çok daha derin içinden çıkılmaz acılara sebep olur.
Aylardır toparlayamadın kendini, ayrıca sen inançlı bir kızsın biliyorsun ki senin burda acı çekmenin babana hiçbir faydası yok, lütfen kendini toparlamalı ve baban için güçlü bir kadın olup onun ruhunu hafifletmek için birşeyler yapmalısın.
Bir büyüğün olarak senden rica ediyorum, bir an önce hiç vakit kaybetmeden tedavi ol bulut, ne kendine, ne eşine, ne annene ve kardeşlerine bunu yapmaya hakkın yok, bak ablacım eğer tedavi olmazsan bu boşluk içinde büyür ve kendinden bile vazgeçme noktasına gelirsin, günah değil mi gül gibi eşin var, sen genceciksin, anneciğin var, annen babanı yitirmiş birde evladının sağlığını düşünüp yıkılmasına sebep olmaya hakkın yok.bunda cok haklısın abla eşimde aynı seylerı soyluyor ben evde yanlız kalınca defalarca arıyor sanırım korkuyor.. ben kednımı hala toparlayamadım arefe gununden bayram akşamına kadar agladım hıc uyumadan ve bayramı esıme zehır ettım cıddıı bı tedavı gormeye ıhtıyacım oldugunun farkındayım cunku hayata tutunamıyorum adepte olamıyorum 5 dakka ıyıysem 5 saat kotuyum ve esıme zarar verıyorum ailemede abla tek kabullenemedıgım ıntahar edısı ınan bunu aklımdan hıc ama hıc cıkaramıyorum ısyan etmedım hıc ama bılmıyorum mantıgımı aklımı kullanamıyorum sanırım artık abla cok sagol benı dusundugun ve bunları yazdıgın ıcın allah razı olsun ablam
haklısın ablam tamam abla en kısa surede gıdcam tedavıye annem ve 2 kız kardesım babam oldukten hemen sonra basladılar tedavıye ve hala devam edıyor tedavılerı duzenlı ılac kullanıorlar ama ben red ettım tedavıyı ve gıtmedım hıc.. buna ıhtıyacım var farkındayım aslında durumumun bu bosluk ıcınde bı cokkez kendımı kaybettım aslında ama esım onlemını almıs ve evdehıc ılac bırakmamıstı atmıstı hepsını annem esım defalarca konustu aslında abla senınde yazdıklarını okuyunca haklı olduklarını bıkez daha anladım cunku aynı seylerı soyledıler her konusmalarında sagol ablam tesekkur ederımBir büyüğün olarak senden rica ediyorum, bir an önce hiç vakit kaybetmeden tedavi ol bulut, ne kendine, ne eşine, ne annene ve kardeşlerine bunu yapmaya hakkın yok, bak ablacım eğer tedavi olmazsan bu boşluk içinde büyür ve kendinden bile vazgeçme noktasına gelirsin, günah değil mi gül gibi eşin var, sen genceciksin, anneciğin var, annen babanı yitirmiş birde evladının sağlığını düşünüp yıkılmasına sebep olmaya hakkın yok.
Tedaviye başlıyorsun ve beni haberdar ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?