Gelinlik Modelleri Mehmet Bozan İzol --Ayşegül Sazak düğünü...

gelinlik uzun kalmış sankikaydirigubbakcemile3 duvak da çok kötü gerçekten emanet gibi duruyor. allah mutlu mesut etsin

bu duvaklar pek kötü oluyor ya bi de damatla boyları yakın.niye böle duvaklar seçerler

Allah mesut etsın ...düğün görkemlı kişiler zengin ne hikmetse zevk yok yaa gelinlik begenmadım sacı hele rezalett evden yapıp gelmıs gibi kaydirigubbakcemile3 cokmu aradı bu modelı gelın acaba

valla çok para saymıştır yaa yazık o paraya beee ...

bende beğenmedimn heleki etek kısmı felaket yaaa....
ünlülerin geneli böyle zevksizler yaa para vear emmeee zev yok kaydirigubbakcemile3

vallahi benim gelinliyim bu gelinlikten kat kat güzel bence para çok zevk yok gerçektenkaydirigubbakcemile3

Gelinliği beğendim açıkcası ama saç makyaj ve duvak rezalet aceleye gelmiş sanırım kafamçokkarıştı

etegiii saçı duvagı hiç güzel deil acaip basit kaçmış..

ALLAH mesut etsin..
Gelinligi, saci, duvagi hic begenmedim.. Hakikatende onlar hic guzel gelinlikler tercih etmiyorlar..
Bizler daha zevkliyiz şakkıdı

Bu mu görkemli düğün

Görkemin anlamını bilmiyorlar sanırım

O gelinlik kaçıncı el acep sempatiksalakcinni etek ucundaki perde danteli gibi olan şeyler neyse sempatiksalakcinni

Saç ve makyaj sıfırın altında zati sempatiksalakcinni

nası bi gelin nası bi gelinlikk.hiç beğenmedmm hiççç:umursamaz:

ne biçim bi gelinlik o öyle klava: Allah bilir ne kadar para vermiştir valla çok merak ettimkaydirigubbakcemile3

Gerçekten çok enteresan, çevresinden hiç mi kimse gelinlik hakkında yorum yapmamış. Nasıl bir seçim bu, çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…