- Konu Sahibi Halikarnas
Bu arada o yarışmada, salak gibi davranan bazı kadınların, bu işi özelliikle yaptığunı düşünüyorum..
Yani öyleleri çıkıyor ki gerizekalı gibi konuşuyor, kimse o kadar saf olamaz, mümkün değil bilerek yapıyorlar, danışıklı dövüş olayı..Kurmaca yani, rayting düşüncesi..
evet denizcim kesinlikle katılıyorum....
arada bazı haftalar kaptırıp 10-20 veya daha uzun dakikalar izlediğim oluyor...
bir kaç hafta hiç bakmadan izledikten sonra çok bariz farkettim....
izlenimlerime göre ilk haftada ki kedicik hariç normal insan hallerinden eser kalmadı hiç birinde..
kedicik zaten hep rol...ona da inanmıyorum...bir kaç kez aptal rolünden sonra zeki bakışını yakaladım kesinlikle rol yapıyor...
orda özel eğitim alıyorlar...göz süzmeler, kirpik kırpıştırmalar, kelimeleri yayarak konuşmalar bunlar ilk hafta yoktu....sonra yavaş yavaş başladı ve şimdi hepsi "profesyonel aptal sarışın bomba" oldular...
seksi kıyafetler abartılı makyajlar artık kabere kızlarını aratmıyorlar...aptal sarışın meme bacak açmaktan çok boyanmaktan başka birşey bilmez ya ...fıkralar da patronun sekreteri de hep sarışın olur...
sarışınlar ve kıskanç insanlar var oldukça bence bu imaj kolay kolay silinmez...
artı hiç umurum da değil kaydirigubbakcemile2 gidip biraz daha mı açtırsam rengini:icecream: