• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mehmet ali erbil'le 50 sarışın

ben seyretmiyorum cünkü begenmedim görsel 50 sarisini koymuslar oraya bacak gögüs shov yapiyolar bol bol masallah esiminde seyretmesini istemem cok sarisin görmek istiyosa kana kana doya doya bana bakmasi yeterlikaydirigubbakcemile3:jeyyar:

tatlım benim merak ettiğim çok şey var...

programın adı mesela; neden 50 Sarışın:uhm: neden 50 kadın değilCADIARZU neden 50 esmer değilfisfisfisneden 50 kumral veya 50 kızıl değil de 50 sarışınkötükedihüso

vee neden 1 erkek yarışmacıya 50 tane Sarışın Kadın -tatlicadiarzu-

veeee "önyargı" derken neyi kastediyorlar:uhm:

canım neden sarışın? çünkü toplumda sarışınlar aptal olur yargısı olduğundan.....

diğer soruların cevapları hepsi aynı tatlım beim fikrim bu.....

ama hiçbiri orjinal sarı değil o ayrı....
lülülülülülü

tatlım benim merak ettiğim çok şey var...

programın adı mesela; neden 50 Sarışın:uhm: neden 50 kadın değilCADIARZU neden 50 esmer değilfisfisfisneden 50 kumral veya 50 kızıl değil de 50 sarışınkötükedihüso

vee neden 1 erkek yarışmacıya 50 tane Sarışın Kadın -tatlicadiarzu-

veeee "önyargı" derken neyi kastediyorlar:uhm:

Sarduş hep bir kanı vardır sarışın işte diye.
Hepsi boyalı sırf dekolte heryerleri gün geçtikçe daha çok açılan 50 tane kadın.
Böylede olunca gerçek sarışınlar sanki rencide ediliyor gibi geliyor.
Bilgi beceri ve genel kültür sanki sarışınlarda yokmuş gibi gösteriliyor.
Adam iyice cıvıttı çünkü tamamen bel altı çalışıyor.

evet arkadaşlar bu yarışma programını nasıl buluyorsunuz?

formatı beğeniyormusunuz?

yarışmanın adı neden 50 sarışın? neden 50 kadın veya 50 esmer veya 50 kumral veya 50 kızıl değil de neden 50 sarışın dersiniz?

programın reklamında kullanılan "50 güzel sarışın kadın haklarındaki önyargıyı" cümlesinde ki önyargı nedir?

birinci cvp: hayır
ikincisi aptal sarışın kavramı için...sahte sarışınlar ordusu...
üçüncüsü önyargı bütün kadınlar aptal görünse de akıllıdır...bunu ispatlıyolar kızlar sonuçta dimi...kaydirigubbakcemile5

birinci cvp: hayır
ikincisi aptal sarışın kavramı için...sahte sarışınlar ordusu...
üçüncüsü önyargı bütün kadınlar aptal görünse de akıllıdır...bunu ispatlıyolar kızlar sonuçta dimi...kaydirigubbakcemile5

katılımın için çok teşekkür ederima.s.

üçüncüsü önyargı bütün kadınlar aptal görünse de akıllıdır

canım bunu anlayamadım:uhm:
önyargı "bütün kadınlar aptal görünse de akıllıdır" mı

yoksa "bütün kadınlar aptal" mıdır

yoksa "sarışınlar aptal" mıdır

çünkü yarışmanın adı 50 Kadın değil....

50 Sarışın.!!!

ben seyretmiyorum cünkü begenmedim görsel 50 sarisini koymuslar oraya bacak gögüs shov yapiyolar bol bol masallah esiminde seyretmesini istemem cok sarisin görmek istiyosa kana kana doya doya bana bakmasi yeterlikaydirigubbakcemile3:jeyyar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis.

çok saçma bi yarışma çarkı felegi izliyorum eğlenceli..alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 aptal sarışın derler ama benim gibi zeki sarışınları unutup söylerler bu lafıdelikafadulden

yarışmadan haberim yok atasözlerimizde sarışın adı var esmerin tadı var desede
bence erkeklerin genelinde sarışın kadınlara karşı bir zaaf var yarışmanın
reyting kaygısıyla böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum

kaydirigubbakcemile3 aptal sarışın derler ama benim gibi zeki sarışınları unutup söylerler bu lafıdelikafadulden

reyting kaygısıyla böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum

Barçmanım katılımın için çok teşekkürlera.s.
sen dünyanın en zeki kadınlarından birisidir:enbuyukkk:

zeki insan kendiyle dalga geçebilir, tüm komplekslerini aşmıştır ve sevgisini göstermekten utanmaz....veee sen bunların hepsine sahipsinŞeniz:nazar:

Barçmanım katılımın için çok teşekkürlera.s.
sen dünyanın en zeki kadınlarından birisidir:enbuyukkk:

zeki insan kendiyle dalga geçebilir, tüm komplekslerini aşmıştır ve sevgisini göstermekten utanmaz....veee sen bunların hepsine sahipsinŞeniz:nazar:

sağol birtanemŞeniz benim kafada biraz fazla çalışıyor bunu azaltmanın yollarını arıyorumkaydirigubbakcemile3 yorgun düşüyorum vallaa

ben de bir sarışın olarak yarışmayı eğlenceli buluyorum (yine de izlemiyorum) ama kadınlara yönelik çok ince aşağılamalar var
sarışınlar aptaldır gibi
50 sarışın kadın ancak 1 erkek kadar zeki olabilir gibi
tabii bunlar hep polemik konusu o yüzden daha derine inmeyeceğim :roflol:
mali işte her zamanki zıpırlığını yapıyor, sevenler izler zaten şahsen ben izlemiyorum

Yarısmayı sadece gelen mısafırım hiçbir hafta kacırmadıgı ıcın onlarla ızlemek zorunda kaldım ?

Aslında ilk duydugumda sunucuyu belden asagı esprılerıyle tanıdıgımız ıcın,hıc mı akıl yok bu kızlarda dıye düşünmüştüm... Kendılerını ele güne rezıl edecekler demiştim...Zaten bırını kovmakla rezıl etmıstı bıle sunucusu...

Ve de 50 sarısın olarak duydugumda özellıkle sarısın olmalarını(ne kadar cakma da olsa) hani piyasada aptal sarısın imajı vardır ya afedersınız,onu egale etmek ıcın herhalde diye yorumladım,çünkü sorulan sorular bana pek abzürd gelmedı acıkcası..
Güncel,tarihi..vs sorular...

Ama sırf programın reytıngı tavan yapsın dıye,göğüs dekolteler,super mını elbıseler,yüzler boya küpü,görsel showlar..vs olayı programı bıraz amacı dışına cıkarıyor...

ızleyen kişileri soruları düşündürmeye değilde oradakı hatunların albenisine yöneltmeye calısıyorlar...

''Aptal Sarışın'' sözünün dogru olmadıgını ortaya cıkarmaya calısan bir grup ''Aptal Sarışın'' sözünün destekleyicisi.ılk önce o sarısınlara(Bi coguda çakma sarısın zaten) aptalca davranmaları soylenmıs muhtemelen sonrasında da yo yooo bu boyle degıl aslında çıkmazının dolu oldugu bır yarısma.O sorular baska bir formatta baska ısım altında olsa belkıde gercekden bılgı yarısması olarak gorulebılır ama altında yatan bu aptal sarısın zıhnıyetı yuzunden de hıcbır kategorıye sokamadıgım bır program.

''Aptal Sarışın'' sözünün dogru olmadıgını ortaya cıkarmaya calısan bir grup ''Aptal Sarışın'' sözünün destekleyicisi.İlk önce o sarısınlara(Bi coguda çakma sarısın zaten) aptalca davranmaları soylenmıs muhtemelen sonrasında da yo yooo bu boyle degıl aslında çıkmazının dolu oldugu bır yarısma.O sorular baska bir formatta baska ısım altında olsa belkıde gercekden bılgı yarısması olarak gorulebılır ama altında yatan bu aptal sarısın zıhnıyetı yuzunden de hıcbır kategorıye sokamadıgım bır program.

tatlım ben yarı çakmayım bu durumda ne oluyorumCADIARZU yarım akıllı mı:mymeka:

Yarısmayı sadece gelen mısafırım hiçbir hafta kacırmadıgı ıcın onlarla ızlemek zorunda kaldım ?

Aslında ilk duydugumda sunucuyu belden asagı esprılerıyle tanıdıgımız ıcın,hıc mı akıl yok bu kızlarda dıye düşünmüştüm... Kendılerını ele güne rezıl edecekler demiştim...Zaten bırını kovmakla rezıl etmıstı bıle sunucusu...

Ve de 50 sarısın olarak duydugumda özellıkle sarısın olmalarını(ne kadar cakma da olsa) hani piyasada aptal sarısın imajı vardır ya afedersınız,onu egale etmek ıcın herhalde diye yorumladım,çünkü sorulan sorular bana pek abzürd gelmedı acıkcası..
Güncel,tarihi..vs sorular...

Ama sırf programın reytıngı tavan yapsın dıye,göğüs dekolteler,super mını elbıseler,yüzler boya küpü,görsel showlar..vs olayı programı bıraz amacı dışına cıkarıyor...

İzleyen kişileri soruları düşündürmeye değilde oradakı hatunların albenisine yöneltmeye calısıyorlar...

evet yaa ne kdr açık giyiniolar..
herkes ayrı bi alem..
insanlar oraya ne diye cıkıolar hiççç anlamıyorum
coguda ne kdr güzel..yazık ediolar kendilerine..

reyting kaygısıyla
böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum

Aynen şekerim..

Olay bu, rayting olayı..Oraya 50 esmer koysalardı, bu yarışma özellikle erkekler tarafından bu kadar izlenmezdi..

Bu arada ''aptal sarışın'' düşüncesinin, zamanında sarışınları çekemeyen biri ya da birilerinin kasıtlı olarak uydurduğunu düşünmüşümdür hep..

Ne alaka yanii? Aptal sarışın? Genelleme yanlış..

Bu arada o yarışmada, salak gibi davranan bazı kadınların, bu işi özelliikle yaptığunı düşünüyorum..

Yani öyleleri çıkıyor ki gerizekalı gibi konuşuyor, kimse o kadar saf olamaz, mümkün değil bilerek yapıyorlar, danışıklı dövüş olayı..Kurmaca yani, rayting düşüncesi..

tatlım ben yarı çakmayım bu durumda ne oluyorumCADIARZU yarım akıllı mı:mymeka:

Valla şeker ben zekayla sac rengının,göz çekikliğinin,tırnak uzunlugunun,burun egrılıgının vs vs (daha orneklerı uzatabılırım bılıon ama sohbete cevırmıyım sorunu dedım :jeyyar: )
ılgısı oldugunu dusunmedıgımden sen gozumde en akıllı kadınlardan bırı olarak duruyosun yerimseniben

Back