Anket Mehmet Ali Erbil yarışma programı yapmayı bıraksın mı?

Mehmet Ali Erbil yarışma programı yapmayı bıraksın mı?

• Ankete Katılan
    86
bencede gitsin..hep ayni bel altı bayat espirilerinden gına geldi..denk gelirsem kanalı hemen degistiriyorum...:bbo:

bencede biraksin yada stilini degistirsin artik ee celikte degisti artik
yaa:Roflol:

bel altı espirilerle herkes güldürür insanları. çok seviyesiz buluyorum kendisini.eşi nasıl tahammül ediyorsa o hareketlerine önüne gelene asılıyo adam. bıraksın bencede..sevmiyorum..

arz talep meselesı..:1closedeyes:
demekkı ızleyen ve begenenler var hala program yapıyor:kahve:

kimine göre halen çekici ve halen esprili gelebilir
ama artık ben mehmet alinin eski performansını
gösteremediğini ve reytinginide daha çok belaltı ve güncel
haberlere gönderme yaparak sağladığını düşünüyorum
özellikle son yaptığı programda da bunu gösteriyor
bir an evvel bitsin bende paramı alayım gözüyle yapıldığı ap açık ortada...

Çok Hadsiz Bi adam imajı çizmeye uğraşıyo Tvde Normalde nasıldır bilemem
O yüzden Bu işi bırakması Benim için üzücü OLmaz_!

bence mehmet alinin dönemi geçti .hep aynı hareketler espriler.birazda yüzü eskidi tabii..insanlar da artık herşeyden çabuk bıkar oldu.. yeni yüzler programlar yarışmalar istiyorlar..belki kendini yenileseydi başka bir konseptle ekrana gelseydi...o zaman farklı olabilirdi.

katılmıyorum.:1closedeyes:
Mehmet ali erbil çok iyi bir insan vede çokkk komik.:1closedeyes:
Seviyesiz demek için yakından tanımak lazım..
Önyargılı olmamak gerek...
:icecream:

yanılıyorsunuz hanımefendi illaki yakından tanımam gerekmez .Bütün türkiye biliyor seviyesizliğini yıllardan beri izliyoruz .bütün büyük kanallardan kovulmasının sebebi lakayt tavırlarıdır

son yaptığı yarışmayı seyretmedim :1shok:onun için yorum yapamıyorum:sm_confused: ama iyi bir showman :sm_cool:olduğu kesin yüzünü eskittijeyyar ve şakalarının dozunukafamçokkarıştı kaçırdı bu doğru ama a.s.

Yıllardır iş yapıyor ya bu adamın programları,pes doğrusu. hep bel altı,hep seviyesiz.. Kötü espriler,yılışmalar.. o kadar uyarılar aldı hala aynı hala aynı.. arz talep meselesi galiba. :bbo:

Back