Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz sakın bir şey yazmayın, onun sizden özür dilemesi gerek sadece özür dilemekle de olmaz gönlünüzü alması gerek yaptığı çok yanlış bir şey. Sizin yerinizde olsaydım çok soğurdum ondan. Dediğiniz gibi çok havalanmış havasını söndürün derim.
klise bi laf al; donerse senindir , donmezse zaten hic senin olmamistir. ciddi bir hastalik durumunda tepkisiz kaliyorsa: uzak dur, unut , hic olmamis farzet!
Siz sakın bir şey yazmayın, onun sizden özür dilemesi gerek sadece özür dilemekle de olmaz gönlünüzü alması gerek yaptığı çok yanlış bir şey. Sizin yerinizde olsaydım çok soğurdum ondan. Dediğiniz gibi çok havalanmış havasını söndürün derim.
evet inanın bende çok soğudum birden hatta nerdeyse içimden atma aşamasına geldi ama hala tutunan bir bağ var içimde inceden bende yazmıyorum bakalım şimdi bide ben ona mesaj atsam varya daha lafı döndürür dolaştırır sen durup dururken trip atıyorsun ne var bunda der sen suçlusun der
klise bi laf al; donerse senindir , donmezse zaten hic senin olmamistir. ciddi bir hastalik durumunda tepkisiz kaliyorsa: uzak dur, unut , hic olmamis farzet!