işte ben nedense aldatılmaktan çok korkuyorum öyle birşey başıma gelmedi ama tek kriter güven sadıklık haline gelmeye başladı bende burdaki hikayeleri filan da okuyunca o açılardan gerçekten sadık biri o yüzden mantık diyorum ama seviyorum da galiba çünkü şu an mutsuzum o hayatımda olmadığı içinsen ıyıyken herkes ıyı olur adamsa senın kotu gınunde destek olsun, sevıyrum desen anlamaya calısırım da mantık evlılıgı ıcın vs falan demıssın hangı mantık bu Allah askına ? bsver gtsın bacım ya kalk sılkelen once kendını snra kafanı tpla derslerıne asıl dısarda cıvıl cıvıl bı hayat var bu ruhsuzdan da cok var elbet daha ıyısını bulursun
işte ben nedense aldatılmaktan çok korkuyorum öyle birşey başıma gelmedi ama tek kriter güven sadıklık haline gelmeye başladı bende burdaki hikayeleri filan da okuyunca o açılardan gerçekten sadık biri o yüzden mantık diyorum ama seviyorum da galiba çünkü şu an mutsuzum o hayatımda olmadığı için
evet canım haklısın çok güzel şeyler yazmışsın emin ol gözüm yaşardı Allah razı olsun bu kadar içten yazıp ilgilendiğin için başkada yazan olmadı zaten çok sağol benim ilk sevgilim değil ama bana bu kadar değer veren kimse olmamıştı aslında benim kararsızlığıa düşme sebebim bana çok güzel günler de yaşattı istediğimi yedirdi içirdi o yüzden o kötü anlardaki adamla iyi zamanlarımızdaki adamın aynı kişi olduğuna asla inanamıyorumvalla kendını ıyı ölç tart bence sevmenın galıbası olmaz, alısmıssındır sonucta anıkarın var onunla yoklugunu cekmen cok nrmal ama bu onu sevdıgın asık oldugun anlamına gelmez bence, ha sevsen bıle sen kalbım sıkıstı dıye can havlıyle aradıgın adam bısey olmaz deyıp k.cını devırıp yatıyrsa sevsen bıle terket. ederınden fazla deger basını yere egeer. Senın ılk sevgılın mı? bırde aldatılmanın nesınden korkuyorsun her kadın korkar bır parca ama korkularından kacarsan hayatı yasamamıs olursun. ne yanı sevmek asık olmak cok guzel duygular sen sırf aldatılmaktan korktugun ıcın bu duyguları yasamaayacak mısın? Kaldı kı bu doktorunda aldatmayacagı ne malum? artık oyle bır devırdeyız kı, kımse ıcın bu bunu asla yapmaz dememelıyız cunku yapıyorlar
evet canım haklısın çok güzel şeyler yazmışsın emin ol gözüm yaşardı Allah razı olsun bu kadar içten yazıp ilgilendiğin için başkada yazan olmadı zaten çok sağol benim ilk sevgilim değil ama bana bu kadar değer veren kimse olmamıştı aslında benim kararsızlığıa düşme sebebim bana çok güzel günler de yaşattı istediğimi yedirdi içirdi o yüzden o kötü anlardaki adamla iyi zamanlarımızdaki adamın aynı kişi olduğuna asla inanamıyorum
evet bende kendi haline bıraktım ama oda inatçı keçi hiç birşey yazmıyor sizce hatasını anlayıp düşünüp yazar mıAyrı dahi olsanız eğer konuşuyorsanız geçmiş zamanın hatırına ilgilenmesi gerekirdi ki birde doktormuş ekstra sorması gerek nasıl oldun diye
biraz kendi haline bırak olmasada olur diyen cinsten bir adam içinde kendini üzme.
valla ben artık sadece filmlerde olduğuna inanıyorum ne yazıkki bide sevgiye muhtacım heralde gördüğüm ufacık iyiliğe ömrümü veriyorumNee demek lafı olmaz :) baska yazanlarda olacaktır
daha karsına nelerı cıkar senı daha cok sevecek daha cok deger verecek kısıler cıkar sen bu doktora gerı donmezsen tabı :) sadece dızılerde mı oluyor sanıyorsun oyle tutukulu askları? gercek hayatta da var, sende yasarsın ınsallah :)
daha once de syledım ıyı gunde herkes ıyıdır gercek dost, arkadas, hayat arkadası kotu gunde bellı olur.
Onu bilmem ama bence sen asla ve ASLA bişey yazma arama sormaevet bende kendi haline bıraktım ama oda inatçı keçi hiç birşey yazmıyor sizce hatasını anlayıp düşünüp yazar mı
valla ben artık sadece filmlerde olduğuna inanıyorum ne yazıkki bide sevgiye muhtacım heralde gördüğüm ufacık iyiliğe ömrümü veriyorum
valla işte bende gayret ediyorum yazmamak için bu arada teşekkür ederim sizede cevabınız için ama çok zor dayanıyorum ağlıyorum sürekliOnu bilmem ama bence sen asla ve ASLA bişey yazma arama sorma
ben kedileri çok severşm biliyomusun ama annem aldırmıyorOnu bilmem ama bence sen asla ve ASLA bişey yazma arama sorma
Zor olur mutlaka başka şeylerle oyalanmaya bak kimse vazgeçilmez değildir gün gelecek üzüldüğün için kendine kızacaksın belkidevalla işte bende gayret ediyorum yazmamak için bu arada teşekkür ederim sizede cevabınız için ama çok zor dayanıyorum ağlıyorum sürekli
belkide ama başka insanlarla konuşunca onun kadar güvenemeyeceğimi görüyorumZor olur mutlaka başka şeylerle oyalanmaya bak kimse vazgeçilmez değildir gün gelecek üzüldüğün için kendine kızacaksın belkide
ayrılmadık gibi duruyor yanı bu konu konuşulmadı ama 2 gündür hiç birşey yazmadı canımBende ayni senin gibiydim. Ama sorun karsi tarafta degil bendeymis. Ben onu hayatimin merkezine koydukca o kacti. Onu sadece sevgili gibi degilde es dost arkadas her vasfa koydugum icin kacti .Sonrada ben yolladim. Gidecek olana kal demem kimseyide zorla yanimda tutamam. Gururluyumdur geri donmem. Yani demem o ki cok deger verdigimiz icin oluyor. Biraz ilgili kendine yönelirsen noluyor falan der. Sen kendine odaklan daha ayrılmamışsiniz bile
ayrılmadık gibi duruyor yanı bu konu konuşulmadı ama 2 gündür hiç birşey yazmadı canım
sosyal medyaya iğneleyici laflar paylaştım genelde yanlış mı yapıyorum sence mesela seven insan her kşulda yanında olur tarzı sözler paylaşıyorumSen bekle biraz daha senden geri donus bekliyor buyuk ihtimalle sen yap sosyal medyada paylasimlari o merak edip yazar.
sosyal medyaya iğneleyici laflar paylaştım genelde yanlış mı yapıyorum sence mesela seven insan her kşulda yanında olur tarzı sözler paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?