• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mehaba arkadaşlar

kjnxcnsmc

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
128
20
13
benim buraya açtığım 2.konum psikolojim çok bozuk ve nasıl düzelecek bilmiyorum. Sevgilimle ayrıldık gibi bir şey buda önceki psikolojik sorunlarımın daha fazla azmasına sebep oldu ve yüksek lisans yaptığım için bir sürü ödevim ve sunmam gereken slayt var ama hiç hazırlanamıyorum hiçbir şey yapmak canım istemiyor dışarı çıkmak bile sürekli boş boş sadece yatmak istiyorum ama yatarken bile ruhum sıkılıyor.

ben daha önceki konumda belirtmiştim erkek arkadaşımı yanıma yakıştırmıyorlar bende tip olarak çok sevmiyorum ama karakter olarak iyi, sadık biri diye mantık evliliği yürütüyorum sevgilim hekim bunu söyleme sebebim de tıbbi konulara hakim bunu bilin diye ben geçen 3 gün önce rahatsızlandım gece vakti 00.30 suları kalbim sıkıştı göğsüm ve sırtım aynı anda ağrı girdi ve ben gerçekten kalp krizimi geçiriyorum diye çok korktum sevgilim uyuyordu ve daha çok olmamıştı yatıyorum dedikten sonra 25 dakika filan geçmişti max.

onu aradım panik yaptığım için neyse uyandı noldu diye tepki verdi bende çok kötüyüm canım dedim sonra anlattım ve bana direk bir şey olmaz dedi halbuki ben acile gitmeye hazırlanıyordum ve ona şiddetli bir ağrım olduğunu söylemiştim daha sonra herkeste olabileceğini her ağrı tehlikelidir diye bir şey yok dedi bende o esnada üstümü giymiştim ailem hastaneye götürecekti aradan 10 dk geçti yada geçmedi tekrar haber vermek için yazacaktım ki cevap gelmedi yani uyumuş arkadaşlar o kadar çok kırıldım ki

ben o bana bu şekilde çok kötü oldum deseydi onun iyi olduğunu öğrenene değin uyuyamazdım ve bu olayın ardından sabah uyandığında günaydın yazmış sadece aradan bi 25,30 dakika sonra aklına geldi herhalde nasıl oldun demiş ha bundan öncede gece merak edersin sanmıştım ama yanılmışım çoktan uyumuşsun yazdım yani sabah bunu da gördüğü halde açıklama bile yapmadı. O günde sabahtan dersim vardı gidemedim okula öğlenkine gittim ona da yazdım günaydın mesajından sonra okula gidemedim dedim sonra instaya öğlenki derse giderken story attım ve bana daha sonra attığı mesaj sen bana evdeyim gidemiyeceğim demiştin nereye gidiyordun oldu yani yalancı olduğumu kastetti.

o gün sadece ondan sonra iyi geceler yazdı bende aynı şekilde iyi geceler dün gene sadece iyi geceler ve günaydın mesajı birde kyk bursu açıklanmış baktın mı diye mesaj başka yok bugünde hiç mesaj gelmedi

ben her seferinde kavgalarda haklı da olsam haksız da olsam geri döndüğüm için sanırım poposu havaya kalktı ve sizce bu olaylar merhametsiz biri olduğunu gösterir mi arkadaşlar iyiken çok iyi bi insan ama sorunlarda ve sıkıntılarda böyle aramız bozuluyor çözemedim ne yapayım yardım edin ?

sen ıyıyken herkes ıyı olur adamsa senın kotu gınunde destek olsun, sevıyrum desen anlamaya calısırım da mantık evlılıgı ıcın vs falan demıssın hangı mantık bu Allah askına ? bsver gtsın bacım ya kalk sılkelen once kendını snra kafanı tpla derslerıne asıl dısarda cıvıl cıvıl bı hayat var bu ruhsuzdan da cok var elbet daha ıyısını bulursun

sen ıyıyken herkes ıyı olur adamsa senın kotu gınunde destek olsun, sevıyrum desen anlamaya calısırım da mantık evlılıgı ıcın vs falan demıssın hangı mantık bu Allah askına ? bsver gtsın bacım ya kalk sılkelen once kendını snra kafanı tpla derslerıne asıl dısarda cıvıl cıvıl bı hayat var bu ruhsuzdan da cok var elbet daha ıyısını bulursun
işte ben nedense aldatılmaktan çok korkuyorum öyle birşey başıma gelmedi ama tek kriter güven sadıklık haline gelmeye başladı bende burdaki hikayeleri filan da okuyunca o açılardan gerçekten sadık biri o yüzden mantık diyorum ama seviyorum da galiba çünkü şu an mutsuzum o hayatımda olmadığı için

işte ben nedense aldatılmaktan çok korkuyorum öyle birşey başıma gelmedi ama tek kriter güven sadıklık haline gelmeye başladı bende burdaki hikayeleri filan da okuyunca o açılardan gerçekten sadık biri o yüzden mantık diyorum ama seviyorum da galiba çünkü şu an mutsuzum o hayatımda olmadığı için

valla kendını ıyı ölç tart bence sevmenın galıbası olmaz, alısmıssındır sonucta anıkarın var onunla yoklugunu cekmen cok nrmal ama bu onu sevdıgın asık oldugun anlamına gelmez bence, ha sevsen bıle sen kalbım sıkıstı dıye can havlıyle aradıgın adam bısey olmaz deyıp k.cını devırıp yatıyrsa sevsen bıle terket. ederınden fazla deger basını yere egeer. Senın ılk sevgılın mı? bırde aldatılmanın nesınden korkuyorsun her kadın korkar bır parca ama korkularından kacarsan hayatı yasamamıs olursun. ne yanı sevmek asık olmak cok guzel duygular sen sırf aldatılmaktan korktugun ıcın bu duyguları yasamaayacak mısın? Kaldı kı bu doktorunda aldatmayacagı ne malum? artık oyle bır devırdeyız kı, kımse ıcın bu bunu asla yapmaz dememelıyız cunku yapıyorlar

valla kendını ıyı ölç tart bence sevmenın galıbası olmaz, alısmıssındır sonucta anıkarın var onunla yoklugunu cekmen cok nrmal ama bu onu sevdıgın asık oldugun anlamına gelmez bence, ha sevsen bıle sen kalbım sıkıstı dıye can havlıyle aradıgın adam bısey olmaz deyıp k.cını devırıp yatıyrsa sevsen bıle terket. ederınden fazla deger basını yere egeer. Senın ılk sevgılın mı? bırde aldatılmanın nesınden korkuyorsun her kadın korkar bır parca ama korkularından kacarsan hayatı yasamamıs olursun. ne yanı sevmek asık olmak cok guzel duygular sen sırf aldatılmaktan korktugun ıcın bu duyguları yasamaayacak mısın? Kaldı kı bu doktorunda aldatmayacagı ne malum? artık oyle bır devırdeyız kı, kımse ıcın bu bunu asla yapmaz dememelıyız cunku yapıyorlar
evet canım haklısın çok güzel şeyler yazmışsın emin ol gözüm yaşardı Allah razı olsun bu kadar içten yazıp ilgilendiğin için başkada yazan olmadı zaten çok sağol benim ilk sevgilim değil ama bana bu kadar değer veren kimse olmamıştı aslında benim kararsızlığıa düşme sebebim bana çok güzel günler de yaşattı istediğimi yedirdi içirdi o yüzden o kötü anlardaki adamla iyi zamanlarımızdaki adamın aynı kişi olduğuna asla inanamıyorum :110::hasta:

Ayrı dahi olsanız eğer konuşuyorsanız geçmiş zamanın hatırına ilgilenmesi gerekirdi ki birde doktormuş ekstra sorması gerek nasıl oldun diye
biraz kendi haline bırak olmasada olur diyen cinsten bir adam içinde kendini üzme.

evet canım haklısın çok güzel şeyler yazmışsın emin ol gözüm yaşardı Allah razı olsun bu kadar içten yazıp ilgilendiğin için başkada yazan olmadı zaten çok sağol benim ilk sevgilim değil ama bana bu kadar değer veren kimse olmamıştı aslında benim kararsızlığıa düşme sebebim bana çok güzel günler de yaşattı istediğimi yedirdi içirdi o yüzden o kötü anlardaki adamla iyi zamanlarımızdaki adamın aynı kişi olduğuna asla inanamıyorum :110::hasta:

Nee demek lafı olmaz :) baska yazanlarda olacaktır

daha karsına nelerı cıkar senı daha cok sevecek daha cok deger verecek kısıler cıkar sen bu doktora gerı donmezsen tabı :) sadece dızılerde mı oluyor sanıyorsun oyle tutukulu askları? gercek hayatta da var, sende yasarsın ınsallah :)

daha once de syledım ıyı gunde herkes ıyıdır gercek dost, arkadas, hayat arkadası kotu gunde bellı olur.

Ayrı dahi olsanız eğer konuşuyorsanız geçmiş zamanın hatırına ilgilenmesi gerekirdi ki birde doktormuş ekstra sorması gerek nasıl oldun diye
biraz kendi haline bırak olmasada olur diyen cinsten bir adam içinde kendini üzme.
evet bende kendi haline bıraktım ama oda inatçı keçi hiç birşey yazmıyor sizce hatasını anlayıp düşünüp yazar mı

Nee demek lafı olmaz :) baska yazanlarda olacaktır

daha karsına nelerı cıkar senı daha cok sevecek daha cok deger verecek kısıler cıkar sen bu doktora gerı donmezsen tabı :) sadece dızılerde mı oluyor sanıyorsun oyle tutukulu askları? gercek hayatta da var, sende yasarsın ınsallah :)

daha once de syledım ıyı gunde herkes ıyıdır gercek dost, arkadas, hayat arkadası kotu gunde bellı olur.
valla ben artık sadece filmlerde olduğuna inanıyorum ne yazıkki bide sevgiye muhtacım heralde gördüğüm ufacık iyiliğe ömrümü veriyorum

valla ben artık sadece filmlerde olduğuna inanıyorum ne yazıkki bide sevgiye muhtacım heralde gördüğüm ufacık iyiliğe ömrümü veriyorum

ıste verme omrunu, azıcık ders al ılgıye muhtacsan gıt ananın dızıne yat eve kedı al oooh hep sever senı koynuna koynuna yatar tum negatıflıgını alır

valla işte bende gayret ediyorum yazmamak için bu arada teşekkür ederim sizede cevabınız için ama çok zor dayanıyorum ağlıyorum sürekli :KK43:
Zor olur mutlaka başka şeylerle oyalanmaya bak kimse vazgeçilmez değildir gün gelecek üzüldüğün için kendine kızacaksın belkide

Bende ayni senin gibiydim. Ama sorun karsi tarafta degil bendeymis. Ben onu hayatimin merkezine koydukca o kacti. Onu sadece sevgili gibi degilde es dost arkadas her vasfa koydugum icin kacti .Sonrada ben yolladim. Gidecek olana kal demem kimseyide zorla yanimda tutamam. Gururluyumdur geri donmem. Yani demem o ki cok deger verdigimiz icin oluyor. Biraz ilgili kendine yönelirsen noluyor falan der. Sen kendine odaklan daha ayrılmamışsiniz bile

Bende ayni senin gibiydim. Ama sorun karsi tarafta degil bendeymis. Ben onu hayatimin merkezine koydukca o kacti. Onu sadece sevgili gibi degilde es dost arkadas her vasfa koydugum icin kacti .Sonrada ben yolladim. Gidecek olana kal demem kimseyide zorla yanimda tutamam. Gururluyumdur geri donmem. Yani demem o ki cok deger verdigimiz icin oluyor. Biraz ilgili kendine yönelirsen noluyor falan der. Sen kendine odaklan daha ayrılmamışsiniz bile
ayrılmadık gibi duruyor yanı bu konu konuşulmadı ama 2 gündür hiç birşey yazmadı canım

Sen bekle biraz daha senden geri donus bekliyor buyuk ihtimalle sen yap sosyal medyada paylasimlari o merak edip yazar.
sosyal medyaya iğneleyici laflar paylaştım genelde yanlış mı yapıyorum sence mesela seven insan her kşulda yanında olur tarzı sözler paylaşıyorum

sosyal medyaya iğneleyici laflar paylaştım genelde yanlış mı yapıyorum sence mesela seven insan her kşulda yanında olur tarzı sözler paylaşıyorum

Öyle degilde onun yaptığını umursamiyormus gibi okula giderken vs. Kendin gulumserken arkadaslarinla vs. Gibi olsa sureci hizlandirirsin :)

Back