Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tam kare borcam için yada küçük fırın tepsisi için miktar çok uygunn..göz kararı ona göre bir kap seçebilirsin..kare olması gerekmez ama ..büyüklük göz kararı kararlaştıra bilirsin..
İyi de bu çikolata sosunun nasıl hazırlanacağı yazmıyor ki? ( Ben mi körüm acaba?
bende yaptım ellerine sağlık..
paylaşım için tekrar teşekkür..
1 gün dolapta bekleyince daha güzel oluyor bence..
aaaaaa neden isim değişti çok güzeldi imi....
hidencim haklısın birgün bekleyince süper oluyor canımm..
şu an hataydayım, ablamlarada yapim dedim ama malzemeleri evdeki defterime yazdığım için burdan bakim dedim.
baktımki ismi değişmiş, kim neden değiştirdi yaf bunun ismini??
Yav arkadaşlar, ben geçen gün yine yapyım demiştim bu 10 basar kekini, fakat piştikten sonra çatalla delik deşik edince ortası fosss diye söndü:a015: Çikolata sosunu da dökünce ortada yığıldı kaldı. Niye beceremedim bu sefer ben, 10 basarıbenneyaptımki
Megılara tarıflerın hos ozellıkle cerkez tavugunu cok begendım ..şakkıdı
Bu ıslak kekı ben de denedım :çok üzgünüm: fakat damak tadımıza uymadı kotu dıyemem de superdı de dıyemem:çok üzgünüm: hatta esım cok sasırdı bılemıyorum ben mı bır yerde hata yaptım ya da gercekten dıyet kek ozellıklerınde mı oluyor benımkının tadı gıbı? sekerı malzemelerı de aaz ya..
Yıne de cok tsk edıyorumŞeniz,bu kadar arkadas denemıs begenmıs,ozellıkle hafıf olması acısından dıyet yapan bayanlara daha uygun oldugunu dusunuyorum eslerımıze gore lıghtkaydirigubbakcemile3
Sevgıler...kaydirigubbakcemile5